Mångsysslare

Ibland när jag går in i en handelsbod på landet så brukar jag fascineras över blandningen i butiken. Nästan så att jag tänker negativa tankar och tycker att ”vafan, koncentrera er på en sak istället så kanske ni lyckas”. Jag har däremot aldrig slagits av tanken att de gör det på grund av att de vill sälja det de tycker om, de driver en butik fylld av drömmar. Inte förrän nu när jag själv är sprickfärdig av alla drömmar eftersom jag är fri som en fågel, eller mellan två jobb.

– God dag, mitt namn är Anna och jag arbetar som mångsysslare.

Jo, jag tänker fortfarande att det är de som är oerhört målmedvetna och vet vad de vill är de som lyckas med det de tar sig för med. Men mina tankar är långtifrån facit.

– God morgon och välkommen till dagens träningspass, mitt namn är Anna och idag har jag tänkt att vi ska fokusera på benstyrka.

Jag vill arbeta med människor. Jag vill se människor lyckas och klara av saker de inte visste att de kunde.

– Jajjemän, här har ni min senaste skapelse. Jag tror verkligen på att återanvända våra gamla saker och om vi är trötta på dem går det alltid att göra om och fräscha upp!

Jag vill skapa, jag vill måla. Jag vill få användning av min kreativitet och låta idéer gå från tanke till handling. Jag vill leva nära naturen och frihetens vind blåsa i mitt hår. Jag vill också lära mig mer om hur vi tar tillvara på det naturen serverar oss.

– Stockholm är så vackert! sa hon med en suck.

Jag tycker om både storstaden och landet. Jag vill inte låta det ena utesluta det andra. Jag vill leva i nuet och vara lycklig där jag är just nu. Jag är lycklig här och jag är även lycklig där. Ena benet här och så det andra lite där.

­– Jag vill vara fri, sade hon drömmande och visste att drömmen kunde bli verklighet.
140813 fikaDagens mysiga fika-dukning

140813 natur 140813 natur2 140813 natur3Härlig omgivning och renande för själen att löpträna i

Beautiful Life, Sveriges mest förvirrade blogg. Eller mest fantastiska?

Lämna ett svar