fbpx

Måndagsreflektioner – v 38, 2023

Jag känner att jag vill komma igång och skriva lite mer, reflektera för att få lite bättre koll på livet och allt som sker (och inte sker). I våras avslutade jag 1,5 års studier som innebar att jag kunde ta ut en kandidatexamen i psykologi. Under den här tiden med studier har jag haft rätt fullbokade veckor och inte behövt fundera så mycket på vad jag ska fylla mina dagar med. Jag har haft studierna som bas och sedan fyllt ut med företagande däremellan och ofta haft saker som ligger på hög och väntar på mig när tillfälle ges.

Men nu efter sommaren har jag gått in i en ny fas. En fas som jag kanske inte riktigt vant mig vid än. Nu är det upp till mig på ett helt annat sätt vad jag fyller mina dagar med. Dagarna är inte lika fullproppade och jag har därför inte saker på hög på samma sätt som innan.

Jag behöver ta kommandot igen över min egna tid.

Jag har haft några veckor nu där jag tänker att jag borde göra någonting, men inte riktigt vet vad det där "borde" är. En slags "stressrest" från pluggtiden då det alltid fanns saker att göra. Som företagare finns det såklart alltid småsaker som behöver göras, men jag behöver ta kommandot över min riktning just nu. Bestämma vad nästa mål är, bestämma vad "gott nog är" på en arbetsdag eller arbetsvecka så jag också kan ta mig tid att göra andra saker än att sitta vid dator och tänka att jag "borde göra någonting".

För om jag inte gör de där andra sakerna som jag mår bra av, mediterar, yogar, tränar, promenerar i skogen osv nu när det finns tid, när sjutton ska jag göra dem?

Det här fenomenet brukar jag prata om med mina samtalsklienter också. Om vi inte gör det vi vill och behöver göra NU, när ska de då bli av? Så lätt att hamna i att "sen ska jag göra det där" eller "bara det där händer, ska jag...".

Så vad är mitt nästa mål då? Vad är min nya riktning nu efter pluggandet?

Ja, jag vet inte riktigt än. Men några saker som ligger nu närmst i tid är i alla fall:

– jag ska ge lite mer kärlek till 21 dagars utmaningen. Kanske komplettera med några detaljer och tips som efterfrågats och göra någon form av live-sändning i Facebook-gruppen eller bjuda in till Zoom-träff någon gång i månaden för möjlighet att ställa frågor

– utveckla den gren i mitt företag där jag hjälper andra företagare med teknik, digitalisering och struktur/planering. Har till exempel ett nytt Instragram-konto på g som du redan nu kan skicka en förfrågan att följa så släpper jag in dig när kontot är redo: @vildkraft_business. Och förra veckan skickade jag ut en kundundersökning för att förstå behovet hos målgruppen lite mer och kanske blir det någon form av webkurs som ska lanseras i höst. Är du företagare eller funderar på att bli? KLICKA HÄR för att fylla i undersökningen.

– hålla i fysiska träffar på Inre Natur i höst, Mindful Movement och Afterwork med dans & socialt häng är två saker som är inbokade framöver

dans-vildkraft
Rörelse, så viktigt för att energierna och känslorna inte stagnerar inom oss.

– planera mitt 40-års firande som också äger rum på Inre Natur. Jag har bjudit in till ett litet annorlunda firande i år, en heldag med massa spännande saker (som jag bara löst planerat i mitt huvud än, men inte satt något schema för än). Extra spännande eftersom jag inte ens visste om det skulle blir några som ville hänga med och fira med mig, men verkar som vi blir ett litet gäng nu i alla fall!

– såklart fortsätta pågående samarbeten med de företagare jag redan hjälper, vet att många av dem har spännande saker på g

Hur ser din höst ut? Har du några spännande saker på gång? Har du koll på din riktning?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!