SAMTALSPAKET

När du bestämt dig för att du vill göra en förändring i ditt liv kan det vara skönt att för en tid framåt ha en liten plan för hur den här förändringen ska gå till.

För att du ska få den känslan i samtal tillsammans med mig erbjuder jag dig möjlighet att köpa ett samtalspaket, där priset för varje samtal blir lite lägre.

Vi lär känna varandra bättre, jag får en större helhetsbild över din situation och du kommer känna ett större förtroende för mig som terapeut och coach när du får träffa mig flera gånger.

Jag rekommenderar också att investera i ett samtalspaket eftersom pressen på ett enstaka samtal minskar om du vet om att vi kommer träffas fler gånger.

Läs gärna mina tips inför att gå i terapi där jag också tar upp punkten att många vill maxa ett samtal och ta med sig så mycket som möjligt in i samtalet och varför det ofta är en dålig idé.

Samtalspaketet innehåller:

– 5 st samtal á 45-60 min
– Möjlighet till mailsupport 1-2 gånger mellan samtalen

Samtalspaketet är giltigt i 12 månader från inköp, eventuella innestående samtal efter 12 månader återbetalas ej.

Hur går betalningen till?

Du klickar på betalningsalternativet nedan som passar dig bäst. Då kommer du automatiskt till en betalningssida där du fyller i dina uppgifter och betalar med ditt betalkort. Strax efter betalning får du ett bekräftelsemail, kvitto och mer information hur du bokar tid hos mig. 

Vill du hellre betala via faktura? Maila mig på anna@vildkraft.se så löser vi det (gäller ej delbetalning!).

Osäker på om jag är rätt person för dig?

Jag rekommenderar alla nya klienter att boka ett första gratis samtal på 20 minuter där vi båda får möjlighet att känna efter om vi är rätt personer för varandra just nu. KLICKA HÄR för att boka ditt första 20-minuters samtal.

BETALNINGSALTERNATIV:

Betala allt-på-en-gång:

Delbetala på 2 månader:

vildkraft-lust