den inre resan tillsammans med Anna vildkraft

Från självkritik och dömande till självmedkänsla och stolthet

Suger dina interna och externa krav och förväntningar musten ur dig? Samtidigt som du undviker att stå upp för dig själv av rädsla för att göra andra besvikna eller bli avvisad? I denna kurs får du verktyg för att sluta döma och kritisera dig själv och klara av att sätta tydliga gränser och prata med en snällare röst till dig själv.

Anmälan till denna kurs är nu stängd. Men vill du lära dig mer om skam, gränssättning och skuggan – spana in självstudieprogrammet Vildkraft Deep:

Den här kursen är för dig som känner igen dig i uttryck som till exempel perfektionist, medberoende, högkänslig eller people pleaser
Läs mer i kommande stycken ↓

referens-sara
5/5

"Utan dig och din kurs Anna hade jag aldrig varit där jag är idag. Tack är för litet, men tusen tack!"

Är sååå mycket som hänt med denna kurs. Känns som jag fått och påbörjat ett nytt liv, något nytt där jag får vara jag helt och fullt ut! Jag behöver inte vara någon annan eller ha någon mask. Jag får känna mina känslor, min kropp och vara jag.

Låter det här som du – samtidigt som du längtar efter någonting annat?

Ditt inre liv är omfattande, ofta fyllt med djupa tankar, ältande och ofta orostankar. Många gånger kan du känna dig överväldigad av ditt eget tankesnurr och oron handlar ofta om att inte räcka till eller missa något viktigt.

Du har en tendens att vara din egen hårdaste kritiker och känner ofta att du behöver överträffa inte bara andras förväntningar, utan även dina egna. Du känner ofta otillräcklighet och stress över att inte uppnå idealbilden du har i ditt sinne

Du har en naturlig benägenhet att vara omtänksam och hjälpsam, vilket leder till att du ofta sätter dig själv i andra hand. I ditt strävande efter att göra andra nöjda, glömmer du ofta bort dina egna behov och gränser.

Att säga nej och uttrycka just dina behov känns utmanande, eftersom du djupt inom dig bär på en rädsla för att göra andra besvikna eller att bli avvisad.

en inbjudan till förändring

Den inre resan – ger dig verktyg för livet!

I den här kursen får du djupdyka i ämnen som beteendemönster och var de kommer ifrån, vad skam har för betydelse för din självkänsla, varför det är omtänksamt och kärleksfullt att sätta gränser och hur dina skuggsidor kan bli dina bästa resurser framåt.

Med hjälp av verktygen och träffarna i den här kursen kommer du känna att du tar makten över ditt liv och dina tankar och klarar av att bryta mönster som du tidigare trott att du varit tvungen att bara acceptera.

Jag som skapat kursen heter Anna Vildkraft och jag ser fram emot att följa din inre resa och implementera hållbara verktyg i din vardag. 

Investera i Den Inre Resan:

delbetalning

3 månader

1750 kr /mån

betala direkt

Köp nu!

4750 kr

Innehåll

Den Inre Resan består av fyra kraftfulla temamoduler

Upplägget genom modulerna ser liknande ut. De inleds med en introduktion till ämnet, du får ta del fördjupad teori, göra en praktisk uppgift, genomföra en skräddarsydd meditation och avsluta med en utcheckning som innehåller tips för fortsatt arbete med temat.

tre-stegs-metoden

Modul 1

Tre-stegs-metoden

Den här modulen introduceras du för tre-stegs-metoden som du sen har med dig under hela programmet. Du lär dig vad en iscensättning är, varför du blir triggad av saker i din vardag och hur du frigör dig från dina triggers.

Favoriter från modulen:

Modul 2

Skam

Tystnad är skammens bästa vän. När du gör det skammen vill, håller tyst och ”sjunker ner under jorden”, får skammen växa fritt inom dig. Genom att möta skammen öga mot öga i en trygg miljö bygger du en djupare relation till dig själv och en god självkänsla där skamtrassel tidigare bott.

