fbpx

Vår och succé – maj 2024

I maj kom äntligen våren, eller ja, det bara dundrade till och det kändes som det blev sommar direkt. Vi hade det himla bra tajmat i år, för vi hade bokat in långledigt både runt första maj och veckan efter när det var Kristi himmelfärds-torsdagen. Och det var då solen passade på att börja värma ordentligt igen.

Inför första ledigheten var jag fortfarande ganska mycket uppe i varv och hade svårt att helt släppa taget om allting. Sen jobbade jag måndag-onsdag innan Kristi himmelfärds-torsdagen och sen kunde jag komma ner i varv mycket bättre. Torsdagen var jag på kurs, jag gick en intensivkurs i Fox grund som förare. Som jag nämnde i förra månadsinlägget så är det ganska ofta överskott av följare, så jag tänker att jag vill lära mig mer kring att föra så jag får dansa mer helt enkelt. Det var kul att gå kursen och kanske kommer jag gå någon terminskurs i höst som förare också!

Stor del av maj har spenderats ute i sommarstugan. Verkligen den bästa tiden på året att njuta av stugan. Både för allt är så fint när det börjar blomma ut, plus att det är så härligt mentalt att veta att hela sommaren ligger framför ens fötter.

När Taylor Swift släppte extra biljetter till sina konserter i Stockholm så lyckades vi få tag på ett par till söndagens konsert 19 maj. Vi åkte upp till Friends Arena över dagen och det är jag himla glad för att jag gjorde. Det var verkligen en maffig och bra konsert!

Sista helgen i maj spenderade jag på ett annat av mina favoritställen, Humlebäck. Denna gång som assistent på ett yogaretreat. Det var som vanligt väldigt härligt att vara där och det kändes typ som en utlandssemester med varm sol och massa bad. Intressant också att vara på gården utifrån en ny roll och inte som en vanligt deltagare denna gång.

Väl hemkommen från Humlebäck blir det intensivt jobb tillsammans med Jennie på Digital Entreprenher och Onlinekursdagen. Sen åkte vi ut till stugan igen och spenderade nästan en hel vecka där, underbart!

Vi var också på bokrelease för Victorias nya bok i början av maj!
Många härliga stunder med Alfons i stugan!
Det blev också en motorcykeltur med pizzabesök på Gläntan i skogen med sambon!
Behöver jag skriva någon förklaring här??
Underbara bad på Humlebäcks brygga!

Saker jag är tacksam för i maj

Jag är egentligen tacksam för alla delar jag redan skrivit om, men extra tacksam för att maj har bjudit på så fint väder och som jag verkligen kunnat utnyttja och njuta av. Jag är också tacksam för att aktiviteterna i kalendern har börjat tunna ur så jag har större utrymme för att göra det jag känner för. Sen är jag vääldigt tacksam för att jag hade en rekordmånad i omsättning på företaget. Tänkte skriva mer om det på min andra blogg, men nämner det kort här också!

Saker jag är nöjd med

Jag känner mig nöjd över att jag börjar få en rutin på att sitta och reflektera en stund, tänkte skriva varje dag, men det är inte riktigt sant. Men tanken är att försöka få till det mer och mer och även skriva lite tacksamhetsdagbok för att höja min energinivå och gå in i dagen mer grundad i mig själv. Och i det här vill jag också vara snäll mot mig själv och inte pusha att det måste vara VARJE dag.

Jag är också glad för att jag får möjlighet att fortsätta dansa, lära känna mer dansintresserade människor och fortsätta känna flow i dansen!

Saker jag vill förändra

Just nu kommer jag inte på så mycket saker som jag vill förändra, men en sak som dyker upp när jag känner efter är att jag vill känna mig lite lugnare inombords i förhållande till mitt arbete i företaget. Jag behöver få lite bättre koll på hur mycket och när jag vill jobba för att kunna skärma av och stänga ner de stunder jag inte jobbar. För att vara lite där mittemellan skapar ett påslag på nervsystemet som gör att det ibland är svårt att komma ner i varv.

Saker jag ser fram emot

I år har vi semestern tillsammans uppdelad på två olika perioder. Den första perioden är två veckor här runt midsommar. Så den ser jag fram emot och ska bli härligt att fira midsommar på västkusten igen tillsammans med sambons systers familj. Det blir tredje året i rad och det känns energimässigt som vi matchar väldigt bra. God mat, socialt umgänge och underbar utsikt över havet. Kan det bli bättre?

Hur var maj för dig?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!