aldrig tid att prioritera dig själv?

21 dagar med fokus på tid (och självkänsla)

I den här kostnadsfria utmaningen går du från tidsbrist till en bättre självkänsla! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de som fått ta del av den tidigare.

Utmaningen kör igång dagen efter du anmält dig ⬇️

Ta kontroll över din tid och stärk din självkänsla med denna 21-dagars utmaning. Genom att ge dig själv utrymme för självreflektion, prioriteringar och medvetna val kommer du att uppleva en förändring i hur du hanterar din tid och hur du tänker och känner om dig själv. 

omdömen

Tidigare deltagare berättar om upplevelsen:

“Bästa har absolut varit meditationerna! De funkade nästan som hypnos. Absolut en av de bästa meditationer jag varit med om.”

– SANNA

“Min självkänsla har stärkts. Har på någt magiskt sätt hittat tillbaka till den. Den hade gått lite vilse ett tag. Men nu hittade vi tillbaka till varandra igen. Ett stort varmt tack, Anna. Det är svårt att beskriva hur du faktiskt påverkat mig. Och även min omgivning.”

– NADIA

“När jag gjorde denna utmaning hade jag precis blivit sjukskriven för utmattning. Utmaningen hjälpte mig att komma tillbaka till jobbet eftersom jag lärde mig känna när JAG var redo och inte bara göra som alla andra säger till mig att göra. Tacksam!”

– ANNE-LIE

Låter det här som du?

Du vill prioritera dig själv, men känner aldrig att du hinner med det

Du upplever det som att tiden rusar förbi och du vill få ut mer meningsfullhet av livet.

Du längtar efter en förändring, men inte vet var du ska börja.

Du skulle vilja bli bättre på gränssättning och prioriteringar, öka din självkänsla & tycka om dig själv mer.

innehåll

Allt det här ingår i utmaningen

  Tre föreläsningar

Föreläsningarna släpps i video-format i kursportalen som du får tillgång till och du kan titta, eller lyssna, på den när det passar dig. 

  Tre meditationer

Du får tillgång till en ny transformerande meditation varje vecka under dessa 21 dagar. Du lyssnar på den när det passar dig bäst och delar med dig av upplevelsen i community:t.

  Tre uppgifter & incheckningar

Du kommer få tips & uppgifter som hjälper dig att hitta tid för att börja leva igen. Genom att checka in och ut inför varje nytt tema i utmaningen övar du på att uppmärksamma dig själv. En gång per vecka får du en ny uppgift, baserad på aktuellt tema.

  Kursportal & community

Vid anmälan får du inloggningsuppgifter till en kursportal och community. I community:t kan du fritt dela med dig av resans gång under utmaningen.

  Workbook för hela utmaningen

Denna workbook använder du som anteckningsbok under utmaningen och i den hittar du också en tydlig sammanställning över vilka delar som ingår i utmaningen.

omdömen

Tidigare deltagare berättar om upplevelsen:

“Utmaningen fyllde något slags tomrum hos mig. De här tre veckorna har gett mig mer klarhet om vad som ligger bakom många av mina mönster. Jag uppskattade den mycket!”

– ULRIKA

“Otroligt bra koncept med så mycket tid emellan. Har aldrig varit med om det, men de var bara såå toppen. Väldigt positiv upplevelse av kursen av många anledningar. Coolt att jag nu börjat tänka lite annorlunda & känner mig lite mer nöjd.”

– ANONYM

“Meditationerna och föreläsningarna var mycket bra. Anna Vildkraft har en väldigt lugn och behaglig röst, perfekt för meditation. 😍

– ANNA

KLICKA HÄR om du vill läsa mer om Anna Vildkraft.

skaparen av utmaningen

En personlig inbjudan från Anna Vildkraft

Jag arbetar som samtalsterapeut & coach och min drivkraft ligger i att skapa förutsättningar för oss alla att känna oss trygga i att vara dem vi är.

Många av de jag hjälper har tiden som ett stor utmaning i sitt liv. Vardagen rullar på och vad blir över till dig och din självkänsla?

Istället för att fylla på din verktygslåda med fler “måsten” kommer jag i den här utmaningen dela med mig av tre-stegs-metoden som går på djupet av dina beteendemönster kring tid och tidsbrist.

Metoden hjälper dig att börja känna att tiden räcker till, istället för att ständigt känna tidsbrist och stress.

Mitt varför:

Jag vet vad som händer när vi stärker vår självkänsla. Jag vet hur det känns när tryggheten i mig själv stärks och jag vågar vara den jag är, på riktigt. Jag vet också hur det känns när jag möter den känslan i ögonen hos mina klienter. En god självkänsla är det som gör skillnad för att vi ska trivas och må bra i oss själva!

Hur kan jag erbjuda allt detta gratis?

Den här utmaningen sponsras av coachingprogrammet Vildkraft Deep. När utmaningen är över kommer jag bjuda in dig som är med i denna utmaning till Deep, men det finns ingen som helst förpliktelse eller förbindelse. I programmet investerar du bara om du vill fortsätta stärka relationen till dig själv tillsammans med mig och mina metoder och du behöver aktivt anmäla dig dit för att gå vidare.

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft

PS, det här är är ingen “planeringsworkshop”, här i utmaningen dyker vi ner till kärnan med din känsla av tidsbrist och otillräcklighet

omdömen

Tidigare deltagare berättar om upplevelsen:

“Utmaningen har fått mig till mycket tankar, funderingar och jag har blivit väldigt mycket medveten om saker. Det är fantastiskt mycket som jag lärt mig under 21 dagar!”

– MARIA

“Jag är en oerhörd känslomänniska egentligen, men för att orka med alla svängar livet med barn innebär har jag stängt av mitt eget känsloliv till stor del. Att ta mer tid för detta är viktigt för mig framåt. Stort stort tack åter igen Anna för din generösa utmaning, den var guld värd.”

– MIMMI

“Insikt från utmaningen är att jag under många år blundat för känslorna och särskilt hur mkt jag har TÄNKT mig fram till förändring. Det gick upp ett ljus varför jag inte lyckats skapa varaktig förändring.”

– MALIN

5 gratis tips för att lättare känna dina behov & känslor

Om utmaningen inte känns rätt för dig just nu, kanske denna guide passar bättre? Med hjälp av de här tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler, vilket leder till bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.