Vildkraft erbjuder:

Osäker var du ska börja men nyfiken på det jag skulle kunna erbjuda dig? För dig som är ny erbjuder jag alltid 20 min gratis samtal!

Längtar du efter mer glädje, attraktion och connection i din relation? Då rekommenderar jag minikursen Fördjupa din relation där du under fem veckor får fem stycken övningar att göra tillsammans med en partner eller vän

Är du redo att fördjupa relationen till dig själv? Relationen som alltid kommer vara din absolut viktigaste i ditt liv! I den här fyra veckors kursen får du gå på dejt med dig själv:

Vill du investera mer i det viktigaste du har och steg-för-steg bygga en stark självkänsla? Då är Vildkraft Deep programmet för dig! Under 12 veckor får du gå igenom 9 st temamoduler tillsammans med en intim & liten grupp och mitt fulla stöd under hela vägen!

Vill du göra resan på egen hand utan gruppens gemenskap? Med ett samtalspaket står du på egen hand i centrum i våra samtal, vi hörs på samma tid & dag varannan vecka under 12 veckor och du får tillgång till kursportalen med Vildkraft Deep.

Läs gärna blogginlägget “Tips inför att gå i terapi” om du funderar på att börja gå i terapi eller coaching.