dejta-dig-sjalv-webkurs

för dig som vill boosta självkänslan

Dejta-dig-själv

Under fyra veckor går du på dejt och låter kärleken och acceptansen till dig själv växa starkare och starkare för varje vecka.

Denna kurs guidar dig genom processen att upptäcka dina behov, acceptera dina starka och svaga sidor och att känna igen och omfamna ditt autentiska jag. Genom reflektiva övningar och insiktsfulla arbetsböcker lär du dig att prioritera dig själv, sätta gränser och hitta svaren inom dig. Slutresultatet är en stärkt känsla av självkärlek och självacceptans.

Tidigare deltagare berättar:

Efter den här kursen kom jag fram till fem sköna punkter att leva med framåt. Riktigt förlösande! Svaren fanns inom mig och tack vare kursen kunde jag också ta fram dem!

– CAROLINE

Låter det här som du?

vildkraft-sommar

Du har svårt att trivas med dig själv.

Du tar hand om andras behov före dina egna.

Du har hört andra säga att “en ska älska sig själv” men har svårt att relatera till det.

Du har glömt bort, eller aldrig riktigt vetat, vad som är roligt i livet

resultat

Efter 4 veckor Dejta-dig-själv kommer du...

  Förbättra din relation till dig själv (och andra)

Du lär känna dig själv, dina behov och din kropps signaler under den här kursen.

  Få lättare att sätta gränser mot andra och prioritera dig själv

Genom bättre kontakt med dig själv och dina behov blir det automatiskt lättare att sätta gränser och prioritera vad du behöver.

  Lära dig att säga nej till saker som du inte vill göra eller inte känner för

Med en bättre relation till dig själv kommer du inse hur högt ditt eget värde är och du kommer sätta dig själv som viktig i ditt liv.

  Hitta svaren inom dig

Ditt eviga sökande efter ”rätt” väg och ”rätt” svar utanför dig själv är rätt meningslöst. Utanför dig själv hittar du bara rätt svar och väg för andra. I dejta-dig-själv lägger du grunden för att alltid bära med dig ditt eget facit inom dig.

  Öka kärleken till dig själv

Du kanske inte kommer älska dig själv till 100% efter de här veckorna, men du kommer definitivt öka kärleken och respekten till dig själv. Du kommer också känna större acceptans till dig själv och din kropps signaler.

Anmäl dig till Dejta-dig-själv:

Betala allt-på-en-gång

1111kr

3 månaders delbetalning

444kr/mån

444/mån

Tidigare deltagare berättar:

Kursen har varit så intressant och nu vill jag fortsätta min resa till att boosta mig själv ännu mer på ett sunt sätt. Inser att jag tidigare varit hård mot mig själv.

– ANNIKA

innehåll i kursen

Dejta-dig-själv innehåller:

VECKA 1

Nuläge & framtid

This is the first date! Här får du svara på frågor om hur du mår och hur din situation ser ut i dag. Du får också fundera på framtiden, but don’t worry, jag fattar att det kanske känns som du inte har alla svar. Men det kommer dyka upp svar, I promise.

Innehåll:

VECKA 2

 Lyssna inåt

På andra dejten lär du dig mer om varför du bortprioriterar dina behov och du får djupdyka och reflektera kring vilka behov du tar hand om och vilka som inte alls blir omhändertagna.

Prepare to cuddle up i soffan och gosa in dig med dig själv och dina behov.

Innehåll:

VECKA 3

 Ljusa skuggan

På tredje dejten får du sola dig i glansen av dina ljusa skuggsidor. Vad beundrar du hos andra människor?

Innehåll:

VECKA 4

Mörka skuggan

Vad dyker det upp för mörka skuggsidor på fjärde dejten? Här får du lära dig hur dessa sidor kan bli dina allra bästa när du går igenom den här veckans texter och arbetsbok.

Innehåll:

Bonusar som ingår

Om du anmäler dig nu ingår även dessa två värdefulla bonusar:

bonus1

Bonus #1

Fortsätt dejta-dig-själv

En avslutande modul som släpps femte veckan. Här får du tips på hur du fortsätter dejta-dig-själv.

