The Unknown – att släppa taget och lyssna till ditt hjärta

Min intention och målsättning för 2019 är att leva mitt liv mer från HJÄRTAT. Att ta mig tid att lyssna och sedan agera på det jag får höra från den kärleksfulla delen av mig själv. En handling som kommer hjälpa mig med det är en ny vana. Vanan går ut på att jag mediterar i minst 30 minuter varje dag. För att få till den vanan sätter jag prestationsprinsessan på vänt och säger till mig själv att det enda jag behöver göra och tänka inför den här meditationsstunden är att jag ska sitta ner och blunda. Jag sätter inga krav på mig själv att räkna andetag eller försöka styra tankarna på ett speciellt sätt. Jag säger till mig själv att jag ska bara vara i mig själv. Om du är nyfiken på att läsa mer om meditation kan du läsa mitt inlägg ”Meditation och mindfulness”.

Det som ofta hindrar oss från att lyssna och agera på vad vårt hjärtas röst säger är att vår analytiska hjärna ofta övertalar oss om att det hjärtat säger inte är genomförbart. ”Du kan inte göra så” eller ”Vem är jag att ta den platsen? Det kan jag inte göra”. Men för att nå dit att vi faktiskt LYSSNAR och AGERAR enligt hjärtat behöver vi börja någonstans, för en del kanske det funkar på en gång, för oss andra behövs en del övning. För mig är första steget att just ta mig tiden att lyssna genom att meditera varje dag.

Mitt hjärta säger att jag vill hjälpa DIG att också lyssna till ditt hjärta, att lyssna till kärlekens röst inom dig. Det är en av anledningarna till att jag bjuder in till ett event i januari som heter ”The Unknown – att släppa taget och lyssna till ditt hjärta”. På eventet finns ingen fast agenda, mer än start och stopptid. Hela helgen handlar om att öva på att släppa taget, att inte kontrollera vad som kommer hända i förväg utan våga lita på att ditt hjärta kommer guide:a dig och oss igenom helgen.

skapa-magi

The Unknown – att släppa taget och lyssna till ditt hjärta

Välkommen till en helg där vi låter hjärtat och själen komma till tals. Det finns ingen fast agenda, förutom några hålltider. Resten skapar vi tillsammans genom att vara närvarande och i oss själva.

Ingår:
– massor av meditation på olika sätt
– öppenhjärtliga samtal i grupp, individuellt och med oss själva
– vegetarisk mat
– sovplats

Exempel på vad som kan komma att ingå beroende på vad vi tillsammans känner för:
– Regression i grupp
– Fullmåneceremoni
– Bildterapi
– Drömtolkning
– EFB-övningar (EFB=energy flow breathing)
– Vinterbad
– Skogspromenader
– Närhetsövningar
– Frigörande dans
– Skapande av visionboards
– Journaling

Datum: 18-20 januari 2019

Hålltider: Välkomstceremoni fredag 18 januari kl 19.00, avslutningsceremoni söndag 20 januari 15.00

Plats: 1,5 mil utanför Hallsberg (närmsta tågstation) i ett bostadshus. Ange i din anmälan om du behöver bli hämtad vid tågstation så ordnar vi samåkning!

Investering: 1500 kr

Antal platser: 5-6 stycken beroende på sovplatser och önskemål om bekvämlighet.

Sovplatserna är begränsade och av varierande bekvämlighet. Ange i din anmälan om du har specifika önskemål på bekvämlighet på grund av rygg eller liknande!

Anmälan: Skicka din anmälan till anna@vildkraft.se senast 8 januari 2019.

OBS! En katt finns i hushållet!

PS, Maten kommer till större delen vara enkel och förberedd innan för att vi inte ska behöva lägga tid och energi på det under helgen, men om du brinner för mat och vill hjälpa till ange det i din anmälan. För dig som hjälper till med maten och kommer redan på fredag morgon kommer eventet vara gratis (gäller endast för en person).

Här är en video där jag berättar mer om känslan bakom eventet och mer om min drivkraft att låta HJÄRTATS RÖST stå i centrum i mitt liv:

 

Vi kommer skapa magi

Jag vet vad som händer när en grupp människor med en längtan samlas. Jag vet vad som händer när en grupp människor samlas genom att de lyssnat på sin inre röst. Jag har varit där förut i sammanhang där magi skapas. Jag vet att jag kan lita på mitt hjärtas röst och mitt hjärtas röst har guide:at mig till att skapa det här eventet i januari. Vad säger ditt hjärta? Är du redo att skicka in din anmälan och delta?

retreat-yourself

Här är ett exempel på när magi skapas. Du kan läsa mer om retreat:et jag var på sommaren 2017 genom att läsa inlägget ”Retreat yourself 2017

Välkommen till ett event där bara du sätter dina egna begränsningar och där bara du skapar dina och våra möjligheter tillsammans! Anmäl dig nedan eller skicka ett mail till anna@vildkraft.se

Kontaktformulär:

Fyll i dina uppgifter och din förfrågan så återkopplar jag till dig inom kort!


Anna - Vildkraft

SER-terapeut & coach som hjälper dig hitta mod & tid att möta det som är du, dina känslor & behov.

Lämna ett svar