fbpx

Influencers of Sweden – bloggträff i Örebro

Som jag skrev om häromveckan så händer det inte så mycket just här på bloggen just nu, men en hel del i min egen tankeverksamhet kring hur jag vill att framtiden ska se ut. Igår fyllde jag på mer inspiration och motivation att börja agera i mina projekt, inte bara hålla dem på tankenivå. Igår hade vi nämligen den första Örebro-träffen i nätverket Influencers of Sweden. Jag fick både träffa grundaren och VD:n Linda Hörnfeldt och en hel drös med lokala kollegor som också driver sin verksamhet i sociala medier.

Vi är samlingsplatsen för bloggare, YouTubers, Instagrammare och andra kreatörer inom sociala medier och vi arbetar för att tillvarata branschens gemensamma intressen och verka för gemensam branschetik och riktlinjer - Influencers of Sweden

Ett återkommande samtalsämnen under kvällen var bland annat svårigheten att sälja sig själv och att våga sätta värde på det vi själva gör. Det är ofta betydligt lättare att prata gott om andra, men det jag gör är väl inte så avancerat... Bort med de tankarna! Vi måste våga tro på oss själva och framförallt prata pengar och VÅGA TA BETALT. Ingen annan kommer göra det åt dig, ingen annan kommer klappa dig på axeln och ge lite extra betalt bara för att.

Superroligt att vi blev ett helt gäng som dök upp och jag hoppas verkligen på framtida träffar och möten tillsammans, både i det här nätverket och även samarbeten i andra former. Jag har definitivt hittat ett nytt fika-/matställe inne i Örebro som jag dessutom hoppas kunna samarbeta med och erbjuda catering från i framtida workshops/events och kanske även köra någon form av träff/aktivitet på själva stället också! Stället heter Kafé Kulör och ligger vid Järntorget inne i Örebro.

kafe-kulör
Mingelfika som Kafé Kulör hade fixat! De gula och röda smoothies:arna närmast kameran hade Victorias provkök mixat ihop innan träffen!
victorias-provkök
Victoria och Åsa berättar mer om kvällens mingelfika!
drivhuset-örebro
Ulrika berättade mer om Drivhuset och Creative House som vi hade förmånen att få låna lokal av.
21112016-img_0557
Trevliga pratstunder med bloggandet i fokus!
örebloggers
Mingelfikat smakade mums!
influencers-of-sweden
Jag smaskade på lite chiapudding med smoothie ovanpå, raw brownie, färsk frukt och smoothie och lite alkoholfri cider
candymail
Vi fick med oss en godislåda från candymail.se, tack för den chokladen!
kafe-kulör
Så himla kul att det öppnat sådana här härliga initiativ i Örebro under åren jag inte bott här. Måste gå dit och äta och spana in inredningen som Åsa berättade om.

Här är några som också bloggat om kvällen:

Vad roar du dig med i novembermörkret?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

4 Kommentarer
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna Rosell

Härlig sammanfattning av en härlig kväll! Fler sådana meet ups framöver!

Clara Toll

Kul att du kom! Vi får dra ihop en fika snart med tycker jag, inte lika uppstyrt bara utan mer häng!

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
4
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!