Retreat yourself 2017

Alltså, denna bild säger precis ALLT om känslan på Retreat Yourself

En lördag i början av juni så skrev jag en lördagslista med flera saker på vad jag vill just nu. En av punkterna var att åka iväg på Retreat Yourself med Sanne Aronsson och Anna Lindh som retreatanordnare. Vilket var precis det jag gjorde som avslut på min semester.

frigörande-dans

Dansat i massor (fritt från koreografi) både inne och ute under retreaten!

Det är svårt att beskriva med ord vad denna resa betydde för mig, men enkelt förklarat: JAG ÅNGRAR INTE EN SEKUND att jag åkte! Det var helt fantastiskt!

21105781_10154644048586428_6237178186009711162_n

Massa bra workshops fick vi ta del av! Här leds en av dem av Sanne!

Egentligen fattade jag inte riktigt vad det var jag bokade in mig på. Retreat kan betyda så mycket olika saker. Det enda jag visste var att retreat:et kallade på mig. Jag lyssnade på min inre röst och bokade in mig!

ceremoni

Denna ceremoni kring att släppa taget var MAGISK med utsikt över Vänern och vattnets kraft!

Med mig från retreat:et har jag en enorm inre kraft med mig som jag fick hjälp att lära känna hos mig själv. Dessutom hela SEXTON nya fantastisk kvinnor i min vänskapskrets. Vilket systerskap jag fick känna på under dessa fem underbara dagar! Vi har dansat, gråtit, skrattat, pratat och SKRIKIT oss hesa tillsammans!

eldceremoni

Att skrika har jag hört ska vara bra, att det skulle ge så mycket som det gjorde fick jag bevis på under denna eldceremoni sista kvällen på retreat:et

Om du blir inspirerad till att uppleva någonting liknande så rekommenderar jag att följa Sanne och Anna i social media, tex Instagram (@sannearonsson och @annakristinalindh) De kommer garanterat bjuda in till fler intressanta evenemang i framtiden!  Jag rekommenderar också att kika in hos @careofamanda som stod för OTROLIGT god matlagning under dessa dagar!

Retreat Yourself 2017

retreat-yourself

Fem dagar som jag aldrig kommer glömma! <3

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply