Det här säger andra om Anna Vildkraft:

“Att prova regression hos Anna är bland det häftigaste jag gjort!

Anna hjälpte mig att hitta mitt värde och jag har fått in mer lugn och kärlek i mitt vardagliga liv”

– Elin Karlsson

”Jag fick verktyg att sätta gränser i de relationer som bara tog energi och glädje från mig och inte gav mig något tillbaka. Och jag kunde börja fokusera på vad jag egentligen behövde och mådde bra av.

Känner mig lugnare och säkrare, nu när jag klarar av att hantera min känslor och reaktioner bättre. Sover bättre. Det känns som att jag har fått en inre ”skatt”: relationen med mig själv!

Att jobba med programmet har gett mig ett lugn och stärkt min självkänsla. När jag tar mig själv på allvar och bättre förstår mig själv och tar hand om mina behov blir det en avlastning både för min omgivning och mig själv.”

– Elsa, tidigare deltagare i Vildkraft Deep

referens-elsa

“Anna har den där förmågan att lista ut och sätta fingret på exakt vad det är man behöver höra och så kan hon leverera den på ett sätt att man förstår och vaggas in i självinsikt. Fantastisk!”

– Frida Ingha

”Tusen tack för all hjälp den här våren, Anna! Jag är så glad att jag tog modet, sökte hjälp och att jag fått så användbara verktyg. Häromdagen hjälpte ett av verktygen när allt helt plötsligt blev kaos på ICA. Livet är en resa men jag känner att jag verkligen kommit på rätt väg för att ’hitta tillbaka till mig själv’. Tack för det!”

–Anonym, tidigare deltagare.

referens-vildkraft
josefine-referens

“Efter coachingprogrammet Vildkraft Deep känner jag att jag är mer medveten om vad som händer kring mig. Jag är mer vaken på vad jag tycker är okej/inte okej när tex mina arbetskollegor uttrycker sig eller agerar mot mig.

Tack vare processerna och verktygen från programmet har jag börjat stå upp för mig själv mer istället för att be om ursäkt.”

– Josefine, tidigare deltagare i Vildkraft Deep

medberoende

Tips inför att gå i terapi:

Att ta steget att börja gå i terapi kan kännas stort och läskigt. För att du ska känna dig mer trygg med beslutet har jag skrivit ett blogginlägg med mina bästa tips inför att gå i terapi. Allt från beslutet att ta kontakt eller inte, till vad du kan tänka på inför och i ett samtal. Klicka här för att läsa inlägget.

Redo att boka ditt första kostnadsfria samtal?