fbpx

Just do it

Egentligen borde jag skriva. Skriva massor. Flera uppgifter väntar på mig. Jag känner mig kreativ, jag vill ta tag i någonting. Det är det här jag varit rädd för. När uppgifterna dödar kreativiteten. Egentligen vet jag att det enda som skulle bota blockaden just nu är att ”just do it”. Jag vet att det är så det kommer att bli, snart. Deadline är inte förrän imorgon, så jag måste inte producera just nu.

För mig finns det ingen glöd alls när jag ska göra ett referat på Agenda som handlar om Reinfeldts debatt med programledaren angående brott och straff. Det handlar också om Franciskus och om några lobbyister i Socialdemokratin. Jag måste inte referera hela programmet, utan jag ska ta vissa intressanta delar och berätta om. Redovisa om vem som sa vad.

Inte en enda millimeter av mig tycker att det där blir intressant. Det blir så torrt och ointressant hela programmet. Jag har försökt koncentrera mig och verkligen lyssna på vad de säger. Jag har kommit ungefär 5-10 minuter in i programmet. Programledaren ställer frågor som Reinfeldt inte tycker är relevanta. Svaren blir därefter. Jag letar efter svar. Jag letar efter citat att ha med i mitt referat. Hur mycket jag än försöker förstå så förstår jag inte. Jag skulle nästan lika gärna kunna lyssna på en grekisk debatt. Grekiska förstår jag lika lite av som jag förstår av nyhetsdebatter.

Just do it. Det där som jag har allra svårast för. Min nivå på nöjdhet är högre än vad den behöver vara. Jag måste inte förstå. Inte till 100 %. SKRIV.DET.DÄR.REFERATET.NU.

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!