fbpx

Februari 2017

Februari är ju som bekant en lite kortare månad än alla andra, även om jag tycker att jag haft någorlunda koll på tiden utan rusningar så blev det ett snabbt avslut och vi går nu in i mars månad! Årets tredje månad! Idag tänkte jag ta en kort återblick på februari som har gått!

statistik-februari
En härlig februaribild från en fredagseftermiddag vid Oset/Hemfjärden här i Örebro!

Statistik

Eftersom jag gjorde en nystart i bloggandet lite senare under våren förra året så jämför jag inga siffror än med föregående år.

Antalet besökare februari 2017: 561 st

Lite lägre än januari 2017 (654 st), men januari har ju några fler dagar så tycker det är en helt okej siffra för februari!

Antalet sidvisningar februari 2017: 3046 st

Januari 2017 (3633 st) låg lite högre, så jag säger egentligen samma kommentar som kring antalet besökare!

Hur hittar ni hit?

channels

Mot januari så har trafiken från sökmotorer ökat med ca 5 %. Trafiken från social media (framförallt Facebook) har minskat med drygt 10%, jag har nog inte lika frekvent delat bloggens inlägg på min privata FB-sida. Hänvisningarna (referral) har ökat några procent, skoj! Tycker det är en mycket lovande ökning då sökmotorer och hänvisningar är en mer "frivillig" trafikökning, ökningar på social media för mig i dagsläget har mest handlat om att jag "tvingat" in FB-vänner på min blogg.

Tre välbesökta inlägg i februari

Vad är Bullet Journal

I början av februari berättade jag om att jag börjat förstå vad Bullet Journal går ut på och börjat använda det med mycket gott resultat. Det är också ett inlägg som Google gillar och när du söker på "Vad är Bullet Journal" så dyker mitt inlägg upp på första sidan, tjoho!

Tips för att dämpa ångest

I december förra året skrev jag ett inlägg där jag delade med mig av mina tips för att dämpa ångest. Det är också ett inlägg som visar sig ganska högt i sökmotorer och därför är det några stycken som hittat till det här inlägget även nu under februari. Min önskan när jag skrev inlägget är att skapa större förståelse för ångest och kanske kunna hjälpa någon att då och då lindra sin ångest.

Motivation

Under en vecka i februari skrev jag några inlägg på temat motivation. Jag har lagt dem under etiketten/taggen motivation och det är också en välbesökt sida här på bloggen. I den taggen finns i dagsläget tre inlägg, skaffa motivation genom vardagssaker, en genomgång av inre & yttre motivation och skillnaden mellan inspiration och motivation.

Allmänt om februari

När jag tänker tillbaka på februari så ser jag hur mycket möjligheter som har öppnat upp sig för mitt företagande. Jag anmälde mig för första gången till Lekebergs kommuns företagsfrukost. Väl där så blev jag inbjuden till att medverka som gäst på BNI, någonting som jag tidigare aldrig hört talas om. Numera är jag alltid lite misstänksam mot nya saker, speciellt saker som andra pratar väldigt gott om, men redan på första mötet kände jag att det här skulle kunna vara någonting för mig. Jag besökte mötet en andra gång och bestämde mig för att bli medlem och igår var jag på mitt tredje möte och blev då välkomnad som medlem!

BNI är ett företagsnätverk som går ut på att hjälpa varandra i teamet att göra affärer, vi delar med oss av kontakter och referenser. I dagsläget har det inte lett till någon avslutad affär, men jag har redan några trådar på g så jag är väldigt hoppfull inför framtidens företagande!

Under februari har jag jobbat mycket med mig själv på det personlig planet och bland annat insett att jag gjort en resa från att levt som en undvikande personlighetstyp (anknytningsteori för den som är insatt) till att gå till en mer ambivalent personlighetstyp. Mycket omvälvande, men mycket givande att inse det och kunna acceptera och förstå beteenden utifrån det. Min förhoppning är att denna resa så småningom leder till att stanna upp i en mer trygg personlighetstyp!

Jag har också flyttat tillbaka till mitt hus i skogen under slutet av februari, vilket är tufft på många sätt, men också fantastiskt härligt! Har kunnat smyga igång odlingssäsongen lite grann och petat ner lite frön i jord här inomhus. Jag har även fått upp en lysrörsramp i källaren så att växterna ska få lite extra "solljus" så fort de tittar upp ur jorden!

Hur har din februari varit? Länka gärna i kommentarerna om du bloggat någon sammanfattning av februari!

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

4 Kommentarer
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Reach Your Goal

Att driva eget företag är en otrolig resa på det personliga planet. Det får en att utvecklas och lära känna sig själv på ett sätt som väldigt få andra jobb kan. Vilken spännande och händelserik februari. Upplevde samma att februari inte gick så fort, men på slutet så rann tiden iväg.

Caroline

Vilken spännande månadssammanfattning! Det där med företagsfrukost och nätverkande har jag provat på lite smått och jag säger varje gång till mig själv efteråt att jag måste bli bättre på det och att jag måste anstränga mig mer nästa gång – för det är ju verkligen världens chans! Som introvert tar det emot lite, det är verkligen jobbigt, men jag tror på att sätta upp konkreta mål för sådana här träffar kan hjälpa. T.ex skaka hand med X antal nya personer, hälsa på och prata med alla jag känner (vilket jag är sämst på), byta visitkort med X antal personer, med mera. Man vet ju aldrig vad det kan leda till =)

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
4
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!