fbpx

Dagen efter Valet 2018

Idag är det dagen efter valet 2018 och konstigt nog mår jag ändå lite bättre än jag gjorde dagen innan valet. Dagen innan valet tittade jag på ett flertal olika valfilmer och efteråt grät jag. I SD:s valfilm målar de upp ett Sverige som jag inte lever i. I mina ögon målar de upp ett katastrof-drabbat land, nästintill krigsdrabbat land. Det Sverige känner inte jag igen. Det är inte det Sverige jag lever i.

Jag lever dock i en kommun där en femtedel röstar på SD. Jag lever i en kommun där människor sätter upp SD-plakat utanför sina trädgårdar. Trädgårdar jag skulle kunna passera varje dag, men jag väljer att åka en annan väg, bland annat för att slippa påminnas om plakaten.

Jag önskar att vi kunde gått en annan väg, men den här gången blev det tydligen den här vägen vi gick. Valresultatet säger att numera är det inte bara en femtedel i min kommun som röstar på SD, det är nästan en femtedel som röstade på SD i riksdagsvalet också.

"Jag är inte intresserad av politik"

Det där är tydligen en gammal sanning i mig själv. Jag är visst intresserad av politik. Överraskad märker jag det mer och mer. Jag vet inte idag vad det här intresset kommer leda till i framtiden, men jag vet att jag vill prata mer politik. Jag vet att det är viktigt att min röst hörs. Jag vet att vi behöver höja våra röster.

Haters gonna hate.

Men jag vill se människor. Jag vill se på världen och Sverige utifrån kärlek, inte utifrån rädsla.

Make love, not war.

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!