vildkraft-prestation

gratis video-serie

Gör slut med presteraren, befria dig själv och återta din energi!

Trött på att ständigt ta ansvar? Känner du hur presterandet suger energin ur dig? Här presenteras lösningen för dig som vill göra slut med den duktiga flickan som alltid vill göra mer. 

5/5

"Alla känslor var välkomna"

Jag känner en lycka jag inte kan minnas att jag känt tidigare. Och jag tror det var för att jag kunde tillåta mig att känna. Alla känslor var välkomna, behagliga som obehagliga..
– Tidigare klient

skaparen av video-serien

Anna Vildkraft - samtalsterapeut & coach

Jag var en sån där som presterade, hela-jävla-tiden. Jag fattade inte ens att det fanns ett alternativ till det.

Det var klart jag skulle bli den första kvinnan som blev stormarknadschef där jag jobbade innan jag blev 30, fast jag inte ens var på ett jobb jag egentligen ville vara på. (SPOILER ALERT: jag blev aldrig det tack och lov).

Det var klart jag skulle kriga på i ekorrhjulet, fast jag inte trivdes och fast jag inte riktigt visste vad jag ville.

En dag var det dags för utvecklingsarbete där jag hade mitt välbetalda mellanchefsjobb och jag hade möte med en kvinna från HR. Min chef visste att jag ”nån gång ville jobba med nåt annat” och hade berättat det för kvinnan.

Hon såg mig i ögonen.

– Vad väntar du på, Anna?

Frågan träffade precis där den skulle och jag började gråta. Frågan träffade min själ som längtade efter någonting annat.

– Jag kommer tillbaka på måndag. Gör nu inget förhastat Anna, vi pratar mer om det här då.

Vi gick ut från samtalsrummet och jag behövde inte vänta. Jag visste att det här inte var någonting att vänta på. Jag gick in till min chef och sade upp mig.

Men jag insåg också att mitt prestationsbeteende inte skulle försvinna automatiskt.

Den sommaren googlade jag terapi och fann SER-terapin och tre-stegsmetoden som har förändrat mitt liv och hjälpt mig skapa hållbara förändringar i mitt liv.

Jag hoppas få berätta den för dig.

Om du är öppen för den vill säga. Eller vill du fortsätta försöka prestera dig fri?

Med kärlek och värme,

Anna Vildkraft

Hur skulle det kännas...

…för dig att vakna på morgonen och känna att du är värdefull och tillräcklig? Hur skulle det kännas om dina inre tvivlande röster bara tystnade en stund? Är du redo att testa hur det skulle kunna kännas, på riktigt?