Länkkärlek 3 – en förebild inom träningsvärlden

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Länkkärlek
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar
  • Lästid:4 minuters läsning

Veckans länkkärlek handlar om träning, förebilder och inspiration. Bloggen jag tipsar om idag är en blogg med mycket matnyttig information och har en bra balans mellan fakta, inspiration och personlighet inom ämnena träning och hälsa. Jag har träffat henne själv ett antal gånger, första gången var nog när företaget jag arbetade på då var med och sponsrade ett av hennes stora projekt, välgörenhetsloppet Tjejmarathon. Kanske var det 2012? Bloggen har jag nog följt i perioder lite av och till både innan och efter där, men det är de senaste åren när jag själv också har arbetat som personlig tränare som jag började följa den mer regelbundet.

Av dagens blogg har jag inspirerats både i mitt arbete och också i min egen personliga träning. Idag handlar inlägget länkkärlek om Madeleine Rybeck och hennes blogg Fitnesscoachen. Madde har både varit min PT (ja, även en PT kan behöva en PT) och numera är hon även min coach/lärare då hon gör någorlunda regelbundna besök upp hit till Örebro och utbildar mig och två andra personliga tränare i sin träningsfilosofi. Det har varit väldigt lärorikt och jag tycker att Madde är en väldigt intressant, kunnig och trygg person som står stadigt på jorden och i sina argument.

förebild-fitnesscoachen

Madde går också att följa på Instagram på @fitnesscoachen och Facebook på Fitnesscoachen.com. Tillsammans med @workoutsuss så spelar Madde också in en pod som heter Bubbel och mjölksyra som jag också gillar!

Några favoriter hos Fitnesscoachen:

förebild-fitnesscoachen-knäböj

Bild från senaste utbildningstillfället med Madde och två andra personliga tränare som också arbetar här i Örebro

förebild-fitnesscoachen-pt

Some selfie of us all! Yepp, svårt att kolla in i rätt kamera när en måste hålla koll på så att alla blir snygga på bilden 😛

Vad har du för förebild inom träning och hälsa? Dela gärna med dig!

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar