fbpx

gruppcoaching

Lev för livet - inte bara för jobbet

Söker du efter att kunna leda dig själv och andra i flow & tillit med självförtroende och ett inre lugn? Anmäl dig till denna gruppcoaching där vi under fyra tillfällen träffas över Zoom.

Det här är för dig som:

Denna gruppcoaching är skapad för att hjälpa dig att hantera stress och skapa balans mellan arbete och privatliv. Genom att delta i denna grupp får du stöd från andra som har liknande utmaningar och du kommer känna dig mindre ensam i din resa mot att uppnå bättre hälsa och välbefinnande.

5/5

"Det känns som jag fått en 'inre skatt'"

”Relationen till mig själv – min inre skatt. För när jag tar mig själv på allvar, bättre förstår mig själv och tar hand om mina behov blir det en positiv effekt både för min omgivning och mig själv.”
– Elsa, tidigare klient

Här har vi coachen

Hej! Det är jag som är Anna

En av de viktigaste delarna i att vara chef, enligt mig, är relationer och människor. Men vad händer när vi inte har tid att vårda relationen till oss själva?

I den här gruppcoachingen vill jag stötta dig att prioritera i ditt liv, hjälpa dig att reda ut utmaningar och coacha dig till att hitta vägen till att vara den ledare du vill vara – en ledare som hjälper teamet att prestera tillsammans och får individer att växa. Hoppas vi ses!

Featured in:

Är du redo att börja leva för livet och inte bara för jobbet?

Anmäl dig redan idag till denna gruppcoaching för endast 1500kr genom att klicka på knappen nedan:

© VILDKRAFT  |  TERMS & PRIVACY POLICY  |  DESIGN BY BLUCHIC

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!