coachingprogrammet VILdkraft Deep

Är du redo att lämna självkritik och osäkerhet bakom dig?

I detta program välkomnar vi istället självacceptans och inre styrka och du får upptäcka vägen mot en positiv och kärleksfull relation till dig själv.

Vildkraft Deep ger dig verktyg och stöd för att bryta gamla mönster, skapa hållbara förändringar och leva ett liv i linje med din sanna potential. Programmet hjälper dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka och välkomna en nytt kapitel fyllt av självkännedom, inre styrka och mer autentisk livsglädje.

referens-sara
5/5

"Utan dig och din kurs Anna hade jag aldrig varit där jag är idag. Tack är för litet, men tusen tack!"

Är sååå mycket som hänt med denna kurs. Känns som jag fått och påbörjat ett nytt liv, något nytt där jag får vara jag helt och fullt ut! Jag behöver inte vara någon annan eller ha någon mask. Jag får känna mina känslor, min kropp och vara jag.

Låter det här som du – samtidigt som du längtar efter någonting annat?

Ditt inre liv är omfattande, ofta fyllt med djupa tankar, ältande och ofta orostankar. Många gånger kan du känna dig överväldigad av ditt eget tankesnurr och oron handlar ofta om att inte räcka till eller missa något viktigt.

Du har en tendens att vara din egen hårdaste kritiker och känner ofta att du behöver överträffa inte bara andras förväntningar, utan även dina egna. Du känner ofta otillräcklighet och stress över att inte uppnå idealbilden du har i ditt sinne

Du har en naturlig benägenhet att vara omtänksam och hjälpsam, vilket leder till att du ofta sätter dig själv i andra hand. I ditt strävande efter att göra andra nöjda, glömmer du ofta bort dina egna behov och gränser.

Att säga nej och uttrycka just dina behov känns utmanande, eftersom du djupt inom dig bär på en rädsla för att göra andra besvikna eller att bli avvisad.

Du är inte ensam

Livet behöver inte fortsätta såhär...

”En gång när jag, Anna Vildkraft, var liten tog jag ett omedvetet beslut (försvarsmeknismer) för att passa in och anpassa mig till världen. Jag stängde av större delen av mina känslor och lät alla andras känslor ta mycket större plats än mina egna. Jag lärde mig också att jag behövde prestera och vara duktig för att få beröm, bekräftelse och kärlek.

Sen flera år tillbaka arbetar jag med motsatsen. Jag påminner mig ständigt om att låta känslor och livet flöda. Precis som årstiderna och naturen utanför mitt fönster. Ibland stormar det, ibland är det en ljum bris. Ibland skiner solen och ibland ösregnar det. Ebb och flod. Fullmåne och nymåne.

I Vildkraft Deep har jag samlat alla verktyg som jag själv har använt, på mig själv och andra, och som ger möjlighet att minska ner på det där energikrävande letandet efter ’rätt svar’ utanför dig själv. För de viktigaste svaren finns inom dig.”

förändring är möjligt

Det du drömmer om är möjligt

Jag har sett förändringen hos mina klienter och jag har känt förändringen äga rum hos mig själv. Med min expertis och stöd kan du ta makten över ditt liv och skapa en framtid fylld av balans, glädje och meningsfullhet.

Med min utbildning och egen personliga resa som grund har jag blivit expert på att hjälpa människor som dig att hitta sin inre kraft och skapa varaktig förändring. Jag vet att svaren vi söker finns inom oss själva, och det är genom att lyssna till vår inre visdom och hitta lösningar som vi kan uppnå verklig och hållbar förändring.

Ditt liv innan kursen:

Ditt liv efter kursen:

Ditt liv innan Vildkraft Deep:

Ditt liv efter Vildkraft Deep:

Låt mig presentera

Coachingprogrammet Vildkraft Deep

Coaching-programmet Vildkraft Deep

Från självkritik och osäkerhet till självacceptans och inre styrka: upptäck vägen till en positiv och kärleksfull relation till dig själv.

vildkraft-deep-program-kort

Innehåll

Första delen av Vildkraft Deep består av fyra olika temamoduler

Upplägget genom modulerna ser liknande ut. De inleds med en introduktion till ämnet, du får ta del fördjupad teori, göra en praktisk uppgift, genomföra en skräddarsydd meditation och avsluta med en utcheckning som innehåller tips för fortsatt arbete med temat.

tre-stegs-metoden

Modul 1

Tre-stegs-metoden

Den här modulen ger dig en djupare förståelse för tre-stegs-metoden som du sen har med dig under hela programmet. Du lär dig vad en iscensättning är, varför du blir triggad av saker i din vardag och hur du frigör dig från dina triggers.

