Mars 2017

Mars… what the hell happened?

Januari och februari var månader där jag hade koll på tiden. Jag och tiden var kompisar och vi tog oss ganska långsamt, eller lagom, an varandra. Mars, hmm, not so much.

När jag bläddrar igenom bildbiblioteket i mars så förstår jag i och för sig varför känslan av ett speed:at mars finns där. Det har verkligen hänt mycket under årets tredje månad. Jag har varit i Stockholm hela två gånger, först SthlmHeartbeat och förra helgen TIC. Jag har tagit in hudvårdsprodukter i mitt företag och jag har nätverkat i mitt BNI-team varje tisdagsmorgon!

Dessutom hann jag med att ha lite semester från social media och skapa en mer realistisk strategi för mina olika kanaler! I SöndagSsnackis v 9 kan du läsa om tankarna innan veckan och i SöndagsSnackis v 10 kan du läsa om tankarna efter.

semester-social-media

Riktigt skönt att trycka på paus en vecka och fundera på livet och social media utan mediabruset!

Statistik

Antal besökare mars 2017: 440 st

Lite färre besökare än i februari (561 st), men med tanke på att den nya strategin innebär endast två blogginlägg per vecka och att jag hade en veckas semester från bloggen så är det roligt att se att antalet besökare inte minskat supermycket.

Antal sidvisningar mars 2017: 1763 st

Ganska mycket mindre sidvisningar än i februari (3046 st)! Blev ganska tydligt att semestern och färre inlägg drabbar antalet sidvisningar.

Hur hittar ni hit?

analytics mars

I stort sett visar denna cirkel nästan samma siffror som i februari. Någon procents skillnad mellan Social och Organic Search.

Tre välbesökta inlägg i mars:

Allmänt mars

Det har som sagt varit mycket inbokat i mars och jag har verkligen tagit klivet ut i företagandet nu. Håller fortfarande ena benet kvar på mitt extrajobb, men ärligt talat så börjar det inte finnas så mycket tid över till det.

Jag har slarvat en del med egenvård och bortprioriterat träning och matlagning. Fokus ligger mycket just nu på att hämta hem egenvården inför april. Har spanat lite i almanackan inför april och inser att det är en hel del inbokat då också, men har börjat stjärnmarkera lite i inbokade aktiviteter för att kika på vad som faktiskt skulle gå och stryka. Hur en än gör så kan en inte befinna sig överallt hela tiden, någonstans behövs prioritering.

Kanske är det just prioritera som ska bli mitt mål och fokus för april!?

Hur var ditt mars? Vad ser du fram emot i april?

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Reach Your Goal

  Spännande att se. Mitt Mars var också väldigt intensivt mindre trafik på bloggen här med, men har inte riktigt hunnit med/nedprioriterat då det varit så fullt upp. April kommer bjuda på en ledighet över påsk i alla fall i från massagen vilket min kropp ser fram emot. Även April har på något märkligt vis lyckats fyllas upp rätt rejält och hur är vi nästan inne på mitten av April redan? Kul att företagandet tar över allt mer för dig tycker jag hihi 😀

  1. Beautiful Life

   Haha! Jaa, vad hände liksom? April kommer ju också bara swisha förbi! 😛 Men jag fick några dagars avbokning i april i slutet så jag får hämta igen lite tid där!

   JÄTTEspännande att företagandet tar över mer och mer, ska bara börja få skicka lite fakturor också så är vi i hamn sen! 😀 😀

   Kram från
   Anna

Lämna ett svar