Uppnå dina träningsmål tillsammans med mig – TÄVLING

Från och med november är jag en nybakad Personlig Tränare och kostrådgivare och rivstartar igång min verksamhet med en spännande tävling där DU får en fantastisk chans att nå dina träningsmål tillsammans med mig! Bland tävlingsdeltagarna handplockas fem personer som får 10 PT-timmar vardera tillsammans med mig! (Värde ca 8250 kr)

Jag brinner för att se människor nå sina mål, framförallt när de från början inte trodde det var möjligt. Den obeskrivliga känslan som uppstår när målet äntligen är uppnått, när du står där på toppen och har lyckats, den vill jag införliva i människor omkring mig. Läs igenom villkoren ordentligt och skicka in ditt bidrag så har Du möjlighet att uppleva ditt drömmål tillsammans med mig! Jag vill se just Dig lyckas!

Så här gör du:
1. Maila mig på anna@beautifullife.se och anmäl ditt intresse senast 12 oktober. Mailet ska innehålla en kort presentation om vem du är, var du bor och vad du pysslar med i livet. Skriv några rader om hur du ser på träning och vad du vill uppnå för träningsmål samt dina förväntningar på 10 PT-timmar tillsammans med mig. Skriv med hur mycket tid du är beredd att lägga ner för att nå ditt mål och vilka tider har du möjlighet att boka tillsammans med mig (förmiddag, morgon, eftermiddag, kväll osv)?

2. När mailet är skickat så behöver du dela detta blogginlägg i valfri social media för att ditt bidrag ska vara giltigt i tävlingen. Förslagsvis Facebook, Instagram eller egen blogg (tänk på att göra inlägget offentligt om du lägger ut det på FB eller att ha ett publikt konto på Instagram så att jag kan se att du gjort delningen)

Jag ser gärna en stor variation bland de tävlande och välkomnar alla oavsett kön, könsidentitet, könsuttryck, ålder, etnicitet, religion, trosuppfattning, sexuell läggning och/eller funktionalitet.

Vinnarna kommer att kontaktas senast 2 november 2014.

Villkor:
– efter att du fått en individuell plan från mig binder du upp dig att genomföra planen till 100%. Ansvaret ligger hos dig att rapportera till mig om någonting oförutsett sker som gör att du inte kan hålla dig planen.
– du ställer upp på före- och efterbilder där jag äger rättigheten att använda dessa bilder i framtiden om dina mål är vikt- och/eller muskelbaserade (vi klipper naturligtvis bort ansiktet)
– du ställer upp på intervjuer löpande och efteråt där jag ställer frågor och dokumenterar din resa från start till mål. Intervjuerna kan komma att användas i framtida marknadsföring för mig som PT
– du lämnar feedback på mitt arbete som PT & kostrådgivare, både positiv och negativ. Jag vill alltid utvecklas i min kunskap och roll
– för att få ut mest av dina PT-timmar så bör du bo i Stockholm där jag också bor. Om du är bosatt någon annanstans kan majoriteten av timmarna tänkas bli coachning över telefon och/eller online
– jag kan inte lämna några garantier på att du uppnår dina mål med hjälp av 10 st PT-timmar (beroende på vilken typ av mål du har)
– jag äger rätten att ta ifrån dig dina PT-timmar om jag upplever att du inte lever upp till villkoren ovan

02042015-DSC02215

Kanske är ett av dina träningsmål en ökad rörlighet?

02042015-DSC02203

Vill du bättra på din teknik i knäböj?

02042015-DSC0218102042015-DSC02191Vill du få bättre balans och kroppskontroll? Det är bara du som sätter gränserna!

Lämna ett svar