Vildkraft – storyn bakom namnet

Hur kommer det sig att jag döpte om mitt företag till Vildkraft? Och varifrån kommer ordet? Den historien tänkte jag berätta idag i det här inlägget, då jag själv tycker att det är en väldigt fin historia. En historia om att lyssna till sitt hjärta och vara öppen för de tecken och budskap som serveras i ens eget liv.

Sommaren 2017 var jag på Retreat Yourself. En fantastisk vecka där jag fick lära känna nya vänner som jag hoppas och tror kommer vara nära vänner resten av livet. Jag fick också lära känna nya delar av mig själv. Starka sidor och drivkrafter som jag gömt undan under väldigt lång tid.

Under sista dagen fick vi bland annat göra ett halsband eller armband med ett ord som vi själva valde ut. Ett ord som skulle påminna om den kraft och energi som vi fått uppleva under retreat:et. Jag satt länge och pusslade med orden. Eftersom jag själv fått mycket kontakt med den mer vilda och kraftfulla sidan hos mig själv så lekte jag med ord som wild, wilderness, women, kraft, power och så vidare.

Efter en lång stund bestämde jag mig. Vildkraft skulle det stå på mitt halsband. Vildkraft kändes rätt där och då.

vildkraft-halsband

Mitt vackra halsband!

På vägen hem satt jag i bilen och försökte smälta och ta in alla intryck som jag samlat på mig under veckan. Jag kände en otrolig glöd inom mig. Mycket jävlar anamma och en enorm tro på mig själv och att agera utifrån vad jag vill, inte tänka så mycket på alla andra hela tiden.

Någonstans där på vägen mellan Säffle och Örebro så insåg jag plötsligt att mitt företagsnamn inte funkar längre. Den kraft jag nu kände inifrån stämde inte alls överens med Beautiful Life längre. Inom mig kändes det nu som Beautiful Life var någonting som jag skapat utifrån vad jag trodde andra ville ha. Där och då kändes det som Beautiful Life var någonting vackert som en ska sätta på piedestal och beundra, någonting som inte alls rimmade med det jag kände inom mig nu. Jag ville inte skapa något heligt, jag ville skapa något som var ÄKTA.

Först kändes det som en stor utmaning att hitta ett nytt namn. ”Fuck, vad ska det heta nu då?”

Sedan råkade jag ta handen över halsbandet och då insåg jag vad mitt nya företagsnamn skulle vara. VILDKRAFT såklart! Fick en rysning som gick genom kroppen. En sådan där rysning som kommer när jag vet att jag är sann mot mig själv och hittar insikter längs min livsväg. Mitt nya företagsnamn var hittat.

Jag kände en otroligt stor tacksamhet över att få vara så i kontakt med mig själv, min kropp och min själ. Att vara så närvarande och i mitt eget liv och i min egna kropp. Det var mycket kring den där resan till Retreat Yourself som var så mycket mer än bara en slump. När jag är grundad och i balans med mig själv kommer allt så mycket enklare. Då blir även nästa steg så mycket tydligare och enklare att ta.

Mitt företag heter numera Vildkraft och strävar efter att hjälpa andra att förbättra sin självkänsla. Frigöra vildkraften som bor inom oss alla. Hjälpa DIG att hitta din innersta kärna och din glädje i livet!

vildkraft-branding

Min nya fantastiska logga som Sofia på Soulfly hjälpt mig med! Rekommenderas varmt!

Vill du också lära känna dig själv bättre?

Att stå i din fulla kraft, i din sanna kärna, är fantastiskt! Inte alltid helt enkelt, men det blir enklare när du ägnar regelbunden tid till dig själv och övar på att känna in DIG och DINA känslor och förnimmelser i din kropp.

Svårt att veta var du ska börja?

Ta första steget genom att ladda hem mina fem gratis tips på hur du kommer igång:

Anna - Vildkraft

SER-terapeut & coach som hjälper dig hitta mod & tid att möta det som är du, dina känslor & behov.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jessica

    Ett mycket bra namn som visar lite mer ”jävlar anamma” än det vackra livet. Livet inte så vackert alla gånger men däremot kraftfullt och vilt. Har tipsat ett par vänner om din drive fram till julafton och hoppas att det går bra. Kram och god jul och gott nytt år!

Lämna ett svar