(Totalt värde: 500:-)

Innehåll:

anna

Bonus #2

50% rabatt på individuella samtal

Du som går kursen Dejta-dig-själv får 50% rabatt om du vill boka individuella samtal tillsammans med mig som extra stöd. Rabatten är giltig i 6 månader från inköpsdatum.

(Ord. pris på samtal: 1200 kr/timma)

vanliga frågor

Har du fortfarande frågor? Här kommer svaren!

Jag rekommenderar att du lägger mellan 1-2 timmar i veckan på kursen.

Du har tillgång till kursen så länge den finns ute i världen, men du laddar hem arbetsböckerna till din egen enhet så du kan enkelt spara dem och göra dem igen när som helst du vill.

Du får också tillgång till alla eventuella uppdateringar som görs i kursen i framtiden.

Du som är redo att dejta-dig-själv och har möjlighet att avvara minst 1 timma i veckan under fyra veckor kommer den här kursen hjälpa.

För dig som har svårt att prioritera tid med dig själv, även om du skriver in det i din kalender, rekommenderar jag någon av mina andra tjänster där du får mer stöd och hjälp. Till exempel individuella samtal eller online-programmet Vildkraft Deep.

Fortfarande fundersam? Boka 20 minuter gratis samtal så tittar vi tillsammans på om den här kursen är rätt för dig eller inte.

Du köper kursen och får ett välkomstmail med länk till kursportalen där kursen ligger. I kursportalen hittar du inbjudan till ett community utanför Facebook där du kan ställa frågor och dela med dig av det du upplever under kursen.

Varje vecka, under fyra veckor, får du tillgång till nytt material att läsa och en ny arbetsbok att svara på frågor i. Arbetsboken får du i PDF-format.

Kursen startar från och med den dagen du köper kursen.

Självklart kan jag göra det!

Du får:

– En 4 veckor lång kurs där du får gå på dejt med dig själv.

– I kursen ingår det 4 olika moduler, det släpps en ny modul i veckan. I varje modul hittar du material att läsa och en arbetsbok att svara på frågor i.

– Tillgång till community där du kan dela saker med övriga deltagare och få support från mig inom 24 timmar varje vecka måndag-fredag.

– Bonus #1: en femte extra modul som innehåller en avslutande övning och tips på hur du kan göra för att fortsätta dejta-dig-själv

– Bonus #2: 50% rabatt på individuella samtal. Rabatten är giltig i 6 månader från inköpsdatum.

Totalt värde: 2500 kr + support och eventuella rabatt-värdet om du använder dig av individuella samtal.

hands of a woman tapping the keyboard of a laptop on a wooden desk with smart phone leaning near - technology, multitasking, business concept
Anna-Vildkraft

avslutande ord från anna vildkraft

Att älska sig själv

För mig har det aldrig funkat att titta mig själv i ögonen i spegeln och uttala mantran högt. Det har aldrig hjälpt mig förbättra min självkänsla eller ökat kärleken till mig själv.

Däremot har det hjälpt att se verkligheten som den är. Att börja med acceptans för den jag är och var jag befinner mig. Att våga lyssna inåt och höra det som hörs och känns.

Det var först när jag tillät mig känna det jag faktiskt känner som kärleken, respekten och tilliten till mig själv började växa.

Just det här är anledningen till att jag skapat kursen och möjligheten att dejta-dig-själv. Att lägga grunden för en varaktig, livslång och villkorslös kärlek till dig själv.

Kärleken till hon som du aldrig kan flytta från, göra slut med eller säga upp dig från.

All kärlek till dig.

Med hjälp av den här kursen kommer du lättare ta emot den oändliga kärlek vi försöker ge dig.

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft

5 gratis tips för att lättare känna dina behov & känslor

Om kursen inte känns rätt för dig just nu, kanske denna guide passar bättre? Med hjälp av de här tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler, vilket leder till bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.