Komma igång i sommar

In Personlig Tränare by Vildkraft0 Comments

– Vad jobbar du med?

– Jag driver eget företag inom terapi och träning!

– Åh, det där med träning borde jag också ta tag i, men det kommer aldrig högst upp på prioriteringslistan…

Under juni månad erbjuder jag ett paket där du får möjlighet att en gång för alla komma igång med din träning och förbättra din hälsa!

Vårt största hinder att komma igång med någonting är inte vår fysiska kropp. Det som allt som oftast sätter käppar i hjulet är snarare vårt psyke. Det kommer alltid finnas tusen och en ursäkter till varför du inte ska börja träna idag eller välja bort mat eller snacks som du egentligen vet om inte är bra för dig.

Ursäkterna oss människor emellan kan vara liknande, men vi har alla ett unikt ursprung till varför dessa ursäkter kommer. I mitt paket ger jag dig möjlighet att förstå varför just dina ursäkter kommer och jag ger dig också hjälp och stöd att bryta ursäkts-mönstret. När du väl bryter mönstret så kommer möjligheten att fokusera på din hälsa istället för ursäkterna!

Komma igång i sommar!

Om du investerar i mitt nya paket kommer jag finnas med dig under dina 12 första veckor på din hälsoinvestering. Min förhoppning är att ditt resultat efter dessa 12 veckor kommer vara att du kan hantera dina ursäkter bättre och att du är i full gång med träning och även hälsosamma kostval.

Det nästkommande kvartalet kan komma att bli både ditt livs tuffaste, men också ditt livs bästa kvartal. För förändring och självkännedom är tufft, men det är också befriande och välgörande!

Vi utgår självklart från din nuvarande livssituation och nivå och under de kommande 12 veckorna kommer vi arbeta oss framåt i den riktning och målsättning som du själv vill. Kanske handlar det att få in träningen som en del av vardagen? Komma igång med löpning? Styrketräning? Gå upp eller ned i vikt? Känna dig piggare och starkare? Klara av vissa vardagsbestyr eller en hobby lättare? Eller bara få träningen att kännas rolig?

Vad ingår?

Paketet är indelat i tre olika perioder. Samtalsperiod tre veckor, uppstartsperiod fem veckor och en avslutande fortsättningsperiod på fyra veckor. Under hela perioden finns jag tillgänglig för support och stöd via mail. Du sammanfattar också din vecka varje söndag hur det har gått med träning, kost och tankar. Detta mail får du feedback på senast tisdagar 17.00.

Våra samtal sker över Skype, Zoom eller telefon. Träningsprogram och kostschema får du via mail. Om du bor i Örebro-området så kan jag erbjuda fysiska träffar för våra samtal i min terapi-/träningslokal 3 km utanför Vretstorp.

Samtalsperiod

Under de tre första veckorna kommer vi att ha tre stycken samtal på 45 minuter vardera. Under dessa samtal kommer du få berätta mer om dig själv, din syn på träning och vad du vill lyckas med. Du kommer också få redskap och hjälp med att förstå varför just du bygger upp motstånd och ursäkter till att satsa på din hälsa.

Den här första perioden fokuserar på din inre värld och det ingår ingen schemalagd träning.

Uppstartsperiod

Under vecka 4-8 kommer du få ett träningsschema som är anpassat efter din nuvarande startnivå och din målsättning som du berättar om under samtalsperioden.

komma-igang-sommar

Jag vill att träningen ska bli enkel att få till för dig, men enkel träning är inte detsamma som att den inte är utmanande! Jag skriver ditt träningsprogram utifrån dina förutsättningar och redskap eller icke-redskap!

I denna period får du också om du vill ett kostschema som utgår från hur du äter idag, men med enkla förbättringar till hälsosam kost. Jag tror på förändringar som är hållbara och som är realistiska för dig i din vardag, därför utgår jag från hur du brukar äta. Du svarar på frågor om din nuvarande kost och fyller i ungefär hur du brukar äta. Efter det får du feedback och ett kostschema av mig.

Under uppstartsperioden ingår ett samtal på 45 minuter där vi stämmer av vad som känns bra och vad som känns svårt.

Fortsättningsperiod

Efter fem veckors träning får du en uppdatering av träningsprogram och kostschema. Efter avstämning så justerar jag om någonting har känts för lätt eller svårt. Det är också bra att justera eller lägga till efter några veckors träning när kroppen börjat vänja sig vid träningen.

Under fortsättningsperioden ingår ett samtal på 45 minuter där vi stämmer av vad som känns bra och vad som känns svårt.

HALVA PRISET!

För dig som anmäler dig senast 30 juni 2017 så blir denna möjlighet din för endast 5000 kr! En oslagbar kombination som en gång för alla kommer få dig att komma igång med träning och hälsa. Ordinarie pris: 10 000 kr.

Erbjudandet gäller dig som startar igång din tolv veckors period senast 31 juli.

Då detta är ett kraftigt reducerat pris så kan jag endast ta in ett begränsat antal kunder på detta erbjudande, därför gäller också först till kvarn-principen och erbjudandet kan sluta gälla tidigare än 30 juni 2017.

 

Har du råd att inte göra denna investering i din hälsa? Tänk vad en piggare och starkare du kommer klara av i framtiden!  Bild: Pixabay

Intresserad av att veta mer eller anmäla dig? Fyll i formuläret nedan eller maila mig på anna@beautifullife.se 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Comment