Favoriter från modulen:

skam-vildkraft
gränssättning-deep

Modul 3

Gränssättning

Här väcker vi din personliga gränsvakt till liv, integriteten. Modulen hjälper dig stå upp för den du är och värdesätta dig själv, din kropp, din själ, dina behov och dina känslor.⁠

Favoriter från modulen:

Modul 4

Skuggan

En av favorit-modulerna enligt tidigare deltagare. Skuggarbete är ett av de kraftfullaste verktygen för att skapa en mer kärleksfull relation till dig själv. Här tar du hand om alla dina egenskaper och lär dig omfamna och älska dem.

Favoriter från modulen:

shaddowwork-skuggan-vildkraft

Bonusar som ingår

den-inre-resan-workbooks

extra material

Två extra moduler

I modulen njutning & lust frigör du dig från gamla tabun och släpper lusten fri. Du får omfamna passionen och ger dig själv tillåtelse att njuta fullt ut av livet.

I modulen relationer kombinerar du tre-stegs-metoden och anknytningsteori för att gå till botten med varför dina relationsmönster ser ut som de gör. Modulen hjälper dig att frigöra invanda beteenden och ger dig mod att förändra din relationsdans.

Värde: 1500 kr

bonus-coaching

supportgrupp

Extra stöd under kursen!

För extra stöd och gemenskap genom kursen blir du som går kursen inbjuden till en Facebook-grupp, där jag coachar & svarar på frågor mån-fre under 12 veckorna som kursen pågår.

Värde: 5250 kr

Ditt liv innan kursen:

Ditt liv efter kursen:

tillsammans blir det lättare

Har du försökt bryta mönster tidigare?

I kursen kommer du bland annat bryta gamla mönster av stress och överprestation, och skapa en ny väg framåt. Här får du möjligheten att slappna av på riktigt, lyssna inåt och hitta svar på de där svåra frågorna om vem du är, vad du vill och vad du verkligen behöver. 

Genom denna resa kommer du få styrkan att ge dig själv det du behöver, hitta glädjen i de små stunderna och bygga en hållbar framtid där du inte bara överlever, utan verkligen lever och njuter av livet. Du kommer hitta glädjen och friheten i att vara just du!

5/5

"Jag är så nöjd med att jag valde att gå kursen, trots att det tog emot att lägga så mycket pengar på mig själv"

Stort tack Anna för detta fina program som du skapat! Den innehåller verkligen allt man kan tänkas behöva, men på ett nedbantat och konkret sätt. Jag rekommenderar verkligen alla att gå detta program då jag tycker att den ger nya perspektiv och infallsvinklar på hur man är som person och varför.

Fler detaljer

Hur går kursen till?

Du får tillgång till två moduler i taget och tanken är att du jobbar ungefär två veckor med varje modul.

Kursen pågår under 12 veckor, mellan 5 februari-28 april – men materialet har du tillgång till så länge du behöver.

I kursen ingår också tre stycken workshops, där du får fördjupa verktygen på olika sätt:

– Workshop #1, 22 februari kl 19-21
– Workshop #2, 27 mars kl 19-21
– Workshop #3, 25 april kl 19-21

Under dessa workshops kommer du kunna få extra coaching i processen och du kommer också bli guidad i övningar som förstärker implementeringen av verktygen du får från kursen.

Exempel på övningar:

– breathwork
– inre visualiseringar
– rörelser och kroppshållning
– frigöra känslor

5

möt grundaren av den inre resan

Hej! Det är jag som är Anna

Som utbildad samtalsterapeut och coach med flera års erfarenhet, har jag tagit min passion för personlig utveckling och de erfarenheter jag byggt upp och skapat kursen Den inre resan.

Min drivkraft ligger i att skapa en miljö där individer kan dyka djupt in i sina egna känslor, hitta större inre frid och skapa positiva förändringar i sina liv. Den inre resan är inte bara en kurs, det är en samling av kraftfulla verktyg och metoder som du kan använda gång på gång för att bibehålla och fördjupa kontakten med ditt inre jag.

