anna fyller 40 år

Varmt välkommen att fira födelsedag tillsammans med mig!

Jag brukar vara dålig på att fira min födelsedag, men nu när jag snart går in i version 4.0 tänkte jag att det var dags att fira lite större igen!

Årets inbjudan kommer tillsammans med lite olika valmöjligheter för dig.

Här nedan presenteras de olika delarna som du kan hänga med på. Du kan välja att bara delta på en del eller två eller varför inte slå på stort och hänga med på alla tre delarna (vore superkul om du vill slå på stort)! 😍

Fredagens aktivitet är en offentlig tillställning på Inre Natur som jag anordnar och är öppen för andra också.

Lördagens aktiviteter är kostnadsfria och äger också rum på Inre Natur (Storgatan 49C i Örebro) och du betalar endast för egen lunch & middag om du vill hänga med på det.

Schemat under de två delarna på lördagen är inte hugget i sten än och känner du att du vill bidra genom att hålla i ett pass eller workshop, hör av dig 🙏🏻✨

Min förhoppning kring detta firande är att det ska kännas kul, spännande och kanske lite expanderande för dig (och mig) som deltagare. Det är helt normalt att vissa delar kan kännas lite nervöst eller pirrigt att anmäla sig till, huvudsaken att du känner dig öppensinnad och nyfiken. Men om du känner dig kritisk eller skeptisk till idén eller någon del så uppskattar jag att du låter bli att anmäla dig så kan vi träffas och fira på annat sätt istället! ❤️

dans-vildkraft

Del 1 - After work på Inre Natur 29/9

Dropin från 16.30 och framåt. Mellan 18.00-19.00 är dörrarna låsta och då pågår en guidad meditation och introduktion till kvällens dans. Sedan bjuds det in till fri dans och/eller socialt häng fram till kl 21.00.

Mer information och anmälan KLICKA HÄR!

Del 2 - Förmiddag på Inre Natur 30/9 + lunch

Tider: 10.00-14.00 + lunch tillsammans om du vill (troligtvis Sobi Bromsplan som ligger nära Inre Natur).

Under förmiddagen kommer det erbjudas lite olika pass/workshop där fokus är på dig själv och ditt inre.

Ange om du vill hänga med på lunch vid anmälan så jag kan reservera bord.

Del 3 - Eftermiddag på Inre Natur 30/9 + middag

Tider: 15.30-19.30 + middag tillsammans ca 20-20.30 om du vill hänga med.

Under eftermiddagen kan det förekomma pass och workshops där det bjuds in att interagera mer andra personer. Det kan handla om ögonkontakt, längre kramar, beröringsövningar och liknande. Allt sker såklart med samtycke från alla inblandade, med kläder på och om du inte vill göra en övning kan du alltid avstå just den övningen du inte känner för.

Gemensam middag efter kl 20.00 för den som vill! Ange om du vill hänga med på middag vid anmälan så jag vet hur många jag ska boka bord för.

OSA senast 24 september 2023 - dock begränsat antal platser så först till kvarn!

Antalet platser är begränsat då lokalen på Inre Natur inte är alltför stor, så känner du att du vill hänga på, vänta inte med din anmälan till sista stund!

Anmäl dig nedan och välj vad du vill vara med på (observera att anmälan till fredagens AW & dans på Inre Natur är en separat anmälan. Använd rabattkoden ANNA40 för 50% rabatt.):

Har du några frågor innan du anmäler dig? Hör av dig till mig på info@vildkraft.se eller ring/smsa på telnr xxxx