Favoriter från modulen:

Modul 2

Skam

Tystnad är skammens bästa vän. När du gör det skammen vill, håller tyst och ”sjunker ner under jorden”, får skammen växa fritt inom dig. Genom att möta skammen öga mot öga i en trygg miljö bygger du en djupare relation till dig själv och en god självkänsla där skamtrassel tidigare bott.

Favoriter från modulen:

skam-vildkraft
gränssättning-deep

Modul 3

Gränssättning

Här väcker vi din personliga gränsvakt till liv, integriteten. Modulen hjälper dig stå upp för den du är och värdesätta dig själv, din kropp, din själ, dina behov och dina känslor.⁠

Favoriter från modulen:

Modul 4

Skuggan

En av favorit-modulerna enligt tidigare deltagare. Skuggarbete är ett av de kraftfullaste verktygen för att skapa en mer kärleksfull relation till dig själv. Här tar du hand om alla dina egenskaper och lär dig omfamna och älska dem.

Favoriter från modulen:

shaddowwork-skuggan-vildkraft

eventuell fortsättning

Om du trivs med upplägget och vill ha mer...

…då finns det ytterligare fem stycken temamoduler att köpa till (relationer, njutning & lust, pengar, intuition och framtiden). Men vi börjar med de här första fyra så du får testa på vilka möjligheter till förändring som Vildkraft Deep erbjuder. 

(Hint: för dig som vill ha ALLT redan nu finns ett fint erbjudande för alla nio modulerna som dyker upp när du genomför ditt köp!)

Bonusar som ingår

Om du anmäler dig nu ingår dessa två värdefulla bonusar:

anna

Bonus #1

Hur du skapar nya vanor - inkl skräddarsy en EFT-tapping med Jonnah Stark

I denna bonusmodul får du konkreta tips för att du ska kunna skapa fungerande och hållbara vanor i ditt liv. Perfekt att starta med så du får till vanan att prioritera dig själv och programmet.

 Teoridel om hur du skapar nya vanor

 Checklista med tre enkla steg och reflektionsfrågor som du kan använda inför varje ny vana du vill starta

 Lär dig skräddarsy en EFT-tapping-session som hjälper dig lyckas med din nya vana (instruktionsvideo med Jonnah Stark, EFT Tapping Expert & Lärare, jonnah.se)

(Värde: 1500kr) 

challenge-självkansla

Bonus #2

Allt material till 21 dagars utmaningen med fokus på tid & självkänsla

I den här utmaningen skapar du en bättre relation till tid, samtidigt som du förbättrar din självkänsla. Genom denna bonus får du tillgång till allt material i utmaningen för alltid, och inte bara i 21 dagar!

Materialet består av tre föreläsningar, tre uppgifter, tre meditationer och en workbook.

Bästa har absolut varit meditationerna! De funkade nästan som hypnos. Absolut en av de bästa meditationer jag varit med om.” – Sanna, tidigare deltagare

(Ord pris: 333 kr)

5/5

"Jag är så nöjd med att jag valde att gå kursen, trots att det tog emot att lägga så mycket pengar på mig själv"

Stort tack Anna för detta fina program som du skapat! Den innehåller verkligen allt man kan tänkas behöva, men på ett nedbantat och konkret sätt. Jag rekommenderar verkligen alla att gå detta program då jag tycker att den ger nya perspektiv och infallsvinklar på hur man är som person och varför.

vildkraft-deep-program-kort

detta ingår också

Känn support & stöd genom programmet:

Workbook & Checklista

Till varje modul ingår en workbook med checklista och plats för anteckningar.

Facebook Group

Dela resan med andra och få regelbunden support från Anna Vildkraft i FB-gruppen.

Du får ett totalt värde av minst 15.000 kr

Men investeringen ligger på en betydligt mindre summa. Välj ditt betalningsalternativ efter att du tryckt på ”Köp nu”-knappen.

Betala allt-på-en-gång

3900kr

6 månaders delbetalning

777kr/mån

777kr/mån

tidigare deltagare

Det här säger andra som gått programmet:

referens-elsa
5/5

”Jag fick verktyg att sätta gränser i de relationer som bara tog energi och glädje från mig och inte gav mig något tillbaka. Och jag kunde börja fokusera på vad jag egentligen behövde och mådde bra av. Det känns som att jag har fått en inre ’skatt’: relationen med mig själv!”
– Elsa

josefine-referens
5/5

“Jag känner att jag är mer medveten om vad som händer kring mig. Jag är mer vaken på vad jag tycker är okej/inte okej när tex mina arbetskollegor uttrycker sig eller agerar mot mig. Tack vare processerna och verktygen från programmet har jag börjat stå upp för mig själv mer istället för att be om ursäkt.”
– Josefine

referens-vildkraft
5/5

“Reflektionerna vi gjort i början av varje ny modul har varit jättenyttiga och väldigt bra att få jobba aktivt med dem under veckan. Älskar kombinationen av teori och praktik och hur bra det har vävts ihop under programmet.”

