fbpx

Onsdagsreflektioner – vecka 39, 2023

Förra veckan skrev jag ett inlägg om att skriva lite mer för att få koll på livet och det som sker och tänkte jag skulle försöka fortsätta plita ner lite tankar. Förhoppningsvis kommer jag fortsätta med det här en gång i vecka och reflektera lite över veckan som gått och veckan som kommer.

Just nu känns det som det är en period där jag vill kräma ur så mycket som möjligt att sensommaren/hösten innan vintern och mörkret kommer allt närmare. Samtidigt som jag startar upp lite nya projekt och kommer in i att driva företag på heltid igen.

Förra veckan hade jag aktiviteter inplanerade alla vardagskvällar. Jag och sambon Gabriel har börjat gå en fox-kurs på tisdagar. På onsdag kväll blev det öl tillsammans med en vän som fyllde år. På torsdagen höll jag i andra tillfället med Mindful Movement där jag förra veckan skrev om att bjuda in lite mer av den spirituella sidan, vilket jag också gjorde. Torsdagskvällen blev magisk utifrån hur jag upplevde den. Vi blev totalt tre deltagare plus mig och många fina känslor, delningar och samvaro. Tacksam! Blir du en av deltagare till nästa tillfälle? Anmäl dig här! I fredags plockade jag och Victoria majs utanför Örebro åt Odensbacken-hållet och på kvällen provade vi Inside Flow Yoga med YodamovbyLili, vilket var en härlig upplevelse. En flödande yogastil i takt med musiken, testa om du har chansen!

På väg mot majsfälten!
Väldigt fin och god majs!

Helgen spenderades sen i sommarstugan tillsammans med sambo och katt. En välbehövligt lugn helg med återhämtning och inga inbokade tider. Men ändå hyfsat fysiskt aktiv med lite trädgårdsfix. Perfekt mix och precis vad vi båda behövde.

Omtag på nya vanorna

Det bästa med att reflektera såhär är att jag blir påmind om saker som jag bestämt eller lovat mig själv. Jag upplever att jag blivit mer medveten om mobilanvändandet senaste veckan, sovit utan den bredvid mig på nattduksbordet de flesta nätterna och använt den lite mindre i helgen. Men att börja eller avsluta dagen med att skriva tre saker jag är tacksam för har jag bara gjort vid två tillfällen hittills.

När vi upptäcker att en rutin/vana/löfte inte fungerar behöver vi kika på varför den inte funkar och om den är värd att behålla som den är eller om den behöver byta form på något sätt.

I mitt fall vill jag försöka göra ett omtag. Tacksamhetslistan föll helt enkelt i glömska. Vad kan jag göra för att påminna mig själv? Ska fundera! Blocket där jag ska skriva ner sakerna behöver helt klart ha en mer central placering.

Mobilen och att inte sova bredvid den behöver jag också hitta tillbaka till. Mamma var på akuten natten till tisdagen och då behövde jag ha mobilen bredvid mig för hon skulle ringa när hon blev utskriven. Nu sitter mobilsladden i uttaget bredvid sängen igen och även natten till idag sov jag med mobilen bredvid mig. Ett bra exempel på hur lätt det är att falla tillbaka i gamla hjulspår. Får ta och flytta ut laddaren igen och slå på det här med skärmfri tid igen mellan 22.00-08.00 igen, för det tycker jag var en bra påminnelse att lägga undan mobilen på kvällen inför natten.

Kommande vecka

Nu är vi redan halvvägs in i den här veckan. En vecka som inleddes med att leda höstterminens premiärpass på spinningcykeln på Friskis i måndagskväll. Och igår hade vi en superhärlig dag på vattensalongen på Loka Brunn och avslutades med fox-kurs.

Här hade jag det bra igår med soligt väder och massa olika pooler och bastu att välja mellan.

Resterande dagar av veckan kommer jag ägna ganska stor del till att förbereda helgens event. På fredag är det premiär för Afterwork på Inre Natur som jag anordnar. Det blir socialt häng och dans och jag hoppas att det är några fler därute som längtar efter den här typen av alkoholfria event. Och i helgen ska det firas födelsedag, jag uppgraderar ju till 4.0 på söndag 🤩 Har bjudit in till ett litet annorlunda firande på lördag, kanske kan berätta lite mer om det i nästa veckas blogginlägg.

Jag har också haft en omröstning på Instagram vad vi ska prata om den här veckan. Omröstningen har stått mellan tema "tid och att hinna med allting" eller "vem är jag? vad vill jag?". Just nu är det flest röster på det senare alternativet, vilket jag tror är ett riktigt bra tema att börja på. För hur ska vi veta vad vi vill hinna med och prioritera det vi tycker är viktigast om vi inte har koll på vem vi är och vad vi vill? Spännande tema att utforska, håll utkik här på bloggen och i social media om du vill veta mer.

Hur var din förra vecka och vad hittar du på den här veckan?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!