fbpx

tjänster hos Anna vildkraft

Konkretisera din längtan och lev ett mer lustfyllt liv

I arbetet tillsammans med mig kommer du få en kontakt med dig själv som du kanske inte upplevt innan. “Jag känner en lycka jag inte kan minnas att jag känt tidigare. Och jag tror det var för att jag kunde tillåta mig att känna. Alla känslor var välkomna, behagliga som obehagliga.” Våra känslor är inte farliga, ändå springer vi halvt ihjäl oss för att undvika dem. I mötet med mig hjälper jag dig att hitta modet och tiden att möta det som är du, dina känslor och dina behov.

reading-blogg

PROVA-PÅ

Var? Hur? När?

Är du nyfiken på vad ett arbete tillsammans med mig skulle kunna ge dig, men osäker på var du ska börja? Börja med att boka ett kostnadsfritt samtal så tar vi det därifrån.

referens-sara
5/5

"Utan dig och din kurs Anna hade jag aldrig varit där jag är idag. Tack är för litet, men tusen tack!"

Är sååå mycket som hänt med detta program. Känns som jag fått och påbörjat ett nytt liv, något nytt där jag får vara jag helt och fullt ut! Jag behöver inte vara någon annan eller ha någon mask. Jag får känna mina känslor, min kropp och vara jag.

coachingprogram

Vildkraft Deep

Är du redo att lämna självkritik och osäkerhet bakom dig? I detta program välkomnar vi istället självacceptans och inre styrka och du får upptäcka vägen mot en positiv och kärleksfull relation till dig själv.

Du jobbar dig på egen hand genom viktig temamoduler med teori, uppgifter och transformerande meditationer. Som extra stöd och hjälp kan du, om du vill, köpa till gruppcoaching eller individuella samtal till rabatterade priser.

2
5/5

"Jag är så nöjd med att jag valde att gå kursen, trots att det tog emot att lägga så mycket pengar på mig själv "

Stort tack Anna för detta fina program som du skapat! Den innehåller verkligen allt man kan tänkas behöva, men på ett nedbantat och konkret sätt. Jag rekommenderar verkligen alla att gå detta program då jag tycker att den ger nya perspektiv och infallsvinklar på hur man är som person och varför.

reading

företagare

Teknikstrul eller svårt att lista ut nästa steg?

Som småföretagare vet jag att det är utmanande att lista ut allting på egen hand. Allt från tekniska termer och funktioner, till att veta vilket nästa steg som ska tas. Boka en kostnadsfri konsultation idag så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just dig och dina behov!

reflektion
5/5

"Vildkraft Deep ger mig de verktyg jag behöver. För livet!"

Tack så oändligt mycket för detta. Föreläsningarna och meditationerna har varit en sådan inspirationskälla och kraft till att hitta hem. Till mig. Jag tar det steg för steg. Tack Anna!

tips

Frågor inför att gå i terapi?

Att ta steget att börja gå i terapi kan kännas stort och läskigt. För att du ska känna dig mer trygg med beslutet har jag skrivit ett blogginlägg med mina bästa tips inför att gå i terapi. Allt från beslutet att ta kontakt eller inte, till vad du kan tänka på inför och i ett samtal.

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!