– Anonym

Try the Online Course Name

30 Day Money-Back Guarantee

This is where you explain your refund policy and any other guarantee you offer like a 14 day guarantee, if they aren’t satisfied they can ask for a refund. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent vehicula odio vitae sem pharetra, ac vulputate urna accumsan. Vestibulum non commodo lectus. 

Är Vildkraft Deep programmet för dig?

Programmet passar dig som:

Programmet är INTE för dig som:

så här funkar det

Det här är vad som händer om du vill anmäla dig

Köp nu

Klicka på nedanstående knapp, välj betalningsalternativ och fyll i dina uppgifter.

Håll utkik i inkorgen

Kort därefter får du kvitto, välkomstmejl och inloggningsuppgifter i din inkorg.

få tillgång direkt

När du loggar in i kursportalen finns kursen alla moduler tillgängliga för dig direkt!

Möt programskaparen

Anna kommer vara din guide, terapeut och coach genom Vildkraft Deep!

Idag försöker jag alltid lyssna på vad min kropp och själ försöker säga till mig. Ingen vet bättre än mig själv hur jag mår, vad jag behöver och vad som gör mig lycklig. Jag försökte länge hitta de där svaren som finns inom mig utanför mig själv.

I Vildkraft Deep har jag samlat alla verktyg som jag själv har använt och som ger dig möjlighet att minska ner på det där energikrävande letandet efter ”rätt svar” utanför dig själv.

Efter Vildkraft Deep kommer du uppleva mer njutning, lust och kärlek i ditt liv. Du kommer ha bytt ut oro och grubblande mot trygghet och tillit, både till dig själv och andra människor.

Deep går du inte för att få min eller andras bekräftelse. Jag ser kraften i ditt sanna jag, jag kommer lyssna på vad du säger och jag tror på dig precis som du är.

Men det som händer under programmets är att DU kommer se kraften, börja lyssna på DIG och känna acceptans och kärlek till dig själv.

Jag ser dig. Jag hör dig. Jag tror på dig.

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft

vanliga frågor

Har du fortfarande frågor? Här kommer svaren!

Jag rekommenderar att du lägger mellan 2-4 timmar på varje modul i programmet.

Rekommendationen baserar jag på följande exempel:

– 20-30 min guidad meditation / modul

– 1-3 timmar att ta del av material och göra övningar i kursportalen

Du har tillgång till programmet så länge programmet finns ute i världen, men du kan också ladda hem det mesta av materialet och spara det på egen hand under hela din livstid (och längre om du skriver in vem som ärver det i ditt testamente 😉)

Du får också tillgång till alla uppdateringar som görs i programmet.

För dig som är redo för förändring kommer Vildkraft Deep utan tvekan att hjälpa dig.

Om din tvekan handlar om att du försökt förändras tidigare och alltid hamnat tillbaka i gamla hjulspår vill jag poängtera att skillnaden med Vildkraft Deep är att vi jobbar igenom dina beteendemönster på DJUPET, både genom att titta på vad du logiskt förstår och är medveten om och genom att frigöra det känslomässiga och det omedvetna.

Genom tre-stegs-metoden får du med dig ett verktyg som ALLTID kommer finnas som ett verktyg och resurs när du behöver det.

Ändå tveksam? Boka 20 minuter gratis samtal så tittar vi tillsammans på om det här programmet är rätt för dig eller inte.

Du anmäler dig till programmet och får ett välkomstmail med länk till kursportalen där programmet kommer släppas. Du får tillgång till alla moduler på en gång, men jag rekommenderar dig att lägga ungefär 1-2 veckor på varje modul och låta momenten och övningarna landa.

Varje modul innehåller teoridelar, uppgifter och en meditatation. Längre teoriavsnitt kan du alltid ta del av i både skriftlig och inläst version (lyssna).

I community:t som du också får en inbjudan till får du skriftlig support från mig minst två gånger per vecka (tisdag & torsdag förmiddag).

hands of a woman tapping the keyboard of a laptop on a wooden desk with smart phone leaning near - technology, multitasking, business concept

Redo för förändringarna som Vildkraft Deep kan erbjuda just dig?

Välj ditt betalningsalternativ efter att du tryckt på ”Köp kursen här”-knappen.

Betala allt-på-en-gång

3900kr

6 månaders delbetalning

777kr/mån

777kr/mån

Kontakta anna vildkraft

Hittar du inte svar på dina frågor?

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar om Vildkraft Deep är rätt för dig. Mejla anna@vildkraft eller boka 20 min kostnadsfritt samtal genom att klicka här.