fem veckors minikurs

Fördjupa din relation

I denna minikurs får du fem praktiska tips som hjälper dig att känna dig närmare din partner. Tipsen fungerar även med andra nära relationer du vill fördjupa eller om du har fler partners än en.

Tidigare deltagare berättar:

“Kursen var rolig, spännande, utvecklande och kraftfull. Anna fångade oss genom sin härliga personlighet och tydlighet. Hon var empatisk, tog ingens parti och var det något som vi inte ville prova på så var det helt okej. Vi som par har nu bättre förståelse för varandra utan att vara dömande”

– LINA

Låter det här som du?

relation-fordjupa

Du och din partner har fastnat i gnat och tjat som bara handlar om det praktiska i vardagen

Du känner en längtan efter mer glädje, attraktion och connection i din relation

Ni fastnar i soffan framför Netflix. Det där som du vet är otroligt bekvämt och skönt på kort sikt, men inte så utvecklande och givande på lång sikt…

De där “mysiga hemmakvällarna” blir sällan sådär närvarande, mysiga och härliga som du brukar fantisera om?

resultat

Efter 5 veckor Fördjupa din relation kommer du...

  Ha fem konkreta tips

Fem tips som du praktiskt kan göra tillsammans med din partner och känna att du utvecklar och fördjupar er relation istället för att slentrianmässigt hamna i Netflix-soffan

  Gjort givande reflektioner

Du kommer under kursen få del av viktiga och givande reflektionsfrågor kring hur du ser på relationer och relationen du är i nu.

  Fått nya verktyg

Under dessa fem veckor får du nya verktyg för att skapa utrymme till att prata om andra saker än disk, tvätt och det där andra ni gnatat om tidigare

  Fördjupat din relation

Du kommer känna har fördjupat relationen, framförallt om du genomfört tipsen, men även genom att bara ta del av tipsen och göra reflektionerna kommer du kunna känna dig mer närvarande i din relation (vilket är en grundförutsättning till en fördjupad relation)

Anmäl dig till Fördjupa din relation:

Tidigare deltagare berättar:

“Kursen blev en aha-upplevelse när jag insåg hur mycket negativa tankar jag tänker om vårt förhållande. Insåg också att jag kan inte förändra relationen, utan jag behöver förändra mitt eget beteende och mindset i relationen.”

– SOFIE

innehåll i kursen

Fördjupa din relation innehåller:

  Fem tips som hjälper dig fördjupa din relation (du får ett nytt tips per vecka)
  Fem videos som berättar mer om varje tips
  Reflektionsfrågor till varje tips
  Frågestund via Zoom (genomförs endast om du på förhand skickar in frågor du vill att vi tar upp)
  Inbjudan till community där du delar med dig av dina reflektioner, läser andras tankar och ställer löpande frågor
Anna-Vildkraft

avslutande ord från anna vildkraft

Kursen Fördjupa din relation

I den här kursen kommer jag, Anna Vildkraft, under fem veckor dela med mig av praktiska tips som du direkt kan börja testa tillsammans med din partner.

Till varje tips kommer du få tillhörande frågor att reflektera över för att bättre förstå dina tankar, känslor och beteenden i relation till din partner. (För ja, även om det är lika bekvämt och skönt att skylla saker på din partner som det är bekvämt att fastna i soffan framför Netflix, så händer det mycket med vår relation när vi reflekterar inåt)

En gång i veckan under fem veckor får du ett nytt praktiskt tips som handlar om vad du kan göra tillsammans med en partner för att fördjupa er relation. Tipsen får du via mail och du kan titta på en video till varje tips i min kursportal.

Du kommer också bli inbjuden till ett community där du kan dela med dig av din upplevelse under kursen gång.

Kursen startar i samma ögonblick som du köper kursen, sen löper den på med ett tips i veckan under fem veckor. Du får tipsen via mail och i varje mail finns det också en länk till kursportalen och en video där jag berättar mer om varje tips.

Det skrivna materialet i mailet om respektive tips har du såklart tillgång till så länge du själv sparar mailet. Videosarna finns kvar så länge kursen finns ute till försäljning och jag meddelar minst en månad innan om jag av någon anledning skulle ta ner kursen & videosarna.

Några andra frågor? Maila mig på anna@vildkraft.se

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft

5 gratis tips för att lättare känna dina behov & känslor

Om kursen inte känns rätt för dig just nu, kanske denna guide passar bättre? Med hjälp av de här tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler, vilket leder till bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.