fbpx

En sån där kväll

En sådan där kvällsom en bara vill skriva ner alla vackra ord som en vet och känner till. Fast det är svårt att veta om det är vackra eller hemska ord som en vill skriva då det är så mycket som far omkring i både kroppen och huvudet. Det är i alla fall sommar. Det är i alla fall snart semester. Det finns så otroligt mycket att vara tacksam för. Och jag är tacksam. Det är jag verkligen.

Jag vill skapa någonting. Jag känner kreativiteten flöda genom både kropp och själ när jag sitter på vår fina balkong denna underbara sommarkväll. Jag låter fingrarna spela över tangentbordet och vet egentligen inte ens vad jag skriver. Precis som jag låter fingrarna spela och dansa över tangentbordet så låter jag hjärnan dansa lika fritt. Troligtvis är det hjärnan som skapar dansen som fingrarna dansar. Jag tror inte riktigt på att det skulle vara fingrarna som improviserar.

Jag tycker oftast att ett annat språk är svårt att ta till sig och naturligtvis är det svårare att se nyanser i ett språk som inte är ens modersmål. Ibland kanske det också just därför kan vara lättare att uttrycka sig på ett mer främmande språk, ibland behöver inte orden vara lika svåra att få ur sig då.

Fantiserar om en längre resa för att utveckla andra språks nyanser. Att våga uttrycka sig även om språket inte är ett modersmål. Vem dömer dig om du säger någonting på ett litet knasigt sätt, egentligen? Fantiserar om friheten en längre resa skulle ge. Njuter av vardagens trygghet och rutiner.

Just nu känns livet precis så behagligt som det bör vara. Nu håller jag i den känslan en stund till.

Sommar. Semester. Frihet. Njuta. Drömma. Solsken. Ögonblick. Älska. Ljuvlig. Magi.

”Just because it burns, doesn’t mean your gonna die” – Pink, från låten Try.

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!