Årets julklapp

Hur många är det inte som springer runt nu i december och försöker hitta en massa perfekta (och kanske operfekta) julklappar till människor i sin närhet. Människor som vi kanske både känner bättre och sämre. En rätt så vanlig situation är att många i Sverige lever ett rätt bra liv och har det mesta de behöver i sin vardag. Många pratar om att upplevelser är en bra grej att ge till någon som har allt till exempel. Årets julklapp för 2015 har jag läst någonstans blir en robotdammsugare. Inte superhett om du frågar mig… men det kanske är bra att vi är olika här i världen!

Min allra bästa julklapp i år är att jag kommer erbjuda x antal gratistimmar av min kunskap i träning och terapi. Min uppsats i utbildningen till SER-terapeut kommer att handla om just kombinationen träning och terapi. I mitt yrke som personlig tränare så möter jag en hel del människor som har svårt att ta sig iväg till träning och motion av diverse anledningar. I dessa fall kan en personlig tränare vara ett mycket bra stöd på vägen att skapa sig trygghet i att vara i gymmiljö till exempel. Jag vill i och med min uppsats testa mina idéer kring hur jag kan hjälpa människor ännu mer att ta sig över tröskeln till träningen i olika former och skapa en bestående god vana.

Det jag erbjuder är att fem personer kommer individuellt få ta del av fem tillfällen á två timmar per gång, där vi kombinerar terapi och träning på bästa sätt utifrån personernas förutsättningar idag. I terapin pratar vi om känslor som står i vägen för att träningen ska bli av, var de kommer ifrån och hur vi kan jobba oss igenom dem. I slutet av varje tillfälle kommer vi göra någon form av träningsaktivitet på lagom nivå utifrån dagsform och erfarenheter.

Jag kommer inte kunna erbjuda denna julklapp till någon jag känner då en inte rekommenderas att gå i terapi hos någon närstående. Jag vill istället att du tipsar någon du känner och som tror skulle tycka detta var en passande sak att delta i!

Vilka kan söka?

– du bör i dagsläget inte ha någon regelbundenhet i dina träningsvanor

– du bör ha en vilja att komma igång och träna i någon form, det är helt okej med tankesätt som till exempel, ”jag borde kanske komma igång och träna”

– du bör ha en nyfikenhet för att lära känna dig själv och dina känslor under terapins gång

Hur går det till?

– De som deltar i detta erbjudande kommer att dokumenteras på ett noggrant sätt för att underlaget ska kunna användas i min uppsats. I uppsatsen kommer naturligtvis varje fall vara anonymt.

– Träffarna kommer äga rum i Stockholm, troligtvis södra delen av stan, annan ort ej möjlig. Vi kommer inte ha tillgång till gym utan vi hittar andra möjligheter till träning. Datum för möjliga träffar kommer att skickas ut till berörda under januari månad.

– Skicka din ansökan till mig senast 24/12. Jag behöver namn, träningsbakgrund, några tankar från dig om träning och/eller terapi och varför du vill ta del av detta erbjudande.

– Utvalda deltagare kontaktas senast 31 januari 2016

 

Vem skulle du vilja ge denna julklapp till?

 

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Clara Edvinsson

    Åh vilken rolig julklapp, synd bara att man inte passade in på alla kriterierna. Hoppas du hittar några du kan få ge din julklapp till. God Jul!

    1. Beautiful Life

      Tack för din kommentar Clara! Kanske någon annan du känner som passar in? 🙂 God Jul på dig!!! /Anna

Lämna ett svar