fbpx

Vildkraft – storyn bakom namnet

Hur kommer det sig att jag döpte om mitt företag till Vildkraft? Och varifrån kommer ordet? Den historien tänkte jag berätta idag i det här inlägget, då jag själv tycker att det är en väldigt fin historia. En historia om att lyssna till sitt hjärta och vara öppen för de tecken och budskap som serveras i ens eget liv.

Sommaren 2017 var jag på Retreat Yourself. En fantastisk vecka där jag fick lära känna nya vänner som jag hoppas och tror kommer vara nära vänner resten av livet. Jag fick också lära känna nya delar av mig själv. Starka sidor och drivkrafter som jag gömt undan under väldigt lång tid.

Under sista dagen fick vi bland annat göra ett halsband eller armband med ett ord som vi själva valde ut. Ett ord som skulle påminna om den kraft och energi som vi fått uppleva under retreat:et. Jag satt länge och pusslade med orden. Eftersom jag själv fått mycket kontakt med den mer vilda och kraftfulla sidan hos mig själv så lekte jag med ord som wild, wilderness, women, kraft, power och så vidare.

Efter en lång stund bestämde jag mig. Vildkraft skulle det stå på mitt halsband. Vildkraft kändes rätt där och då.

vildkraft-halsband

Mitt vackra halsband!

På vägen hem satt jag i bilen och försökte smälta och ta in alla intryck som jag samlat på mig under veckan. Jag kände en otrolig glöd inom mig. Mycket jävlar anamma och en enorm tro på mig själv och att agera utifrån vad jag vill, inte tänka så mycket på alla andra hela tiden.

Någonstans där på vägen mellan Säffle och Örebro så insåg jag plötsligt att mitt företagsnamn inte funkar längre. Den kraft jag nu kände inifrån stämde inte alls överens med Beautiful Life längre. Inom mig kändes det nu som Beautiful Life var någonting som jag skapat utifrån vad jag trodde andra ville ha. Där och då kändes det som Beautiful Life var någonting vackert som en ska sätta på piedestal och beundra, någonting som inte alls rimmade med det jag kände inom mig nu. Jag ville inte skapa något heligt, jag ville skapa något som var ÄKTA.

Först kändes det som en stor utmaning att hitta ett nytt namn. "Fuck, vad ska det heta nu då?"

Sedan råkade jag ta handen över halsbandet och då insåg jag vad mitt nya företagsnamn skulle vara. VILDKRAFT såklart! Fick en rysning som gick genom kroppen. En sådan där rysning som kommer när jag vet att jag är sann mot mig själv och hittar insikter längs min livsväg. Mitt nya företagsnamn var hittat.

Jag kände en otroligt stor tacksamhet över att få vara så i kontakt med mig själv, min kropp och min själ. Att vara så närvarande och i mitt eget liv och i min egna kropp. Det var mycket kring den där resan till Retreat Yourself som var så mycket mer än bara en slump. När jag är grundad och i balans med mig själv kommer allt så mycket enklare. Då blir även nästa steg så mycket tydligare och enklare att ta.

Mitt företag heter numera Vildkraft och strävar efter att hjälpa andra att förbättra sin självkänsla. Frigöra vildkraften som bor inom oss alla. Hjälpa DIG att hitta din innersta kärna och din glädje i livet!

vildkraft-branding

Min nya fantastiska logga som Sofia på Soulfly hjälpt mig med! Rekommenderas varmt!

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

2 Kommentarer
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jessica

Ett mycket bra namn som visar lite mer ”jävlar anamma” än det vackra livet. Livet inte så vackert alla gånger men däremot kraftfullt och vilt. Har tipsat ett par vänner om din drive fram till julafton och hoppas att det går bra. Kram och god jul och gott nytt år!

[…] nya företagsnamn Vildkraft börjar växa fram under hösten och det känns riktigt riktigt kul att fokusera på […]

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
2
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!