Den här kursen är för dig som känner igen dig i uttryck som till exempel perfektionist, medberoende, högkänslig eller people pleaser
Läs mer i kommande stycken ↓

referens-sara
5/5

"Utan dig och din kurs Anna hade jag aldrig varit där jag är idag. Tack är för litet, men tusen tack!"

Är sååå mycket som hänt med denna kurs. Känns som jag fått och påbörjat ett nytt liv, något nytt där jag får vara jag helt och fullt ut! Jag behöver inte vara någon annan eller ha någon mask. Jag får känna mina känslor, min kropp och vara jag.

Låter det här som du – samtidigt som du längtar efter någonting annat?

Ditt inre liv är omfattande, ofta fyllt med djupa tankar, ältande och ofta orostankar. Många gånger kan du känna dig överväldigad av ditt eget tankesnurr och oron handlar ofta om att inte räcka till eller missa något viktigt.

Du har en tendens att vara din egen hårdaste kritiker och känner ofta att du behöver överträffa inte bara andras förväntningar, utan även dina egna. Du känner ofta otillräcklighet och stress över att inte uppnå idealbilden du har i ditt sinne

Du har en naturlig benägenhet att vara omtänksam och hjälpsam, vilket leder till att du ofta sätter dig själv i andra hand. I ditt strävande efter att göra andra nöjda, glömmer du ofta bort dina egna behov och gränser.

Att säga nej och uttrycka just dina behov känns utmanande, eftersom du djupt inom dig bär på en rädsla för att göra andra besvikna eller att bli avvisad.

en inbjudan till förändring

Den inre resan – ger dig verktyg för livet!

I den här kursen får du djupdyka i ämnen som beteendemönster och var de kommer ifrån, vad skam har för betydelse för din självkänsla, varför det är omtänksamt och kärleksfullt att sätta gränser och hur dina skuggsidor kan bli dina bästa resurser framåt.

Med hjälp av verktygen och träffarna i den här kursen kommer du känna att du tar makten över ditt liv och dina tankar och klarar av att bryta mönster som du tidigare trott att du varit tvungen att bara acceptera.

Jag som håller i kursen heter Anna Vildkraft och jag är väldigt förväntansfull över att få erbjuda denna kurs på Inre Natur, en kurs som tidigare bara erbjudits online! Vilken otroligt kraft det kommer innebära att också mötas fysiskt och använda fler av mina verktyg än vad som varit möjligt online.

Investera i Den Inre Resan:

delbetalning

3 månader

1750 kr /mån

betala direkt

Köp nu!

4750 kr

prova-på:

Gratis!

30 januari

Bonus som ingår

mockup-deep

extra material

Kursportal med 5 temamoduler

Tack vare den här bonusen kan du repetera delar av det vi gör under kursen hemma och även efter kursen är slut! Totalt fem moduler från coachingprogrammet Vildkraft Deep ingår.

Dessa ingår:
 Trestegsmetoden
 Skam
 Gränssättning
 Skuggan
 EXTRAMODUL: Hur du skapar nya vanor

Totalt värde: 3900 kr

Läs mer om alla moduler här!

Ditt liv innan kursen:

Ditt liv efter kursen:

tillsammans blir det lättare

Har du försökt bryta mönster tidigare?

I kursen kommer du bland annat bryta gamla mönster av stress och överprestation, och skapa en ny väg framåt. Här får du möjligheten att slappna av på riktigt, lyssna inåt och hitta svar på de där svåra frågorna om vem du är, vad du vill och vad du verkligen behöver. 

Genom denna resa kommer du få styrkan att ge dig själv det du behöver, hitta glädjen i de små stunderna och bygga en hållbar framtid där du inte bara överlever, utan verkligen lever och njuter av livet. Du kommer hitta glädjen och friheten i att vara just du!

5/5

"Jag är så nöjd med att jag valde att gå kursen, trots att det tog emot att lägga så mycket pengar på mig själv"

Stort tack Anna för detta fina program som du skapat! Den innehåller verkligen allt man kan tänkas behöva, men på ett nedbantat och konkret sätt. Jag rekommenderar verkligen alla att gå detta program då jag tycker att den ger nya perspektiv och infallsvinklar på hur man är som person och varför.

Fler detaljer

Hur går en träff till?

Vi inleder varje träff med en incheckning där alla deltagare får säga sitt namn och någonting kort om vad som rör sig i dem just nu (det är ok att säga att det är tomt eller ingenting). Ett fint sätt att connecta med varandra, tillåta sig att bli sedd och se de andra deltagarna.

Innehållet på träffarna varieras sen utifrån Anna Vildkrafts verktygslåda och teman som till exempel skam, skuld, gränssättning och skuggarbete. Alla träffar med syftet att skapa ett mer välbalanserat liv och hantera utmaningar på ett mer hållbart sätt. Eftersom vi har gott om tid, både i form av längden på kursen och varje enskilt tillfälle, anpassas också våra tillfällen efter gruppens behov.

Exempel på verktyg i lådan:

– inre visualiseringar
– breathwork
– känslobearbetning
– gruppregression (en djupare avslappning & meditation)
– Mindful Movement
– terapi & coaching

Avslutningsvis landar mjukt vi mjukt tillsammans och checkar ut.

5

möt grundaren av den inre resan

Hej! Det är jag som är Anna

Som utbildad samtalsterapeut och coach med flera års erfarenhet, har jag tagit min passion för personlig utveckling och de erfarenheter jag byggt upp och skapat kursen Den inre resan.

