fbpx

om mig

Hej, jag heter Anna!

Jag har aldrig trivts med att fokusera på bara EN sak i livet. Jag behöver variation och lagom stora utmaningar för att trivas. Idag jobbar jag både mot privatpersoner och småföretagare. Den gemensamma nämnaren kan en säga är att jag hjälper människor konkretisera sin längtan och leva ett mer sant och lustfyllt liv.

För vissa handlar det om att upptäcka sitt sanna jag och börja leva istället för att bara överleva. Andra hjälper jag projektleda så att större drömmar verkligen blir av. En tredje hjälper jag med tekniska lösningar och hittar effektivare arbetssätt. Vad behöver du hjälp med i ditt liv?

Featured in:

Tänk om du fick hjälp att hitta ett bättre sätt att leva ditt liv på...

Anna Vildkraft är samtalsterapeut, coach och beteendevetare och en stark förespråkare för att lyssna på dina egna behov och känslor. Med en bakgrund präglad av högprestation och att ständigt anpassa sig till omgivningens förväntningar, har Anna gjort en personlig resa mot att leva mer autentiskt och i kontakt med sig själv. Hon brinner för att hjälpa andra att göra liknande inre resa och bygga upp en sund självkänsla och inre styrka.

Genom sin egen erfarenhet av att leva ett liv präglat av prestation och att sätta andras behov före sina egna, förstår Anna vikten av att lyssna på vad kroppen och själen försöker säga oss. Hon tror att vi alla har svaren inom oss och strävar efter att hjälpa människor att återupptäcka sin egen inre visdom och lyssna till sina egna behov och önskningar.

Genom en holistisk och personcentrerad approach, arbetar Anna med sina klienter för att utforska deras inre värld, identifiera deras värderingar och passioner, och skapa konkreta och hållbara planer för att nå sina önskade resultat. Hon vill stödja sina klienter att ta ansvar för sin egen väg och att erbjuda stöd, inspiration och uppmuntran längs resan. Med ett stark framåtriktad fokus och en förmåga att inte fastna i det förflutna, hjälper hon sina klienter att lära av historien, förändra gamla beteendemönster och använda dessa erfarenheter för att skapa vägar mot ett nytt liv, nya mål och möjligheter.

Med sina omfattande utbildningar och erfarenheter, har Anna utvecklat effektiva verktyg och metoder för att stödja sina klienter i att identifiera och utveckla sina styrkor, överbrygga hinder och ta fram sitt fulla potential. Hon arbetar utifrån att varje individ har förmågan att skapa en meningsfull förändring i sitt liv och uppnå sina inre och yttre mål.

Genom att kombinera sina utbildningar, sina erfarenheter som samtalsterapeut och sin egen personliga resa, skapar Anna Vildkraft en unik och kraftfull möjlighet för sina klienter att ta kontroll över sina liv, utveckla sin självkänsla och skapa varaktiga förändringar. Hennes vision är att guida sina klienter mot ett liv fyllt av balans, inre frid och mer autentisk livsglädje.

Annas livsfilosofi

Fem ord som vägleder Anna i hennes egna liv och leverne:

anknytning-relationer
Referens-Vildkraft

– Elsa, tidigare deltagare i Vildkraft Deep

5/5

"Det känns som att jag har fått en inre 'skatt': relationen med mig själv!"

”Jag fick verktyg att sätta gränser i de relationer som bara tog energi och glädje från mig och inte gav mig något tillbaka. Och jag kunde börja fokusera på vad jag egentligen behövde och mådde bra av.

Att jobba med Anna och Vildkraft Deep har gett mig ett lugn och stärkt min självkänsla. När jag tar mig själv på allvar och bättre förstår mig själv och tar hand om mina behov blir det en avlastning både för min omgivning och mig själv.”

utbildningar

Ett urval av Anna Vildkrafts utbildningar & erfarenheter:

 SER-terapeut på SER-akademin (2014-2016) S = samtal, E = Energy Flow Breathing, R = Regression

 Filosofie kandidatexamen, huvudämne psykologi, Örebro Universitet (uttagen 2023)

 Self Leadership Coach på LifeSpider Academy (2020-2021)

 Utbildad tränare Maternityhealth, Katarina Voxnerud/Mammamage (2015)

Friskis&Svettis:
 HIT-ledare (2015)
 Personlig Tränare (2015)
 Gyminstruktör (2014)
 Cirkelgymledare (2014)
 Träna ute-ledare (2014)
 Spinningledare (2010)

DS Trademark:
 Personlig tränare (2014)
 Kostrådgivare (2014)

Andra roliga saker som Anna varit med om i utbildningsväg är till exempel: Journalistiskt skrivande (Berghs School of Communication 2013), Bra Chefer (Coop Sverige 2010), Nationalekonomi & Retorik (2006-07 Örebro universitet), Företagsekonomi (2003, Örebro universitet) och Juridik: arbetsrätt (2022, Lunds universitet).

konkreta steg

Utforska mina metoder

Jag vill inte att du ska behöva köpa grisen i säcken, därför finns det några olika möjligheter att lära känna mig och hur jag jobbar, helt gratis. Är du företagare och vill veta mer hur jag jobbar? KLICKA HÄR för att läsa mer.

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!