fbpx

Intuition – hur känns det och vågar du lita på din intuition?

Är du bra på att lyssna på din intuition? Eller vill du bli bättre på det och lära dig mer om intuition?

I ett avsnitt av Fredagsfika samtalade jag med Josefine Sjöström från Ekoista.se om just intuition. Josefine berättade att hon för några år sedan började med tarotkort som ett verktyg för att öka sin kontakt med intuitionen.

Varför är det viktigt att lyssna på och ha kontakt med sin intuition?

Jag tänker att det är för att lättare kunna känna och veta vilka vägar du ska välja i livet om du känner tillit till och har en god relation till din intuition.

Om du hela livet haft dina känselsprötar och intuition riktat utåt och aldrig riktigt inåt kan det vara svårt att känna tillit till din intuition, din inre kompass.⁠

Att du haft känselsprötarna riktade utåt istället för inåt beror till exempel på att du aldrig fick möjlighet som barn att spegla dina känslor i någon annan vuxen. Om vi inte regelbundet får spegla våra känslor och behov i någon annan och får dem bekräftade lär vi oss aldrig att känna tillit till det som händer inom oss.

Kanske fick du till och med lära dig att ditt inre liv och känslor alltid var fel?⁠

Genom att stärka relationen till dig själv skapar du också tillit till din egen intuition.⁠ Genom att ha tillit till din egen intuition har du alltid med dig din inre kompass. Då blir också gränssättning, relationer, sexualitet, rädslor och skam lättare att leva med som en naturlig del av livet.⁠

Alla de här ämnena är teman vi jobbar med under coachingprogrammet Vildkraft Deep just för att kunna skapa ett mer autentiskt liv där du vågar lita på dig själv och kan stå upp för dina värderingar.

Vad har du för tankar och funderingar kring intuition?

Med värme och kärlek,
Anna Vildkraft


Fredagsfika sänds i sitt original på fredagar som en live-sändning på Facebook-sidan Anna Vildkraft. Sedan görs live-videon om till en ljudfil och släpps som en podversion som går att lyssna på genom de flesta pod-apparna.

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!