fbpx

Favoritpoddar – december 2016

Eftersom jag bor en bit utanför stan där jag ofta jobbar så har jag stora möjligheter att utnyttja min pendlingstid till att lyssna på intressanta poddar. Precis som livet i sig så går det också i vågor för mig vilka som är mina favoritpoddar för tillfället. Ibland kan jag inte få nog av en pod och vill lyssna hur mycket som helst, andra gånger sitter jag och blir irriterad på samma pod och måste stänga av eller byta den mot den någonting annat. Därför har jag ganska många prenumerationer i min podcaster-app för att snabbt kunna bläddra igenom de senaste avsnitten och se vad jag är sugen på just idag.

Här kommer min lista på favoritpoddar just nu:

Pappapodden

"Nisse Edwall och Manne Forssberg pratar om pappalivets mirakel, katastrofer och mysterier."

Även om jag själv inte har barn så pratar Nisse & Manne om livet på ett sätt där jag får en skön igenkänningsfaktor. De pratar ofta om självkänsla, sex och olika vardagssituationer och tankar kring det. Jag får känslan av att båda två är väldigt öppna och ärliga i podden och diskuterar saker som många kanske tänker, men inte vågar prata om. Det har hänt både en och två gånger att jag sitter i bilen och skrattar högt kring denna podd!

Pappapodden

Bubbel och mjölksyra

"En träningspod om distans och balans, för dig som älskar träning, tunga vikter och choklad!"

Jag har tidigare länkat till Fitnesscoachen i min serie om länkkärlek (Länkkärlek 3 - en förebild i träningsvärlden). Den här podden spelar Madeleine Rybeck in tillsammans med Susanne Sundqvist. Jag tycker om dynamiken mellan Madde och Sus och det är en bra spridning på ämnena de tar upp i podden, med en huvudinriktning mot träning och hälsa.

Två odlare emellan

"En podcast om livet som odlare"

Två förebilder inom odling har gått ihop och skapat en podcast! Jag har tidigare länkat till Sara Bäckmos blogg, Skillnadens trädgård (Länkkärlek 2 - en inspirationskälla i trädgården). Tillsammans med Farbror Grön (Johannes Wätterbäck) så har hon nu skapat denna pod. Än så länge har de bara släppt det de kallar kortavsnitt och jag har höga förhoppningar kring hur bra och inspirerande denna podd är och kommer att bli. Både Sara och Johannes är eldsjälar inom odling och har väldigt lugna och sköna röster att lyssna på!

Har du några favoritpoddar att tipsa om just nu?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

2 Kommentarer
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

[…] är det drygt en månad sedan jag postade lite länkkärlek. Sist skrev jag om tre favoritpoddar i december och idag tänkte jag tipsa om ytterligare tre. När jag väljer poddar att lyssna på så väljer […]

[…] är det drygt en månad sedan jag postade lite länkkärlek. Sist skrev jag om tre favoritpoddar i december och idag tänkte jag tipsa om ytterligare tre. När jag väljer poddar att lyssna på så […]

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
2
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!