Tjänster hos Anna Vildkraft:

Redan klient hos mig? Klicka här för att boka din nästa tid: 

Redan klient hos mig? Klicka här för att boka din nästa tid: 

I ett samtal tillsammans med mig kommer du få en kontakt med dig själv som du kanske inte upplevt innan.

“Jag känner en lycka jag inte kan minnas att jag känt tidigare. Och jag tror det var för att jag kunde tillåta mig att känna. Alla känslor var välkomna, behagliga som obehagliga.”

Våra känslor är inte farliga, ändå springer vi halvt ihjäl oss för att undvika dem. I mötet med mig hjälper jag dig att hitta modet och tiden att möta det som är du, dina känslor och dina behov.

Osäker var du ska börja men nyfiken på det jag skulle kunna erbjuda dig?

Kontakta mig på anna@vildkraft.se om du vill att vi skräddarsyr ett upplägg som passar just dig!

Kortare kurser:

Dejta-dig-själv!

Den här kursen är för dig som vill boost:a självkänslan. Under fyra veckor får du gå på dejt och låta kärleken och acceptansen till dig själv växa starkare och starkare för varje vecka. Du går kursen på egen hand och kan ställa frågor längs vägen!

Kom närmare din partner!

Längtar du efter mer glädje, attraktion och connection i din relation? Då rekommenderar jag minikursen Fördjupa din relation där du under fem veckor får fem stycken övningar att göra tillsammans med en partner (eller vän).

Coachingprogram:

I coachingprogrammet Vildkraft Deep får du allt du behöver för att steg-för-steg förbättra relationen till dig själv och bygga en stark självkänsla.

Deep består av totalt nio stycken temamoduler, men du behöver inte gå hela programmet på en gång.

coachinprogram-deep
medberoende

Tips inför att gå i terapi:

Att ta steget att börja gå i terapi kan kännas stort och läskigt. För att du ska känna dig mer trygg med beslutet har jag skrivit ett blogginlägg med mina bästa tips inför att gå i terapi. Allt från beslutet att ta kontakt eller inte, till vad du kan tänka på inför och i ett samtal. Klicka här för att läsa inlägget.