I kursen utforskar vi med ord, samtal och övningar, men också genom introspektion, självreflektion och rörelse, allt för att underlätta för dig att upptäcka och ta del av den visdom och kraft som finns inom dig.

Jag ser fram emot att välkomna dig till kursen och att tillsammans utforska de djupare delarna av ditt medvetande. Välkommen till en resa som kommer att förändra ditt sätt att se på dig själv och världen omkring dig!

KLICKA HÄR för att läsa mer om mig.

Omdöme

Det här säger andra om Anna Vildkraft:

5/5

”Jag hade inte varit mitt uppdaterade jag utan kursen, det hade tagit flera år att inse mitt eget värde, sätta gränser och möta mina skuggsidor. Känns som kursen hjälpt mig att leva mitt egna liv, och att jag kan hjälpa mig själv med många bra verktyg.”
– MARIA, tidigare deltagare online

5/5

”Största insikten blev nog att jag kan om jag vill, jag är inte ensam och det finns verktyg för att nå en bättre plats och förhållande till mig själv. Så jag tycker konceptet du lagt upp är toppen och väldigt värdefullt för mig”

– ANNA, tidigare deltagare online

5/5

”Jag är så nöjd med att jag valde att gå kursen, trots att det tog emot att lägga så mycket pengar på mig själv Jag rekommenderar verkligen alla att gå denna kurs då jag tycker att den ger nya perspektiv och infallsvinklar på hur man är som person och varför.”
– ELIN, tidigare deltagare online

frågor & svar

Har du några frågor?

Bra fråga! För mig är det viktigt att du känner dig trygg i beslutet. Du kan alltid höra av dig till mig via mejl eller skriva ett meddelande på Instagram så tar vi reda på mer om vad du söker och vad kursen kan erbjuda.

Du kan också boka 20 min gratis samtal med mig och känna efter om du tror att jag och den här kursen är rätt för dig. KLICKA HÄR för att boka (genomförs över telefon eller Zoom).

I kursen ingår totalt 6 stycken temamoduler: tre-stegs-metoden, skam, gränssättning, skuggan, njutning & lust och relationer.

Det ingår också tre stycken workshops på Zoom:

– 22 februari kl 19-21
– 27 mars kl 19-21
– 25 april kl 19-21

Du får också ett medlemskap i en Facebook-grupp där jag svarar på frågor och coachar dig i skrift mån-fre under kursens 12 veckor.

Här är några exempel på vad du kommer känna och uppleva efter kursen:

– Du kommer ha en djupare förståelse och acceptans av dig själv, med en snällare inre dialog som ersätter självkritik med stöd och uppmuntran.

– Du kommer bättre kunna balansera dina egna behov med yttre krav, vilket leder till mindre stress och du kommer känna dig lugnare inombords

– Du kommer ha stärkt din inre trygghet och lärt dig säga nej och sätta gränser på ett respektfullt sätt, vilket möjliggör personlig tid och energi

– Du har fått strategier för att hantera känslor av oro och stress, vilket leder till en mer harmonisk och balanserad tillvaro

– Du kommer uppleva en förnyad känsla av frihet, där tidigare begränsningar ses som möjligheter till utveckling

Vad kul att du är intresserad av en kurs med fysiska träffar!

Om du bor i Örebro, så erbjuder jag Den Inre Resan på Inre Natur på Storgatan. Då ses vi på tisdagar kl 19.00-21.00 fram till 23 april 2024.

Läs mer om den kursen genom att KLICKA HÄR!

Terracotta Mood

KONTAKTA MIG

Hittar du inte svar på dina frågor?

Inga frågor är för dumma! För mig är det viktigast att du känner dig trygg och vet det du behöver veta innan du anmäler dig. Mejla mig på info@vildkraft.se om du har några frågor eller funderingar som du vill bolla!