fbpx

kontakt

Har du frågor? Vill du kontakta Anna Vildkraft?

Här hittar du ett kontaktformulär och vanliga frågor (och svar). Du kan också maila direkt på anna@vildkraft.se om du föredrar det.

kontakta-vildkraft

Kontakta Anna Vildkraft här:

referens-vildkraft
5/5

"Fantastiskt att få vaggas in i självinsikt"

“Anna har den där förmågan att lista ut och sätta fingret på exakt vad det är man behöver höra och så kan hon leverera den på ett sätt att man förstår och vaggas in i självinsikt. Fantastisk!”

Vanliga frågor

Enklaste sättet att boka tid här att klicka här: http://vildkraft.se/boka

Via den länken hittar du mina lediga tider, både för vanliga samtal och 20 min gratis konsultation för nya klienter.

Om du inte hittar någon tid som funkar kan du också maila mig på anna@vildkraft.se och göra en förfrågan på andra tider.

Grundpris för individuella samtal ligger på 1200kr/60 min. En timme är den vanligaste längden på de samtal jag håller.

Du väljer själv om du vill ha samtalet över telefon eller över Zoom.

Maila mig på anna@vildkraft.se om du är intresserad av att boka längre sessioner.

Du som går coachingprogrammet Vildkraft Deep får rabatterat pris på individuella samtal.

Det finns ett blogginlägg där jag tar upp några punkter som kan vara sköna att läsa igenom innan ett samtal. Klicka här för att läsa blogginlägget.

Kortfattat, det bästa du kan göra är att hitta en plats där du kan sitta ostört och ta några andetag i lugn och ro innan samtalet startar upp.

Hur långt är ett snöre? Det beror helt på. Men varannan till var tredje vecka brukar vara ett lagom tidsintervall mellan samtalen. Då hinner du processa en del på egen hand, men samtidigt inte tappa tråden kring vad vi pratade om sist.

För bästa effekt av våra samtal rekommenderar jag att du samtidigt går Vildkraft Deep. Då kan du processa saker på egen hand mellan våra samtal och stöttning även när vi inte hörs.

Du som går Vildkraft Deep får även rabatterat pris på individuella samtal (och gruppcoaching).

Samtalen tillsammans med mig startar med en incheckning. Där får du kort berätta var du befinner dig just nu och vad som rör sig i dig.

Sedan får du berätta vad du vill få ut av samtalet så jag på bästa sätt kan hjälpa dig åt rätt håll.

Under större delen av samtalet finns ingen fast agenda utan vi följer flödet i det som dyker upp. Kommer vi för långt från det som du ville få ut av samtalet stämmer jag av om det är dit vi ska gå istället, eller om vi vill tillbaka mot det du sa först.

Avslutningsvis får du göra en kort utcheckning, berätta hur det känns just nu och om det är någonting särskilt du tar med dig från vårt samtal.

Som samtalsterapeut har jag självklart tystnadsplikt och det du berättar under samtal med mig stannar mellan oss.

Det innebär att jag på olika sätt stöttar andra företagare med min kunskap. Ibland handlar det om att stötta med ett coachande samtal om t.ex. arbetsbelastningen blivit för hög, eller om personen behöver hjälp att hitta ny riktning.

Ibland innebär det att hjälpa till administrativt med strukturer och att t.ex. fakturera.

Mestadels hjälper jag andra företag med tekniska utmaningar. Att projektleda och strukturera upp vad som behöver göras för att skapa digitala kurser och lansera dem. Allt från bygga upp kursportaler, mailsystem och planera för webinar.

Sök på anna_vildkraft på TikTok, där delar jag mer om just den delen i mitt företagande!

hands of a woman tapping the keyboard of a laptop on a wooden desk with smart phone leaning near - technology, multitasking, business concept

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!