Låt oss göra det tillsammans!

– välkommen till en meditationsresa online

Deltagare om tidigare meditationer:

Det finns en stark kraft i att göra saker tillsammans. Den kraften vill jag använda och bjuda in dig till att umgås  och meditera tillsammans med mig och andra online via plattformen Zoom.

Just nu behöver vi göra det vi kan för att stå stadigt i oss själva och undvika att gå vilse i allt som sker runt omkring oss.

Du kan själv välja hur mycket du deltar i dessa träffar. Du kan välja att ha både video och mikrofon avstängt och bara lyssna. Eller bara ha mikrofonen på. Du kan också välja att ha en inställning från början och sen ändra dig under träffens gång.

Antal deltagare:

Max antal deltagare är 10 personer.

Förberedelser:

Ladda hem programmet/appen Zoom till din dator eller mobil. Senast 30 minuter innan mötets start kommer du få ett mail med länk till vårt möte i Zoom. Logga gärna in i Zoom några minuter innan start så vi kan köra igång den tiden träffen startar.

Om du aldrig använt Zoom förut kan du kika på den här Youtube-videon: https://www.youtube.com/watch?v=-s76QHshQnY&feature=youtu.be (engelska)

Här finns en enkel sida på svenska som går igenom det viktigaste du behöver veta: http://utmaning.smartamaten.se/hur-du-anvander-zoom/

För att testa hur programmet funkar kan du gå in på den här sidan: https://zoom.us/test

Ungefärlig agenda:

  • Incheckning, hur mår du just nu?
  • Meditation ledd av Anna Vildkraft
  • Frågestund / delande av upplevelsen
  • Utcheckning, hur mår du just nu?

Investering:

Jag vill kunna bidra med mina verktyg och min närvaro till så många som möjligt just nu. Till alla som vill och behöver. Därför vill jag inte att brist på pengar ska vara ett hinder för att delta. Du kommer efter den här stunden kunna bidra på valfritt sätt.

Förslag på sätt att bidra:

  • Bidra med valfri summa till mitt företag, swish eller bankgiro. Du kommer senaste efter några dagar få ett kvitto på ditt bidrag.
  • Skriv en kort recension på hur du upplevde vår stund tillsammans, antingen genom att maila den till anna@vildkraft.se, eller ge en recension på FB-sidan Anna Vildkraft
  • Dela en rad om mitt konto och/eller den här stunden på ditt eget konto på social media
  • Ta med dig de verktyg och känslor som du får med från denna stund och använd dem i din vardag. När du lyssnar mer till dig själv, dina behov och din inre röst bidrar du också till en bättre värld.

Nästa träff:

Återkommer med nytt datum inom kort!

.
Stäng meny