mamatummy-day

MamaTummy Day Örebro 2017

In Personlig Tränare by Vildkraft1 Comment

Den 25 april är det återigen dags för MamaTummy Day! Dagen är ett initiativ av Katarina Woxnerud, grundare av MammaMage Sweden AB.

MamaTummy-Day-Orebro

Mamatummy Day, 25/4, vill uppmärksamma problem och risker som kan uppstå under graviditet och förlossning. Många kvinnor upplever att de är väl informerade och blir väl undersökta under graviditeten men efter förlossningen lämnas de att klara sig på egen hand. Okunskapen hos vårdgivare och tränare är stor om hur man kan aktivera kroppen för att stimulera läkning.

Med professionell hjälp och rätt träning av de djupa magmusklerna och bäckenbottenmusklerna kan de flesta återfå betydligt bättre bålstabilitet och bli mycket bättre. Många blir helt besvärsfria!

Under denna dag kan du om du vill publicera bilder på din gravidmage eller din mage efter graviditet, hashtag Hashtag #mamatummy #mammamage #mamatummmyday Låt oss visa mammamagar för att skapa uppmärksamhet!

Du kan också besöka olika lokala event för att ta del av kunskap från certifierade MammaMage-tränare runt om i landet. För att se om det finns något event där du bor, kolla in Mammamage.se

I Örebro kommer jag anordna ett MamaTummy Day-event på Xplore fitness mellan 13.00-17.00. Eventet är kostnadsfritt och jag kommer erbjuda två olika workshops/föreläsningar och det kommer även finnas tid för mingel och frågor!

Mer information om eventet hittar du på Facebook: “MamaTummy Day 2017 Örebro” Det är ett begränsat antal platser så skicka en anmälan till mig på anna@beautifullife.se

MammaMage-Finnborg

Hoppas vi ses på MamaTummy Day! Sprid gärna eventet på Facebook så att fler får ta del av möjligheten!

Comments

  1. Pingback: SöndagsSnackis v 16 - Anna Finnborg

Leave a Comment