“Det känns så skönt att prata med någon som förstår och vad en än säger är det ingen som har haft åsikter/tyckt någonting. Det har hjälpt mig väldigt mycket.

Tack vare detta har jag hittat tillbaka till mig själv som person. Det har gjort att jag orkat ta tag i saker som jag inte skulle gjort annars”
– Jenny Larsson

You are God’s beloved child. Please love yourself!
Är din syrgasmask på?

Om du någon gång har tittat på säkerhetsinstruktionerna inför en flygtur så instrueras du vid nödsituation att alltid sätta på dig din egen syrgasmask innan du försöker hjälpa någon annan.

Kanske känns det som en självklar instruktion i en nödsituation på ett flygplan, men ack så viktigt i det vardagliga livet också att se till att du får det syre du behöver i första hand.

Att ha en god självkänsla handlar om att älska sig själv. Att ta hand om sina egna behov och värna om sina egna gränssättningar i förhållande till andra i ditt liv.

Älskar du dig själv?

Det kanske kan vara svårt att svara på frågan om jag älskar mig själv, men om vi ställer frågan på lite andra sätt kanske det blir enklare?

– Tar du hand om dina egna behov?
– Skapar du utrymme för att vila när du är trött?
– Äter du när du är hungrig?
– Går du på toa när du behöver?
– Rör du på dig och andas frisk luft när det behövs?
– Kan du säga nej när du inte orkar eller vill följa med på aktiviteter eller får en inbjudan någonstans?
– Vet du vad som får dig att må bra i livet?
– Vet du vad du tycker är roligt att göra?
– Gör du saker som du tycker är roligt varje dag? Varje dag? Varje vecka? En gång i månaden? En gång per år?

Om du svarar nej på fler än tre av frågorna rekommenderar jag dig att investera i Vildkrafts webkurs där du får teori och verktyg för att förbättra din självkänsla och älska dig själv mer.

det här hjälper kursen dig med:

– förbättra din relation till dig själv och andra

– förenkla för dig att sätta gränser mot andra och prioritera dig själv

– få ett modigare liv där du vågar gå emot dina egna rädslor för att hitta ett liv du vill leva. Istället för det liv du tror du borde leva.

– lära dig att säga nej till saker som du inte vill göra eller känner för

– att hitta svaren inom dig istället för att jaga dem hos andra och utanför dig själv. Med kunskap och känsla för hur du hittar svaren inom dig kommer du alltid ha ditt eget facit med dig

– lära dig att älska dig själv. Förstå och känna att du är värdefull och perfekt precis som du är. Det värde du har som människa är inte beroende av hur bra du presterar på jobbet eller hur fantastisk partner eller vän du är

The less you compare yourself with others, the more fully you can spread your own wings.

WEBKURS – bättre självkänsla

Det här är en onlinekurs på fyra veckor. Under dessa fyra veckor kommer du gå på dejt med dig själv och låta kärleken till dig själv växa starkare och starkare för varje vecka.

Kursens olika teman, vecka för vecka:

Vecka 1 – Nuläge och framtid

Vecka 2 – Lyssna in dina behov

Vecka 3 – Lär känna dina ljusa skuggor

Vecka 4 – Lär känna dina mörka skuggor

Avslutning – Hur fortsätter jag älska mig själv?

Efter anmälan får du inloggningsuppgifter via mail och själva kursen består av fem stycken avsnitt, varje vecka låses ett nytt avsnitt upp i portalen du loggar in i. Varje avsnitt består av en teoridel kring veckans tema och med de första fyra veckornas utskick får du också ett nedladdningsbart PDF-dokument (skrivbok) som du själv använder som arbetsbok, svarar på frågor i och får veckans uppgifter från.

Kursen är en investering i din självkänsla. En investering som räcker betydligt längre än en veckas solsemester. En investering som ger dig styrka, mod och verktyg att älska dig själv fullt ut.

Om du vill och är mottaglig, om du vill och ger dig själv den här tiden att gå på dejt med dig själv kommer den här kursen förbättra ditt liv till oanade höjder.

Anmälan

Här kan du anmäla dig till program och webkurser.

Om du vill boka tid för 20 minuter kostnadsfri konsultation innan du anmäler dig är du välkommen att boka en tid via BokaDirekt.se


“Anna är en underbar, ärlig, genuin och äkta människa. Hon bjuder på insikter, kunskap och glädje med värme och ljus. Jag kan varmt rekommendera henne!”
Carolina Mattsén