REFERENSER

Läs om tidigare klienters upplevelser

Här delar jag med glädje referenser och omdömen från mina fantastiska klienter. Deras ord berättar historier om förändring, mod och framgång. Genom att läsa deras ärliga erfarenheter får du en inblick i vad som är möjligt när du väljer att arbeta med mig. Jag ser fram emot att vara en del av din egen berättelse och hjälpa dig nå dina personliga framgångar!

Referens-Vildkraft

"Det känns som att jag har fått en inre 'skatt'"

Jag fick verktyg att sätta gränser i de relationer som bara tog energi och glädje från mig och inte gav mig något tillbaka. Och jag kunde börja fokusera på vad jag egentligen behövde och mådde bra av. Känner mig lugnare och säkrare, nu när jag klarar av att hantera min känslor och reaktioner bättre. Sover bättre. Det känns som att jag har fått en inre ”skatt”: relationen med mig själv!

"Jag står upp för mig själv istället för att be om ursäkt"

Efter coachingprogrammet Vildkraft Deep känner jag att jag är mer medveten om vad som händer kring mig. Jag är mer vaken på vad jag tycker är okej/inte okej när tex mina arbetskollegor uttrycker sig eller agerar mot mig. Tack vare processerna och verktygen från programmet har jag börjat stå upp för mig själv mer istället för att be om ursäkt.

referens-josefine
referens-jenny

"Jag har orkat ta tag i saker"

Det känns så skönt att prata med någon som förstår och vad en än säger är det ingen som har haft åsikter/tyckt någonting. Det har hjälpt mig väldigt mycket. Tack vare samtalen med Anna har jag hittat tillbaka till mig själv som person. Det har gjort att jag orkat ta tag i saker som jag inte skulle gjort annars.

"Regressionsterapi - bland det häftigaste jag gjort"

Att prova regression hos Anna är bland det häftigaste jag gjort! Anna hjälpte mig att hitta mitt värde och jag har fått in mer lugn och kärlek i mitt vardagliga liv.

referens-vildkraft

Nu kör vi!

Är du redo att lämna självkritik och osäkerhet bakom dig?

I coachingprogrammet Vildkraft Deep välkomnar vi istället självacceptans och inre styrka och du får upptäcka vägen mot en positiv och kärleksfull relation till dig själv.

5 gratis tips för att lättare känna dina behov & känslor

Med hjälp av de här tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler, vilket leder till bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.