VILDKRAFT – FREEDOM

– när du är redo att bli en fri själ

Medberoende yttrar sig på många olika sätt.

Vildkraft – Freedom är inte för dig som känner dig fast i en destruktiv relation.

Vildkraft – Freedom är för dig som upptäckt att medberoendet drabbar dig på fler sätt än bara i relation till en kärlekspartner. Det här programmet är för dig som tröttnat på dina gamla beteendemönster och vill genomgå en frigörande process.

Vildkraft – Freedom är för dig som är redo att få förståelse för dina beteendemönster och ta steget framåt att bli en fri själ.

En fri själ som tar hand om sig själv och vet att hon bara ansvarar för sina egna behov.


Det kommer en tid för oss alla då vi känner att det är dags att släppa taget. Du vet själv när den tiden är kommen och det är dags. Den här tidpunkten kan ingen annan tala om för dig när den kommer.

När du är där är det dags att byta fokus, det är dags för dig att göra dig fri.

Då är det dags att ta itu med DINA känslor.

Då är det dags att ta itu med DIN rädsla för att förlora kontrollen.

Då är det dags att ta ansvar för det som faktiskt är ditt och låta andra vara fria att vara sig själva.

När du är redo gör du dig själv fri.


Vildkraft – Freedom är för dig som:

  • Är väldigt omhändertagande

Du vill gärna finnas där för alla andra och helst av allt hjälpa till innan någon behöver be om din hjälp. Du blir lätt väldigt överengagerad i minsta lilla sak och tar ofta på dig extra uppgifter i jobb eller övriga situationer.

Du har börjat fundera på om det i längden verkligen är sunt för dig att ha det här beteendemönstret.

  • Har en självuppfattning som inte är sann

Du tar lätt på dig skulden för när saker inte blir som de skulle eller om någon är arg eller irriterad på att saker inte funkar. Du lever med ansvaret att du behöver rädda världen, samtidigt som det är ditt fel när saker går snett. Du avfärdar oftast komplimanger och beröm “Äsch, det där var väl ingenting“. Du tycker att du behöver anstränga dig lite mer än andra för att passa in i olika situationer. Du tror ofta att andra umgås med dig bara för att, inte för att de tycker om dig som du är.

Du har tankar kring att det kanske inte alltid behöver vara såhär ansträngande. Du har börjat fundera på om det inte finns en värld utanför den här självuppfattningen.

  • Har kontrollbehov och tvångstankar

Du vill gärna veta vad som ska hända och hur du ska förhålla dig till det. Du tänker ofta att du behöver ha koll på helheten, annars kommer någonting gå fel. Du behöver gå igenom alla steg som kan tänkas gå snett och agera förebyggande. Du engagerar dig mycket i andras problem och tänker att du kan hjälpa dem ur deras problem. “Bara jag hjälper till med det här så kommer allting ordna sig“. Du kan ligga sömnlös på kvällen/natten och undra hur det ska lösa sig i diverse situationer på jobbet eller liknande.

Du funderar kring om det verkligen är vettigt att oroa sig såhär mycket.

  • Har svårt att uttrycka dina känslor och vilja

Eftersom ditt fokus oftast är på vad andra behöver och andras problem så är det svårt för dig att uttrycka vad du egentligen vill och behöver. Om du försöker uttrycka vad du vill hamnar du lätt i beteendet att förminska det du egentligen vill, “jag skulle vilja att vi gjorde såhär, men jag kan tänka mig att… eller hur känner du?

Du längtar efter att kunna uttrycka mer av dig själv, dina behov och din längtan.

Upplägg på Vildkraft – Freedom

Vildkraft – Freedom är ett 4 månader långt program med regelbundna samtal och veckouppföljning via mail. I programmet finns det en struktur kring vad vi fokuserar på under varje månad, men det är alltid du, dina känslor och din livssituation som styr innehållet i samtalen.

I programmet ingår det 8 stycken samtal. Samtalen är 60 minuter långa och planeras in varannan vecka. Mellan samtalen har du möjlighet att hålla mailkontakt och göra en skriftlig veckosammanfattning kring känslor och insikter. Du får feedback på dina mail en gång i veckan.

Mellan samtalen får du med dig övningar och förhållningssätt att öva vidare på hemmavid och i din vardag.

Inför varje ny månad får du tillgång till en guidad meditation som är baserad på månadens tema och symboliska element. Du får också lära dig mer om hur varje symboliskt element kan hjälpa dig att fokusera på månadens tema.

Här kan du läsa mer om strukturen i programmet:

Uppstart & nuläge

Första månaden handlar om att landa i nuet. Landa i dig själv. För att kunna starta en förändring och byta riktning behöver du ha koll på var du är någonstans.

Du får symboliskt använda elementet jord för att landa och hitta en stark grund i dig själv genom att stanna upp, reflektera och meditera.

Medvetandegöra

Andra månaden är det fokus på att medvetandegöra dina beteendemönster och se sanningen i vitögat. Att fly och dölja sanningen är inte längre ett alternativ. Den här månaden handlar om acceptans och medvetandegöra.

Du använder symboliskt elementet vatten. Vatten behöver flöda fritt och vatten kommer tillslut alltid hitta sin väg ut. Vatten är precis som dina känslor och det är dags att du börjar lyssna till dig själv, dina känslor och dina behov.

Frigöra blockeringar och förändra beteenden

Tredje månaden fokuserar vi på att frigöra dina inre blockeringar. Vad är det som hindrar dig från att lyssna inåt och ta hand om dina egna behov? Tredje månaden får du också möjlighet att öva på att förändra dina beteenden efter att du frigjort dig från blockeringar.

Eld är det symboliska elementet för denna månad. Här använder du kraften från elden för att bana ny väg framåt. Du väcker din inre eld och livskraft till liv.

Tacksamhet & tillit

Fjärde och sista månaden ägnas åt tacksamhet och tillit. Efter tre månader av process behöver du tid för att landa i att du kommit närmare ditt sanna jag. Du behöver bygga upp en tillit till att du litar på dig själv och att du har kraft att hålla i den här förändringen även framåt. Vad behöver du skapa för rutiner för att fortsätta ge dig själv kärlek och fortsätta lyssna på dina behov?

Luft är det symboliska elementet vi använder den här månaden. Du är fri att flyga fritt nu, hur kommer du använda dina vingar framöver i ditt liv?

Investering

Image
6000 kr/månad i 4 månader

Vildkraft – Freedom är ett fyra månader långt program och du betalar månadsvis genom faktura.

Om du vill betala totalsumman på en gång erbjuds du 4000 kr rabatt (denna rabatt gäller endast vid ordinarie pris).

Anmälningsperioder

Vildkraft - Freedom finns endast tillgänglig i två perioder per år. Du väljer själv vilken period som passar dig bäst.

Vårterminen 3 Februari - 31 maj 2020

Sista anmälningsdag 19 januari 2020.

Höstterminen 24 augusti - 13 december 2020

Sista anmälningsdag 17 augusti 2020.

Intresserad?

Anmäl dig nedan så kontaktar jag dig för mer information och planering framåt.

Anmälan

Här nedan kan du anmäla dig till program och webkurser.

Boka 20 minuter gratis samtal med mig här:Stäng meny