information

PR & Policy

Vildkraft.se är ett företag och en blogg med inriktning på terapi, självkänsla, hälsa och företagande. Min vision för bloggen är stärka människors självkänsla och genom kraften vi får med bättre självkänsla förändrar vi världen!

På den här sidan kan du läsa mer om min policy:

Allmän policy
Denna blogg drivs av mig, Anna Finnborg, och det du kan läsa om här är ett aktivt val från mig. Det jag skriver om är saker som intresserar mig och som jag tror kan intressera andra här i världen också. Kommentarer välkomnas och godkänns så länge de inte innehåller personangrepp eller andra saker som bryter mot lagen.

Pressutskick och varuprover
För att ge mina läsare relevant och uppdaterad information kring ämnet terapi, hälsa och företagande försöker jag naturligtvis hålla mig uppdaterad inom detta. Jag får pressutskick och varuprover och kan också bli inbjuden till olika event där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter.

Åsikter, omdömen och tips här på bloggen är alltid mina egna, även om varan eller tjänsten serverats till mig på något sätt. Produktprover är aldrig en ersättning för publicerade inlägg, utan skickas till mig för att hålla mig uppdaterad och presentera relevant information till mina läsare.

”Jag ämnar följa marknadsföringslagen och vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler”

Samarbeten och partners
Jag skriver alltid mina egna åsikter och inlägg här på bloggen, för mig är det självklart att jag gör det även vid sponsrade samarbeten. Mina åsikter och rekommendationer går inte att köpa. Mina samarbetspartners väljer jag noggrant ut för att de ska passa in i mina egna värderingar och min inriktning på bloggen. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Jag arbetar aktivt med sökmotoroptimering (SEO) och alla blogginlägg är indelade i kategorier och jag använder även relevanta taggar till dem.

Tror du att du skulle passa in här på bloggen med ditt företag? Maila mig på info@vildkraft.se så tar jag gärna del av dina idéer och tankar kring samarbete! Mer om mig hittar du på sidan Om.