fbpx

Retreat yourself 2017

En lördag i början av juni så skrev jag en lördagslista med flera saker på vad jag vill just nu. En av punkterna var att åka iväg på Retreat Yourself med Sanne Aronsson och Anna Lindh som retreatanordnare. Vilket var precis det jag gjorde som avslut på min semester.

frigörande-dans
Dansat i massor (fritt från koreografi) både inne och ute under retreaten!

Det är svårt att beskriva med ord vad denna resa betydde för mig, men enkelt förklarat: JAG ÅNGRAR INTE EN SEKUND att jag åkte! Det var helt fantastiskt!

21105781_10154644048586428_6237178186009711162_n
Massa bra workshops fick vi ta del av! Här leds en av dem av Sanne!

Egentligen fattade jag inte riktigt vad det var jag bokade in mig på. Retreat kan betyda så mycket olika saker. Det enda jag visste var att retreat:et kallade på mig. Jag lyssnade på min inre röst och bokade in mig!

ceremoni
Denna ceremoni kring att släppa taget var MAGISK med utsikt över Vänern och vattnets kraft!

Med mig från retreat:et har jag en enorm inre kraft med mig som jag fick hjälp att lära känna hos mig själv. Dessutom hela SEXTON nya fantastisk kvinnor i min vänskapskrets. Vilket systerskap jag fick känna på under dessa fem underbara dagar! Vi har dansat, gråtit, skrattat, pratat och SKRIKIT oss hesa tillsammans!

eldceremoni
Att skrika har jag hört ska vara bra, att det skulle ge så mycket som det gjorde fick jag bevis på under denna eldceremoni sista kvällen på retreat:et

Om du blir inspirerad till att uppleva någonting liknande så rekommenderar jag att följa Sanne och Anna i social media, tex Instagram (@sannearonsson och @annakristinalindh) De kommer garanterat bjuda in till fler intressanta evenemang i framtiden!  Jag rekommenderar också att kika in hos @careofamanda som stod för OTROLIGT god matlagning under dessa dagar!

Retreat Yourself 2017

retreat-yourself
Fem dagar som jag aldrig kommer glömma! <3

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

4 Kommentarer
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

[…] som följt mig under hösten vet att jag i somras var iväg på Retreat Yourself. En fantastisk vecka där jag fick lära känna nya vänner som jag hoppas och tror kommer vara […]

[…] Här är ett exempel på när magi skapas. Du kan läsa mer om retreat:et jag var på sommaren 2017 genom att läsa inlägget ”Retreat yourself 2017” […]

[…] Här är ett exempel på när magi skapas. Du kan läsa mer om retreat:et jag var på sommaren 2017 genom att läsa inlägget "Retreat yourself 2017" […]

[…] 2017 var jag på Retreat Yourself. En fantastisk vecka där jag fick lära känna nya vänner som jag hoppas och tror kommer vara […]

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
4
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!