Min drivkraft ligger i att skapa en miljö där individer kan dyka djupt in i sina egna känslor, hitta större inre frid och skapa positiva förändringar i sina liv. Den inre resan är inte bara en kurs, det är en samling av kraftfulla verktyg och metoder som du kan använda gång på gång för att bibehålla och fördjupa kontakten med ditt inre jag.

I kursen utforskar vi med ord och samtal, men också genom introspektion, självreflektion och rörelse, allt för att underlätta för dig att upptäcka och ta del av den visdom och kraft som finns inom dig.

Jag ser fram emot att välkomna dig till kursen och att tillsammans utforska de djupare delarna av ditt medvetande. Välkommen till en resa som kommer att förändra ditt sätt att se på dig själv och världen omkring dig!

KLICKA HÄR för att läsa mer om mig.

Omdöme

Det här säger andra om Anna Vildkraft:

5/5

”Jag hade inte varit mitt uppdaterade jag utan kursen, det hade tagit flera år att inse mitt eget värde, sätta gränser och möta mina skuggsidor. Känns som kursen hjälpt mig att leva mitt egna liv, och att jag kan hjälpa mig själv med många bra verktyg.”
– MARIA, tidigare deltagare online

5/5

”Största insikten blev nog att jag kan om jag vill, jag är inte ensam och det finns verktyg för att nå en bättre plats och förhållande till mig själv. Så jag tycker konceptet du lagt upp är toppen och väldigt värdefullt för mig”

– ANNA, tidigare deltagare online

5/5

”Jag är så nöjd med att jag valde att gå kursen, trots att det tog emot att lägga så mycket pengar på mig själv Jag rekommenderar verkligen alla att gå denna kurs då jag tycker att den ger nya perspektiv och infallsvinklar på hur man är som person och varför.”
– ELIN, tidigare deltagare online

frågor & svar

Har du några frågor?

Bra fråga! För mig är det viktigt att du känner dig trygg i beslutet. Därför finns det möjlighet att boka in dig på en prova-på 30 januari helt gratis. KLICKA HÄR för att göra din bokning!

Du kan också boka 20 min gratis samtal med mig och känna efter om du tror att jag och den här kursen är rätt för dig. KLICKA HÄR för att boka (genomförs över telefon eller Zoom).

När jag leder kurs på Inre Natur finns allting du behöver på plats, såsom matta, filt och eventuellt bolster för extra bekvämlighet.

Men en vattenflaska kan vara skönt att ha med dig och kläder som gör det enkelt för dig att röra dig i.

Ta gärna med en anteckningsbok också för att skriva ner viktiga insikter du vill komma ihåg.

Maxantalet på kursen kommer vara 12 personer.

Om intresset är stort på prova-på 23 & 30 januari kommer det finnas plats för upp till 15 personer så att så många som möjligt kan få prova på och känna efter som kursen och sammanhanget känns rätt.

Här är avbokningsreglerna:
 
För dig som anmäler dig till prova-på-tillfällen: avboka senast 15.00 samma dag vid förhinder, annars behöver du betala en avgift på 250 kr.
 
För dig som anmäler dig till hela kursen: vid uppvisande av läkarintyg som visar att du inte kan vara med på mer än 50% av kursen får du 90% av kursavgiften tillbaka.

Det beror såklart på vilken typ av smärta du har i kroppen. Men du anpassar kursens rörelser utifrån vad du känner att din kropp vill och klarar av. Det gör att du lär känna både din kropp och smärtan mer och utforskar vad som funkar för just dig.

Vid föreläsningar och samtal sitter vi på mjukare matta på golvet, meddela innan om du har problem med det så kan jag ta in en stol i lokalen innan.

Det som kan vara en fysisk begränsning är om du har svårt att gå i trappor, då lokalen jag håller passet i ligger en spiraltrappa ner.

Kursen består av totalt 14 st träffar på Inre Natur, på tisdagar kl 19.00-21.00.

De första två träffarna är prova-på-tillfällen (23 + 30 januari), sedan pågår kursen varje tisdag fram till och med 23 april.

Det ingår också material och meditationer i en digital kursplattform så du kan repetera mellan träffarna, och behålla stora delar av det vi gör under kursen även efter att kursen är över.

Materialet som ingår är de fyra första modulerna i coachingprogrammet Vildkraft Deep, läs mer om modulerna trestegsmetoden, skam, gränssättning och skuggan genom att KLICKA HÄR.

Här är några exempel på vad du kommer känna och uppleva efter kursen:

– Du kommer ha en djupare förståelse och acceptans av dig själv, med en snällare inre dialog som ersätter självkritik med stöd och uppmuntran.

– Du kommer bättre kunna balansera dina egna behov med yttre krav, vilket leder till mindre stress och du kommer känna dig lugnare inombords

– Du kommer ha stärkt din inre trygghet och lärt dig säga nej och sätta gränser på ett respektfullt sätt, vilket möjliggör personlig tid och energi

– Du har fått strategier för att hantera känslor av oro och stress, vilket leder till en mer harmonisk och balanserad tillvaro

– Du kommer uppleva en förnyad känsla av frihet, där tidigare begränsningar ses som möjligheter till utveckling

Vad kul att du är nyfiken på en digital version av kursen, det kommer jag också att erbjuda nu under vårterminen 2024. Anmälan till den stänger 1 februari.

KLICKA HÄR för att läsa mer om vad som ingår i den!

Terracotta Mood

KONTAKTA MIG

Hittar du inte svar på dina frågor?

Inga frågor är för dumma! För mig är det viktigast att du känner dig trygg och vet det du behöver veta innan du anmäler dig. Mejla mig på info@vildkraft.se om du har några frågor eller funderingar som du vill bolla!