fem gratis tips

Tips för att lättare känna dina känslor & behov

Med hjälp av de här tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler, vilket leder till bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

Vad du kommer bli bättre på med dessa tips:

beteende
5/5

"Alla känslor var välkomna"

Jag känner en lycka jag inte kan minnas att jag känt tidigare. Och jag tror det var för att jag kunde tillåta mig att känna. Alla känslor var välkomna, behagliga som obehagliga..
– Tidigare klient

Det är din tur nu!

Efter alla år av att fokusera på andras känslor och behov är det hög tid att du börjar öva på att känna DINA egna känslor och behov.

Jag vet att du är stark. Jag vet att du alltid har kontroll. Jag vet att du är fantastisk.

Men du är inte här bara för att vara allt det.

Du är inte här för att ta ansvar för alla andra.

Det är dags för dig att tillåta dig själv att känna DINA känslor. Det är dags för dig att ta ansvar för DINA behov. Det är dags för dig att ge dig själv tillåtelse att LEVA fullt ut!

reflektion-skriva

skaparen av tipsen

Anna Vildkraft - samtalsterapeut & coach

En gång när jag var liten tog jag ett omedvetet beslut för att passa in och anpassa mig till världen. Jag stängde av större delen av mina känslor och lät alla andras känslor ta mycket större plats än mina egna. Jag lärde mig också att jag behövde prestera och vara duktig för att få beröm, bekräftelse och kärlek.

Sen flera år tillbaka arbetar jag med motsatsen. Jag påminner mig ständigt om att låta känslor och livet flöda. Precis som årstiderna och naturen utanför mitt fönster. Ibland stormar det, ibland är det en ljum bris. Ibland skiner solen och ibland ösregnar det. Ebb och flod. Fullmåne och nymåne.

Idag försöker jag alltid lyssna på vad min kropp och själ försöker säga till mig. Ingen vet bättre än mig själv hur jag mår, vad jag behöver och vad som gör mig lycklig. Jag försökte länge hitta de där svaren som finns inom mig utanför mig själv.

Jag vill hjälpa dig att göra en liknande resa inåt i dig själv. Jag vet att det finns en anledning till att du hittat hit och jag vill gratulera dig till nyfikenheten du besitter och till resan som precis har börjat.

Dags att sätta dig själv i första rummet?

Med hjälp av de här tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler, vilket leder till bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv. Tipsen är alldeles gratis!