fbpx

SöndagsSnackis v 4

Jag verkligen älskar min tidsuppfattning nu! En vecka känns otroligt lång på ett mycket positivt sätt! Det känns nästan som en hel livstid hinner passera på sju dagar (nåja, kanske inte riktigt). Det hinner i alla fall hända väldigt mycket, både inom mig och i det jag utvecklar tycker jag! Och just TID kommer nästa veckas tema att vara här på bloggen!

För några veckor sedan så tog jag upp det här med gränsdragning mellan personlig och privat på bloggen. Den här veckan, eller framförallt de senaste dagarna, så har jag återigen funderat på var gränsen går. Jag märker att gränsen också inte alltid är fast, utan den kan i perioder flyttas både åt ena och andra hållet. Mina funderingar har lett till att jag tar bort "Veckans humör" från SöndagsSnackis:arna för en period framåt. Kände att humöret blivit lite för privat för att dela med mig av öppet här på bloggen. Jag vill dock lägga till att jag inte har några problem kring att prata om det med mina vänner ute i verkligheten, snarare tvärtom, men vill inte öppet dela med mig just nu kring det. Istället lanserar jag en ny punkt, "Veckans längtan"!

magisk-skog-lindesjön
Ibland kan det vara svårt att veta var gränser går, speciellt om gränsen ibland flyttar på sig. För mig blir det alltid enklare att förstå vad jag vill om jag tar mig tid att lyssna på mitt inre, till exempel på en skogspromenad!

Veckans längtan

Just nu längtar jag efter våren och känslorna jag brukar känna då. Den där livskraften som rusar genom naturen, kropp och själ när det så sakteliga börjar bli ljusare, varmare och några små gröna blad eller strån börjar sticka upp i. Jag längtar efter att få påbörja min odlingssäsong och har på förmiddagen dreglat över lysrörsarmatur på nätet och är sugen på att investera lite pengar i någon bokhylla och lite armatur för att kunna börja så nu i mars när jag flyttar tillbaka ut till mitt hus igen. Växtbelysning gör att en får mindre långa och rangliga växter som förtvivlat letar efter dagsljus, plantorna blir stadigare och mer kompakta av extra belysning! Åååh, pirr i magen när jag tänker på att få sätta igång!

utsikt-lindsjön
Otroligt vackert på dagens promenad. Såg denna brygga som en föraning kring framtidens vackra sommarkvällar! Att vara närvarande i nuet, men också våga och tillåta sig själv att längta!

Veckans insikt

Att kunna lämna datorn och samtidigt känna att jag skapar någonting till mitt företag har varit en underbar insikt under den här veckan! Jag har till exempel känt väldigt stort motstånd tidigare kring att börja skissa på detaljerna i min webkurs som jag drömmer om att skapa. Datorn tror jag har hämmat min kreativitet och istället har den skapat någon slags prestationsångest och tomma dokument har skrämt mig. Däremot har papper och penna denna vecka gjort att jag kommit en bit på vägen och fått ner mycket bra saker kring vad jag vill att webkursen ska innehålla. Pennan och pappret gjorde susen för min kreativa sida! Mycket nöjd med denna insikt!

Veckans träning

Träningsmängden har varit lite lägre den här veckan. Jag inledde med ett ryggpass i måndags där jag nötte marklyftsteknik och kände mig riktigt nöjd efter några set. Kul att övning ger resultat (ingen nyhet direkt, men skön känsla!). I fredags ledde jag mitt spinningpass och endorfinerna och glädjen flödade som vanligt när jag leder! <3 Däremellan har jag haft lite svårt att bestämma mig för om jag haft förkylningskänningar i kroppen eller inte. Lite småont i lite punkter i halsen och matt i kroppen, för säkerhets skull har jag tagit det lite lugnt istället för att träna på!

lindesjön-utegym
För mig har veckan inte inneburit så mycket träning, men jag blev glad över att se att det finns ett såhär stort och fint utegym här i Lindesberg! Härligt initiativ och så kul att se att detta blir vanligare och vanligare!

Idag hade jag planer på att gå till gymmet, men istället tog jag en magiskt vacker promenad runt Lindesjön. Jag njöt av varje sekund och kände mig som ett litet barn som upptäcker saker hela tiden. Hade med mig kameran och stannade flertalet gånger för att dokumentera det vackra, även om det är svårt att fånga känslan jag kände på bild! 1,5 timma var jag ute och fick njuta av det vackra!

Veckans utmaning

Veckans utmaning gick ut på att varje dag skriva ner i mitt "Självkänsla"-block vad jag är stolt över och då och då skriva ner vad jag drömmer eller längtar efter. Det har gått bra! Antingen har jag avslutat dagen med att skriva i blocket och reflekterat över dagen som gått, eller också har jag börjat dagen med det och tänkt igenom vad jag varit stolt över från gårdagen. De senaste dagarna har jag skrivit ner tre saker jag är stolt över, tre saker jag är tacksam över och tre saker som jag på något sätt skulle vilja ha hjälp med. Den enda dagen jag inte skrivit något är idag, och än är ju inte dagen slut så ska ta tag i det strax!

Nästa veckas utmaning

Just nu kommer jag inte på någonting jag vill lägga till i mitt liv inför nästa vecka. Därför tänker jag att jag behåller utmaningen kring att skriva i min självkänsla-bok för att verkligen komma in i rutinen kring det! Och så kommer jag kämpa vidare med att leta reda på min personliga stil inom bildredigering!

Nästa veckas höjdpunkter

Nästa vecka ser jag bland annat fram emot att besöka Guerilla Office inne i Örebro och träffa några bloggkollegor och prata bildredigering. Guerilla Office är ett initiativ och möjlighet att som till exempel ensamföretagare få lite kollegor för en dag. Detta äger rum på onsdagar någonstans i Örebro, det kan vara på caféer, hotell eller liknande. Jag tycker det är väldigt kul och spännande att lära mig mer om bildredigering och försöker hitta min personliga stil i det!

bildredigering-personlig-stil
Här har jag lekt lite med redigeringen av en bild som jag tog en morgon i veckan när jag sov i mitt hus!

Jag har också skaffat mig en Bullet Journal och ser fram emot att planera mer tillsammans med den. Under nästa veckas bloggtema kommer jag ägna ett helt inlägg åt just "BuJu":n! Skoj skoj!

Hur har din vecka varit? Ser du fram emot något speciellt i veckan som kommer?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

1 Kommentar
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

[…] En månad av året har passerat och det har hänt mycket redan. Jag har fått ett nytt extrajobb som lärarvikarie och jag har i dagsläget haft en introduktionsdag där (kommer börja jobba mer där i mars). Jag har påbörjat arbetet mot att producera en egen webkurs. Jag har startat en Youtube-kanal och lagt ut min första guidade meditation!! Jag har hittat ett nytt sätt att planera och strukturera min vardag (genom bullet journal). Jag har haft toppar och dalar som du kan läsa mer om i SöndagsSnackis-inläggen för januari och jag har diskuterat gränssättningen mellan privat och personligt både en och två gånger. […]

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
1
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!