fbpx

Leva lustfyllt – vågar du lita på din lust?

Att leva baserat på lust och energi.

Att leva lustfyllt.

Kan en strunta i att göra saker med anledningen "jag har inte lust"?

För x antal år sedan skulle jag blivit ganska provocerad av ovanstående meningar. DET ÄR KLART VI INTE KAN BASERA LIVET PÅ LUST!? Och hur skulle det se ut om var och varannan person struntade i att göra saker för att de "inte hade lust"??

Numera förstår jag mer och mer att jag visst kan leva mitt liv baserat på lust. Jag lär känna mig själv och min energi bättre. Jag litar på att min lust guidar mig och jag kan tillåta mig att låta min lust styra mina dagar i mycket större utsträckning än jag gjorde tidigare.

För ett tag sen var jag med och anordnade ett digitalt event som innebar mycket förberedelser. Jag jobbade i ett team där vi är noga med att lyssna på energi och lust. För när vi ta hänsyn, kommunicerar och lyssnar på varandras lust kan vi få ut så mycket mer. Om jag undviker saker som kräver extremt mycket energi av mig kan jag få fler lustfyllda saker gjorda som ger mig energi, istället för att köra slut på min energi på en enda sak.

Genom att bromsa, istället för att gasa, när jag känner att jag inte har lust ger jag mig själv tid att andas. Ibland räcker det att ta en paus för att jag ska få lust igen. Andra gånger behöver jag släppa uppgiften helt under en längre tid. Ibland behöver jag bara tala om för någon att "jag vill inte det här". Och en tredje gång kanske jag helt enkelt ger upp eller frågar om hjälp.

Att bada även om det inte är 30 grader varmt och sol ute är en sak som jag precis innan kanske egentligen inte har lust med, men att göra det och ge mig själv utrymme att tacka nej, om jag vill, ger mig ett lustfyllt och mer levande liv.

Jag ser också att jag byggt upp en tillit till mig själv och min lust över tid. Att bara för att jag inte känner lust för en sak vid en viss tidpunkt behöver det inte betyda att lusten aldrig kommer tillbaka. Och skulle den inte komma tillbaka ger det mig viktig information om vad jag vill i livet.

Det jag gör är att jag ger mig själv tillåtelse att vara den jag är och känna det jag känner.

Det är precis det där jag älskar att inspirera dig till att göra också, att ge dig inspiration till att du får vara den du är och att du får känna det du känner.

Vad händer i dig när du läser om att leva lustfyllt? Berätta gärna i en kommentar.

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!