Vi lever i en demokrati

Just nu öppnar våra vallokaler inför valdagen 2014. I år känner jag personligen att det varit otroligt högt tryck på information och debatter inför valet. Kanske är det såhär varje år och jag brukar bara missa allt ståhej för att jag varit upptagen och fokuserad på att jobba om dagarna. Oavsett hur det brukar vara och hur det varit hittills så ber jag dig att verkligen ta dig till vallokalen idag och göra din röst hörd om du inte redan har förtidsröstat!

Ibland kan det kännas lite som ”just min röst gör ingen skillnad”, men Din röst gör skillnad! På många håll i världen så kämpar människor för sin yttrandefrihet och rösträtt, ofta med livet som insats. När Du går till val idag så hedrar du denna kamp! Vi visar också tillsammans att alla våra röster räknas, vi tillsammans idag gör skillnaden om vem som styr vårt land imorgon!

folkomröstning

Lämna ett svar