fbpx

Livskraft och livsglädje

Det krävs en hel del jobb för att underhålla, vattna och plantera ut mina odlingar just nu. Ibland får jag en känsla av att aldrig bli klar, vilket är lite frustrerande för en prestationsmänniska. Men de dagar när jag håller på eller de dagar som jag bara går ut för att inspektera och njuta av det som ploppar upp i odlingarna nu så myser jag från topp till tå. Det är också en känslomässig berg-och-dalbana när en planta någon gång ser lite hängiga ut, eller om en sådd inte verkar ta sig och så plötsligt mår plantan bättre eller så tittar det upp lite livskraft ur jorden helt plötsligt från en sådd som jag nästan gett upp hoppet kring.

Mina odlingar gör att jag känner mig närmare naturen, ger en fascination över livet och livskraft och ger mig otroligt mycket livsglädje över att kunna öppna dörren varje morgon och bara få ströva omkring mitt i allt det här. Idag bjuder jag på ett bildregn med livskraft och livsglädje från min trädgård!

livskraft-katt-sällskap
Katten Ronja har tydligen blivit en växthuskatt och gillar att sällskapa med mig när jag håller på med mina odlingar
livskraft-potatis-täckodling
Potatisplantor som tittar upp ur experimentet att odla direkt ner i en täckodling och inte ner i jorden
livskraft-potatis-täckodling
Potatisplantan trycker sig upp bland blandat trädgårdsrens, fascinerande livskraft! <3
livskraft-bondböna
Här är en bondböna från en sådd som jag nästan hade gett upp hoppet kring, men så igår upptäckte jag att plantorna börjar titta upp tillslut! Åh! Glädje!
livskraft-tomat-planta
Och denna tomatplanta trodde jag att jag hade lyckats döda vid utplantering, var lite för hårdhänt när jag försökte sänka ner stammen så långt ner i jorden som möjligt och det knakade till en del i stammen. Den har sett väldans vissen ut sen dess, men så idag upptäckte jag att den hittat livskraft igen!!
livskraft-chili-planta
Chiliplantorna är jag inte ursprungsmoder till, de har jag fått, tack! <3 En av plantorna producerar redan lite frukt med härliga färger!
livskraft-sockerärter
Detta är ju rena drömmen! Smakade en sockerärta igår och de där en köper i tråg i butik kan ju dra något gammalt över sig. Här snackar vi smakrik livskraft! Kanske de blir en del av en midsommarsallad nästa vecka? <3 *lycka*
livskraft-ärtskott
Här testar jag att så torkade gula ärter och tänkte skörda som ärtskott. Var lite fundersam till om det verkligen fanns någon livskraft i de där torkade gula ärterna som annars brukar användas till ärtsoppa. Men titta vad de grönskar!

Hur fyller du på med livskraft och livsglädje?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!