Terapi och utveckling för hjärta och själ

En gång när jag var liten tog jag ett omedvetet beslut (försvarsmekanismer) för att passa in och anpassa mig till världen. Jag stängde av större delen av mina känslor och lät alla andras känslor ta mycket större plats än mina egna. Jag lärde mig också att jag behövde prestera och vara duktig för att få beröm, bekräftelse och kärlek.

Sen flera år tillbaka arbetar jag med motsatsen. Jag påminner mig ständigt om att låta känslor och livet flöda. Precis som årstiderna och naturen utanför mitt fönster. Ibland stormar det, ibland är det en ljum bris. Ibland skiner solen och ibland ösregnar det. Ebb och flod. Fullmåne och nymåne.

Idag försöker jag alltid lyssna på vad min kropp och själ försöker säga till mig. Ingen vet bättre än mig själv hur jag mår, vad jag behöver och vad som gör mig lycklig. Jag försökte länge hitta de där svaren som finns inom mig utanför mig själv.

Jag brinner för att hjälpa dig att göra en liknande resa inåt i dig själv. Att bygga en god självkänsla  och stå stadigare och starkare i dig själv. Jag vet att det finns en anledning till att du hittat hit och jag vill gratulera dig till nyfikenheten du besitter och till resan som precis har börjat.

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft

lekfullhet_inre_barn

Följ mig i social media:

UTBILDINGAR:

 SER-terapeut på SER-akademin (2014-2016) S = samtal, E = Energy Flow Breathing, R = Regression  Self Leadership Coach på LifeSpider Academy (2020-2021)  Utbildad tränare Maternityhealth, Katarina Voxnerud/Mammamage (2015) Örebro Universitet:  Psykologi fortsättning, 30 p (2022)  Psykologi grund, 30 p (2022)  Kost för träning och prestation, 7,5 p (2016) Friskis&Svettis:  HIT-ledare (2015)  Personlig Tränare (2015)  Gyminstruktör (2014)  Cirkelgymledare (2014)  Träna ute-ledare (2014)  Spinningledare (2010) DS Trademark:  Personlig tränare (2014)  Kostrådgivare (2014) Andra roliga saker som jag varit med om i utbildningsväg är till exempel: Journalistiskt skrivande (Berghs School of Communication 2013), Bra Chefer (Coop Sverige 2010), Nationalekonomi & Retorik (2006-07 Örebro universitet) och Företagsekonomi (2003, Örebro universitet).

SAMARBETA MED ANNA:

Jag samarbetar gärna med företag eller andra bloggar om jag anser att det gynnar mitt företags inriktning och mina intressen och är öppen för förslag. Om du vill veta mer om mitt resonemang kring samarbeten och liknande så kan du läsa mer på sidan om PR & Policy.

Maila gärna på anna@vildkraft.se om du är intresserad eller har förslag på samarbeten!

Tjänster jag kan erbjuda är bland annat:

  Sponsrade samarbeten på bloggen och i mina sociala medier
  Produkttester, recensioner och pressevents
  Ambassadörskap
  Gästbloggande
  Personlig träning
  Företagsträning
  Gruppträning
  Kostrådgivning
  Samtalsterapi
  Leda meditationer, regressioner, drömterapigrupper, EFB (en slags frigörande andning, Energy Flow Breathing)
  Föreläsningar/Workshops