VILDKRAFT DEEP - Individuellt samtalspaket

Att göra en inre resa genom terapi eller coachning i grupp passar långt ifrån alla, därför erbjuder jag nu också coachingprogrammet Vildkraft Deep på individuell nivå. Genom att jag erbjuder Vildkraft Deep på individuell nivå kan du också starta programmet när du vill, även om anmälan ser stängd ut på officiella sidan (med reservation för eventuella semesterperioder, maila mig för att dubbelkolla att jag finns tillgänglig för individuella samtal med just dig!)

Detta paket innehåller:

– 60 min individuellt samtal varannan vecka under 12 veckor

– Kursportal med tillgång till Vildkraft Deep

– 9 st temamoduler med uppgifter, reflekterande frågor & teoridelar

– 9 st guidande & transformerande meditationer

Totalt värde: 20.700 SEK

Läs mer om vad som ingår i Vildkraft Deep här (OBS! Gruppsamtalen ingår ej i det individuella paketet, vill du hellre gå i grupp, skriv upp dig på väntelistan)

Varför ska jag investera detta i mig själv?

Av erfarenhet vet jag att du kommer få ut så mycket mer av regelbundna samtal och allt material i Vildkraft Deep, än om du skulle boka enstaka samtal då och då. Med det här paketet har du i princip för alltid tillgång till ett fantastiskt bibliotek av meditationer och verktyg att ta till oavsett vart livet för dig i framtiden.

Våra individuella samtal kommer också bli effektivare när du också på egen hand kan förkovra dig i de verktygen & teorier jag valt ut till kursportalen.

Läs gärna mina tips inför att gå i terapi där jag också tar upp punkten att många vill maxa ett samtal och ta med sig så mycket som möjligt in i samtalet och varför det ofta är en dålig idé.

Hur går betalningen till?

Du klickar på betalningsalternativet nedan som passar dig bäst. Då kommer du automatiskt till en betalningssida där du fyller i dina uppgifter och betalar med ditt betalkort. Strax efter betalning får du ett bekräftelsemail, kvitto och mer information hur du bokar tid hos mig. 

Vill du hellre betala via faktura? Maila mig på anna@vildkraft.se så löser vi det (gäller ej delbetalning!).

Osäker på om jag är rätt person för dig?

Jag rekommenderar alla nya klienter att boka ett första gratis samtal på 20 minuter där vi båda får möjlighet att känna efter om vi är rätt personer för varandra just nu. KLICKA HÄR för att boka ditt första 20-minuters samtal.

BETALNINGSALTERNATIV:

Betala allt-på-en-gång:

Delbetala på 2 månader:

Delbetala på 3 månader:

Vad säger andra?

”Tusen tack för all hjälp den här våren. Jag är så glad att jag tog modet, sökte hjälp och att jag fått så användbara verktyg. Häromdagen hjälpte ett av verktygen när allt helt plötsligt blev kaos på ICA. Livet är en resa men jag känner att jag verkligen kommit på rätt väg för att ’hitta tillbaka till mig själv’. Tack för det!” – Anonym, tidigare deltagare.

”Jag fick verktyg att sätta gränser i de relationer som bara tog energi och glädje från mig och inte gav mig något tillbaka. Och jag kunde börja fokusera på vad jag egentligen behövde och mådde bra av.

Jag har fått bättre självkänsla och börjat prioritera egentid och att ta hand om kroppen. Jag prioriterar också mina barn mer och känner större glädje och närvaro när jag är med dem.

Känner mig lugnare och säkrare, nu när jag klarar av att hantera min känslor och reaktioner bättre. Sover bättre. Det känns som att jag har fått en inre ”skatt”: relationen med mig själv!

Jag känner mig aldrig så totalt ensam och förtvivlad som jag gjorde förut. Jag känner mig inte lika klängig och desperat, utan känner tillit till att det fortsatta arbetet med mig själv kommer att ge ringar på vattnet, vilket kommer att attrahera de människor jag vill ha i mitt liv.

Om man vill och vågar titta in i sig själv och vad som format en under uppväxten ger det möjlighet till att möta andra på ett ärligare sätt.

När man slutar att projicera sina inre, omedvetna och obearbetade konflikter och trauman kan man förstå sig själv på ett djupare plan, och det blir tydligare vart ’skon klämmer’. Genom att bli medveten om sina iscensättningar kan man fatta mer medvetna val och det blir lättare att förstå vilka behov man har.

Att jobba med programmet har gett mig ett lugn och stärkt min självkänsla. När jag tar mig själv på allvar och bättre förstår mig själv och tar hand om mina behov blir det en avlastning för min omgivning och mig själv.” – Emma, tidigare deltagare

vildkraft-lust