en fantastisk upplevelse för kropp & själ på Inre natur i örebro

Mindful Movement by Vildkraft

Låt Anna Vildkraft guida dig genom en kombination av somatisk meditation, frigörande dans och tantra, skapad för att väcka dina sinnen och fördjupa din kontakt med kroppens visdom.

Just nu finns inga inplanerade datum, men gör en intresseanmälan för information inför nästa tillfälle:

På ett pass med Mindful Movement finns inga rätt eller fel, vi övar på att lyssna på din kropp och utforskar vad din kropp behöver och hur den vill röra på sig.

Låter det här som du?

SSS At Home Workout 24

Du längtar efter en paus från vardagens ekorrhjul och söker verktyg för att hantera stress och anspänning i kroppen.

Du försöker hitta stunder på egen hand där du vill stressa ner och riktar fokus inåt, men har svårt att få till längre stunder.

Du behöver en plats där du kan fokusera helt på dig själv, eftersom fokus i din vardag ofta är på andra än dig själv.

Du har svårt att släppa kontrollen och tänker väldigt ofta på hur du uppfattas av andra, men längtar efter ett friare liv.

Du är inte ensam

Tillsammans skapar vi en magisk stund!

Du kanske upplever stress, känner dig avstängd från ditt inre eller längtar efter en paus från det hektiska vardagslivet. Vi är många som varit där, och hamnar där igen, och igen…

Som grundare av Mindful Movement, ville jag skapa ett space där vi kan pausa vardagen och få en stund där vi riktar uppmärksamheten inåt. Fokus under passet ligger på kroppens signaler, impulser och känslor. De där delarna som lätt glöms bort när vi springer på i vårt ekorrhjulet.

Efter ett pass med Mindful Movement kommer du känna dig stärkt, grundad och lita mer på dig själv.

Det vi gör på det här passet hjälper dig att leva mer autentiskt och få kontakt med din inre visdom.

Du bygger upp din förmåga att lättare ta beslut, sätta gränser och skapa balans i ditt liv.

Du kommer troligtvis känna mer glädje i kroppen, att livsenergin flödar mer fritt och du känner dig påfylld med energi. 

tillsammans blir det lättare

Har du svårt att få till de där stunderna med dig själv?

Jag vet av erfarenhet att vi är många som försöker skapa stunder med oss själva hemmavid, till exempel genom meditation, dans eller yoga. Men det är inte alltid lika enkelt att få till och kanske blir stunderna inte så långa som du behöver och önskar. Hemma kan det vara mycket som distraherar – mobiler, hushållssysslor, barn, djur, partner, brist på koncentrationsförmåga och så vidare.

Men när du kommer till ett pass med Mindful Movement blir det enklare att stänga av distraktionerna. 

Du sätter mobilen på flygplansläge en våning upp.

Du serveras en skön stämning, mjuk guidning och flödande musik.

Du kan släppa ansvaret för detaljerna och bara ge dig hän på resan inåt i dig själv.

Fler detaljer

Hur går ett pass till?

Vi inleder med en incheckning där alla får säga sitt namn och en känsla eller förväntan de bär med sig. Ett sätt att connecta med varandra, tillåta sig att bli sedd och se de andra deltagarna.

Sedan får du på valfritt sätt inleda passet med en mjuk guidning från mig som leder passet. Musik spelas på låg volym i bakgrunden i inledningen. Du guidas till att slappna av och bli mer och mer närvarande i rummet och i din kropp.

Allt eftersom passet pågår får du utforska olika sätt att röra på din kropp. Både små och större rörelser, allt med utgångspunkt i vad du behöver och vill vid just det tillfället.

Du bjuds in att följa flödet i musiken om du vill och musiken hjälper till att höja intensiteten i din kropp. Vi utforskar shaking-meditation till viss del och låter ”fuldans” ta plats om din kropp vill.

Avslutningsvis får du landa mjukt på din matta igen och du kan följa min guidning och reflektera kring vad du upplevt. Tillsammans checkar vi ut och skapar ett gemensamt avslut.

5

Omdöme

Det här säger andra om Mindful Movement:

5/5

”Tack Anna! Så fint igår! Har sovit hela natten utan att vakna – vilket är ovanligt. Och känner mig lugn, tillfreds och utvilad”
– ULRIKA

5/5

”Det kändes så härligt att ge den här tiden till sig själv. Det var en ny känsla, en positiv och befriande känsla, som gav ett lugn efteråt som är lite svårt att beskriva. Annas guidning genom passet var otroligt behaglig och bidrog till en så fin, tillåtande atmosfär. Man kunde liksom släppa allt.”
– ERIKA

5/5

Precis vad jag behövde. Ett tryggt space att bara vara och älskar att det inte finns några rätt eller fel. En härlig stund där jag får så fin kontakt med mig själv och min kropp!
– ANONYM

möt grundaren av mindful movement

Hej! Det är jag som är Anna

Jag är utbildad samtalsterapeut & coach sedan flera år tillbaka. Mindful Movement är ett pass som jag har skapat i mitt huvud under många år och det har äntligen tagit sin fysiska form nu.

En stor passion för mig ligger i att skapa utrymmen för människor att utforska sina känslor, hitta lugnet i sig själva och skapa positiva förändringar i sina liv.

Mindful Movement är ett pass där jag kunnat samla olika kraftfulla redskap och verktyg som kan användas om och om igen för att behålla den där värdefulla kontakten med oss själva.

Ibland är inte ord och samtal tillräckliga och vi behöver jobba med kroppen för att lättare kunna slappna av och hitta den visdom som ryms inom oss alla.

Varmt välkommen att prova ett pass Mindful Movement tillsammans med mig!

frågor & svar

Har du några frågor?

Just nu finns inga datum inplanerade, men när jag leder Mindful Movement gör jag det oftast på Inre Natur i Örebro.

Har du önskemål om andra platser? Mejla mig på anna@vildkraft.se

Ja, Mindful Movement har inga förutbestämda rörelser, så du kan anpassa hela passet utifrån vad du känner att din kropp vill och klarar av.

Det enda som kan vara en fysisk begränsning är om du har svårt att gå i trappor, då lokalen jag håller passet i ligger en spiraltrappa ner.

I själva passet sker inga fysiska möten med andra deltagare. Du kan också välja att genomföra passet i din egen bubbla, kanske genom att ha blicken riktad neråt eller blunda mycket.

Vill du möta andra människor kan du genom ögonkontakt söka kontakt kortare stunder och dela ett ögonblick tillsammans.

Passet inleds med en kort in- & utcheckning, vilket jag vet för en del kan upplevas obekvämt. Det finns dock inga krav eller förväntningar på vad du ska säga så om du bara vill säga ditt namn går det fint. Men denna inledande och avslutande del är en fin stund att tillåta dig själv bli sedd och se de andra deltagarna.

Hör av dig senast fem timmar innan passets start så återbetalar jag din biljett eller så kan du i mån av plats boka plats på ett framtida pass.

Under höstterminen 2023 kostade en biljett till Mindful Movement 200 kr.

När jag leder pass på Inre Natur finns allting du behöver på plats, såsom matta, filt och eventuellt bolster för extra bekvämlighet.

Men en vattenflaska kan vara skönt att ha med dig och kläder som gör det enkelt för dig att röra dig i.

Terracotta Mood

KONTAKTA MIG

Hittar du inte svar på dina frågor?

Inga frågor är för dumma! För mig är det viktigast att du känner dig trygg och vet det du behöver veta innan du anmäler dig. Mejla mig på info@vildkraft.se om du har några frågor eller funderingar som du vill bolla!