gratis webinar med anna vildkraft

3 verktyg för minskad självkritik och ökad självmedkänsla

– såhär slutar du döma & kritisera dig själv och klarar av att sätta tydliga gränser & prata med en snällare röst till dig själv

Just nu finns det inga fler webinar inplanerade, men kursen Den Inre Resan går att anmäla sig till fram till och med 1 februari 2024

Du som medverkar live kommer få en extra bonus + rabatterat pris på kursen Den Inre Resan!

Tre verktyg vi kommer prata om:

Med de här verktygen kommer du kunna sluta döma & kritisera dig själv, klara av att sätta tydliga gränser och prata med en snällare röst till dig själv. Dessutom får du veta mer om kursen Den Inre Resan där du fortsätter implementera verktygen i din vardag.

skam-vildkraft

skam

Vi tittar på hur du kan våga möta skammen och lära dig leva ett liv där rädsla och skam inte längre styr din vardag.

gränssättning-deep

gränssättning

Genom tre enkla steg utvecklar du en starkare gränssättning och klarar av att säga nej med tydlighet & trygghet i dig själv.

shaddowwork-skuggan-vildkraft

skuggan

Sluta projicera dina skuggsidor på andra, bli sams med det du gömt undan och upplev den underbara känslan av att hela du får finnas!

referens-sara
5/5

"Utan dig och din kurs Anna hade jag aldrig varit där jag är idag. Tack är för litet, men tusen tack!"

Är sååå mycket som hänt med denna kurs. Känns som jag fått och påbörjat ett nytt liv, något nytt där jag får vara jag helt och fullt ut! Jag behöver inte vara någon annan eller ha någon mask. Jag får känna mina känslor, min kropp och vara jag.

möt föreläsaren:

Hej, det är jag som är Anna

Anna-Vildkraft

Jag arbetar som samtalsterapeut, coach och beteendevetare och är en stark förespråkare för att vi behöver lyssna på våra egna behov och känslor. Jag har en bakgrund präglad av högprestation och att ständigt anpassa mig till omgivningens förväntningar.

Idag är det viktigt för mig att leva mer autentiskt och i kontakt med mig själv. Jag brinner för att hjälpa andra att göra liknande inre resa och bygga upp en sund självkänsla och inre styrka.

Jag tror att vi har de viktigaste svaren inom oss, men om skam står i vägen, vi har svårt att sätta gränser och rädda för vad som gömmer sig i skuggan kommer det vara svårt att lyssna på rösten inom oss.

Jag ser fram emot att dela med mig av de här tre verktygen och prata mer om kursen Den Inre Resan för dig som vill fortsätta jobba tillsammans med mig. Hoppas vi ses!

Med värme & kärlek,

Anna Vildkraft

Anmäl dig idag & boka din plats!

Längtar du efter att lära känna den snällare rösten inom dig, släppa taget om det där som säger att du aldrig är tillräcklig och börja njuta mer av livet? Ja, då är det dags du anmäler dig:

5/5

"Jag är så nöjd med att jag valde att gå kursen, trots att det tog emot att lägga så mycket pengar på mig själv"

Stort tack Anna för detta fina program som du skapat! Den innehåller verkligen allt man kan tänkas behöva, men på ett nedbantat och konkret sätt. Jag rekommenderar verkligen alla att gå detta program då jag tycker att den ger nya perspektiv och infallsvinklar på hur man är som person och varför.