Influencers of Sweden – bloggträff i Örebro

Som jag skrev om häromveckan så händer det inte så mycket just här på bloggen just nu, men en hel del i min egen tankeverksamhet kring hur jag vill att framtiden ska se ut. Igår fyllde jag på mer inspiration och motivation att börja agera i mina projekt, inte bara hålla dem på tankenivå. Igår hade vi nämligen den första Örebro-träffen i nätverket Influencers of Sweden. Jag fick både träffa grundaren och VD:n Linda Hörnfeldt och en hel drös med lokala kollegor som också driver sin verksamhet i sociala medier.

Vi är samlingsplatsen för bloggare, YouTubers, Instagrammare och andra kreatörer inom sociala medier och vi arbetar för att tillvarata branschens gemensamma intressen och verka för gemensam branschetik och riktlinjer – Influencers of Sweden

Ett återkommande samtalsämnen under kvällen var bland annat svårigheten att sälja sig själv och att våga sätta värde på det vi själva gör. Det är ofta betydligt lättare att prata gott om andra, men det jag gör är väl inte så avancerat… Bort med de tankarna! Vi måste våga tro på oss själva och framförallt prata pengar och VÅGA TA BETALT. Ingen annan kommer göra det åt dig, ingen annan kommer klappa dig på axeln och ge lite extra betalt bara för att.

Superroligt att vi blev ett helt gäng som dök upp och jag hoppas verkligen på framtida träffar och möten tillsammans, både i det här nätverket och även samarbeten i andra former. Jag har definitivt hittat ett nytt fika-/matställe inne i Örebro som jag dessutom hoppas kunna samarbeta med och erbjuda catering från i framtida workshops/events och kanske även köra någon form av träff/aktivitet på själva stället också! Stället heter Kafé Kulör och ligger vid Järntorget inne i Örebro.

kafe-kulör

Mingelfika som Kafé Kulör hade fixat! De gula och röda smoothies:arna närmast kameran hade Victorias provkök mixat ihop innan träffen!

victorias-provkök

Victoria och Åsa berättar mer om kvällens mingelfika!

drivhuset-örebro

Ulrika berättade mer om Drivhuset och Creative House som vi hade förmånen att få låna lokal av.

21112016-img_0557

Trevliga pratstunder med bloggandet i fokus!

örebloggers

Mingelfikat smakade mums!

influencers-of-sweden

Jag smaskade på lite chiapudding med smoothie ovanpå, raw brownie, färsk frukt och smoothie och lite alkoholfri cider
candymail

Vi fick med oss en godislåda från candymail.se, tack för den chokladen!

kafe-kulör

Så himla kul att det öppnat sådana här härliga initiativ i Örebro under åren jag inte bott här. Måste gå dit och äta och spana in inredningen som Åsa berättade om.

Här är några som också bloggat om kvällen:

Vad roar du dig med i novembermörkret?

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Sanna Rosell

  Härlig sammanfattning av en härlig kväll! Fler sådana meet ups framöver!

 2. Clara Toll

  Kul att du kom! Vi får dra ihop en fika snart med tycker jag, inte lika uppstyrt bara utan mer häng!

  1. Beautiful Life

   Superkul att du fixade! Och lite mer hängfika får vi absolut dra ihop!! 😀

   /Anna

Lämna ett svar