fbpx

Två månader i ett svep – mars/april 2024

April gick så snabbt så jag hann aldrig skriva någon reflektion om mars, så det här inlägget får bli en recap av två månader.

Mars inleddes med att mamma fick skrivas ut från sjukhuset och förflyttas till ett korttidsboende och fortsatt rehabilitering där. Känns ofattbart att tänka tillbaka hur mycket tid och energi vi lade på hennes fot under hösten och början av året. Men det är ju sådär, när en är mitt i alltihopa så känns det inte som det finns någon annan utväg och då kör en bara på!

Både mars och april har fyllts på med massa härlig dans. Har varit i Brunnsparken några gånger och även på annan typ av social- och motionsdans. Dansen innehåller så himla många bra delar som jag mår bra av, rörelse, musik och närhet! Det är dock rätt ofta överskott på följare, så jag har börjat bli sugen på att lära mig mer om att föra också så jag kan ta makten mer över hur mycket jag får dansa.

Anledningen till att dessa två månader har gått fort är nog för att det har varit så himla mycket olika saker inplanerade i kalendern. Tisdagar har jag lett min terminskurs på Inre Natur. Varannan måndag har jag lett spinning på Friskis. På onsdagar har jag oftast varit ute och dansat. Och torsdagarna har ofta också fyllts på med någonting. Däremellan har jag hunnit sticka klart min tröja, stickat några disktrasor, hunnit med ett par handledsvärmare till och påbörjat en kofta.

Helgerna har jag också hunnit med massa saker, bland annat konsert i Stockholm med Bryan Adams, dans såklart, entreprenörsträff på Inre Natur och firat påsk med en stillsam helg i stugan.

Tredje och sista träffen på stickningskursen jag gått under våren.
Har också hunnit klippa mig hos Michaela på Naturligtvis Eco. Älskar verkligen hennes koncept med hårbottenmassage och att känna att klippningen är som meditation.
Entreprenörsträff på Inre Natur där jag hjälpte till att förbereda, plocka undan och hålla en liten workshop.
28 april vaknade vi upp i sommarstugan till ytterligare ett snötäckt landskap. Alfons var också sur på den där tråkiga snön!

Saker jag är tacksam för i mars/april

Jag är tacksam för att jag har möjlighet att fylla mitt liv med så många roliga saker och att jag numera har lätt att känna mig som en del av gemenskapen när jag kliver in i nya saker (och även behåller gemenskapen med gamla saker). Tacksam för att mamma rehabiliteras och är med på aktiviteter på sitt korttidsboende.

Saker jag är nöjd med

Jag känner mig nöjd över att jag får mer och mer flyt i dansen. Framförallt i buggen så känner jag mig inte längre som en vante som flyger omkring. Jag känner mig också fortsatt nöjd med att företaget rullar på, både att befintliga företagskunder sysselsätter mig med jobb, men också att nya kunder hör av sig och vill samarbeta. Känns lovande!

Jag var på gymmet en liten sväng häromdagen, så jag passar på att berömma mig själv för handlingen eftersom jag behöver lite styrketräning för att orka dansen + att jag sitter väldigt mycket stilla framför datorn.

Saker jag vill förändra

Jag får väl fortsätta lägga med det här med träning. Att hitta tid och prioritering på att ta mig iväg till gymmet. Det är så lätt att allting bara rullar på och kroppen på ett eller annat sätt blir mer och mer trasig. Tänker att styrkan behövs allmänt för att stärka kroppen, orka dansen bättre och stärka upp rygg, axlar och vara snäll mot nacken.

Vill också få till med meditation i vardagen, tid att landa in i mig själv och inte bara köra på med allting. Framförallt är det värdefullt innan jag startar dagen, att känna att det är jag som styr när arbetsdagen börjar så jag inte börjar småjobba direkt och sen kör jag bara på.

Saker jag ser fram emot

Just nu ser jag fram emot lite mer luft i min kalender. Att inte ständigt vara bokad varje vardagkväll. Terminskursen på Inre Natur är avslutad, så nu är inte längre tisdagar inbokade. Och vi inleder maj med lite extra ledighet nu kring första maj och även nästa vecka när det blir Kristi himmelsfärd. Skrev redan i februari att jag längtade efter våren och den har ju knappt kommit i varken mars eller april, men ja, jag ser fortfarande fram emot vårsolen och hoppas få mycket av den nu i början av maj. Så det ser jag verkligen fram emot, att möta våren i stugan och greja lite där i maklig takt!

Och såklart ser jag fram emot fortsatta danstillfällen 😍

Hur har dina två senaste månader varit?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!