Lördagslistan – vad jag vill just nu

Vet du vad du vill eller fokuserar du på vad du inte vill? Bild: Pixabay

Jag har läst och hört från flertalet håll att vi har bättre koll på vad vi inte vill än vad vi faktiskt vill. När jag tänker på saken så tror jag att det stämmer i många fall. Våra önskemål baseras ofta på vad vi tidigare varit med om och då är det kanske lättare att veta vad vi inte trivdes med.

Jag vill ha nytt jobb, men jag vill inte jobba med det här eller det där. Jag vill träffa en ny partner men h*n ska inte vara si eller så.

Det är inte alltid helt lätt att veta vad en vill och jag tror att vi ofta räds för att drömma för högt. Det där kan inte jag få, eller det där är alldeles för avancerat för mig. Istället för att då drömma om saker vi tror vi inte kan få så fastnar vi och fokuserar på det vi inte vill.

Where your focus go your energy flows! – Tony Robbins

Personligen har väldigt goda erfarenheter av att skriva listor på saker som jag vill ska hända. I augusti förra året skrev jag “9 saker jag vill göra innan jag dör” och sedan dess har ett flertal saker på listan gått i uppfyllelse. En av sakerna skrev jag mer om i “Att våga kommunicera vad du vill“. Jag fann också en ny kärlek kort efter att listan skrevs. En ny kärlek som verkligen vände min värld upp och ner och gav mig massor av möjligheter att arbeta med mina inre begränsningar, vilka båda två fanns med på listan.

ridtur-tillsammans

Att rida var en av alla mina saker på listan jag skrev i augusti! Tack vare listan fick jag också möjlighet att göra det!

Vad vill du?

Jag vill gärna inspirera till att vi blir bättre på att fokusera på vad vi vill och vågar drömma om saker som vi skulle vilja händer i framtiden. Vill du också hänga på och skriva en lista på vad du vill ha eller göra? Skriv gärna en kommentar med dina önskningar eller länka till ett eget blogginlägg! <3

Min lördagslista

– just nu drömmer jag om detta någon gång i framtiden:

 • större pengaflöde in i mitt företag
 • fler klienter som vill ha hjälp med samtal och träning, om du vill hjälpa mig med denna punkt så får du gärna dela inlägget “Komma igång i sommar” <3
 • få möjlighet att besöka något av Tony Robbins seminarium och/eller något med Byron Katie. Åh, vad spännande och intressant det skulle vara!
 • att älska mig själv fullt ut oavsett vad jag gör och vad andra runt omkring mig gör
 • låsa upp ännu mer av mina inre begränsningar och bli bättre på att lyssna på magkänsla och prioritera saker som gör mig gott

älska-mig-mer

Lyssna till ditt hjärta och din magkänsla, vad känns rätt för dig och vad vill du ska hända i framtiden?

Tacksamhetslista

När du skriver din lista på drömmar om framtiden så passa även på att reflektera över och känna tacksamhet för det du fått hittills i ditt liv som du drömt om.

Tacksamhet är en väldigt positiv och givande känsla och sätter fart på den positiva energin i kropp och själ.

Jag är tacksam för:

 • att min ekonomi alltid löser sig, även de gånger jag trott det sett riktigt skralt ut.
 • de klienter jag haft hittills i mitt företag och jag är också tacksam för att jag lyckas göra om och göra ett nytt terapi- och träningsrum här hemma till framtiden
 • att jag älskar mig själv mer och mer och numera har en medvetenhet kring negativa spiraler och verktyg att bryta dem
 • att jag snubblat över Värmlands-retreaten och att jag ser en möjlighet att kunna få gå på det!
 • alla inre begränsningar jag låst upp och hur mer fri jag idag känner mig!
 • Youtube:s möjligheter och att jag får möjlighet att ta del av så mycket av Tony Robbins och Byron Katies arbete online.

vad-jag-vill

Tänk vad mycket jag har att vara tacksam för i mitt liv! <3

Vad drömmer du om inför framtiden och vad är du tacksam för i ditt liv idag? Dela gärna med dig!

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply