fbpx

Onsdagsnovellen: Första gången

En av de första novellerna jag skrev i år var på temat "Första gången". Först försökte jag tänka utanför boxen och skriva om någonting annat än första gången någon hade sex. Men det blev ändå det, eller?

---------------

Borde det inte kännas annorlunda? Borde det inte vara som om hela världen, och livet, skulle vara annorlunda? Hon satt på toaletten och kissade efter att ha sagt hejdå till honom för den här gången. Men nej, det kändes precis som det alltid hade känts. Det enda som kändes annorlunda var att hon hade en sökande känsla i kroppen, ett sökande som bara letade efter vad som skulle vara annorlunda.

Hur hade det varit egentligen? Hon försökte minnas detaljerna. Trots att de hade varit helt nyktra och inte druckit en endaste droppe alkohol så kändes ändå nattens minnen rätt otydliga. De hade varit tillsammans ett tag. De brukade ligga i timtal och bara kyssas med varandra, men ändå väntat rätt länge med att ta steget vidare. Kanske hade det med föräldrarnas förmaningar att göra, kanske hade de bara velat vänta helt enkelt. De hade båda varit fjorton år när de träffats. Hennes föräldrar hade varit väldigt tydliga med att de inte fick sova tillsammans innan de båda hade fyllt femton år.

Idag var det precis tre veckor sedan hon hade fyllt femton. Natten de nu hade tillbringat tillsammans var deras första. Kondomer hade han fått införskaffa. Någonstans kändes det som att detta var någonting de hade planerat länge och väl. Men samtidigt, de hade inte pratat om det ordentligt? Nu efteråt, med facit i hand kunde hon inte låta bli att önska att de gjort det lite mer. Pratat om fantasier och förväntningar.

Allting hade börjat helt okej, med mjuka läppar som möttes och fyra händer som nyfiket utforskade där de förut inte varit. Det hade känts bra. Hon hade känt värmen sprida sig i kroppen och längtat efter nästa steg. När kläderna åkt av blev det dock stelt och stämningen lite konstig, ändå hade de fortsatt. Allting hade dock inte varit så enkelt som hon hade trott. Han hade haft stora problem att ens få in den. Ingen av dem kände sig speciellt säkra på hur de skulle göra för att underlätta så de gav upp och bara låg i varandras famnar ett tag. Lite senare hade de i alla fall lyckats.

Hon hade lite svårt att sätta ord på hur det hade känts. Minnet av det hela kändes som sagt lite dimmigt, trots att det bara var några timmar sedan. Nu efteråt saknade hon mest någon kvarvarande känsla av det hela. Alltihopa kändes mest som någonting som nu var avklarat. Mer ”mission complete”, än något fantastiskt att längta efter igen.

Hon förbannade filmens värld. Hon förbannade alla illusioner som både tidningar, böcker och filmer låtit henne bygga upp. Hon hade anat det förut, men aldrig riktigt velat inse det och tillåta sig att acceptera sanningen. Men nu, det var första gången hon förstod att livet kanske inte skulle bli som hon trott. Trots att hon igår hade haft sex för första gången, så kände hon att just den insikten skulle göra större förändring än vad förlusten av hennes oskuld igår hade gjort.

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!