fbpx

Måndagsreflektioner – vecka 41, 2023

Burrrrr! Nu känns det verkligen att årstiden går mot höst och vinter! Imorse var det frost ute när vi vaknade i sommarstugan och vi fick skrapa bilen när vi skulle ge oss av till stan och sambons uppkörning för B96-körkort (köpt ny bil och tillsammans med husvagnen passerar ekipaget viktgränsen för vanligt B-körkort med 67 kg, haha). Konstigt nog var jag ändå lite sugen på att ta ett dopp i en sjö någonstans, men blev lite osäker på vart jag skulle åka, finns inte så många bad i närheten av centrala Örebro så det blev inget nu på förmiddagen. Kanske blir ett senare idag när jag ska flytta bilen till garaget. Tycker du om att bada? Jag tycker på ett sätt mer om att bada nu när det inte är klassisk säsong, haha.

Förra veckan rullade på i nån slags glädjerus från förra helgens födelsedagsfirande. Jag hoppade in som vikarie på lunchspinningen i måndags och hängde sen med mitt bokcirkelgäng på kvällen. Vi hade läst boken Häng city till denna omgång, men jag hade inte läst ut den. Till nästa gång ska vi läsa Frankenstein (lite lätt Halloween-tema). Sen gick jag på foxkurs tillsammans med sambon på tisdagkvällen (har jag sagt att vi börjat på foxkurs tillsammans denna termin?) och firade att en vän hittat en lägenhet på onsdagkvällen. Ledde ett pass Mindful Movement på torsdagkvällen och fick uppleva ett kärt återseende med en klasskamrat från högstadiet. Sååå mysigt pass och häng efteråt! Hann också med en social stund och oxytocin-påfyllning med en annan nyfunnen vän på dagen på torsdagen.

Jag bockar också av tre träningspass bra utspritt under veckan, vikarie på lunchspinningen på måndagen, körde ett Indoor Walking på onsdag lunch och hängde med Victoria på ett Core/Flex Soft på fredag lunch (som jag haft massa träningsvärk i benen efter i helgen).

På fredagen åkte vi ut till sommarstugan och spenderade hela helgen där. Sista helgen som vi vågade ha igång vattnet i stugan. Bestämde oss för att vi ska stänga av det idag och det var lite på håret eftersom det blev några minusgrader redan natten till idag. Alltid lite sorgligt att stänga av vattnet såhär på hösten, men vi fick i alla fall stugan städad ordentligt denna gång vilket kändes skönt! Vi hade som vanligt med katten Alfons till stugan (som hemma i lägenheten är innekatt).

Alfons kompis (en grannkatt) välkomnade oss till stugan i fredags.
Än så länge stormtrivs Alfons ute i stugan, men vi får väl se hur det blir till vintern och när snön hittar dit...

Mobilanvändande & tidigare planerade vanor

Jag har fortsatt att medvetandegöra mitt mobilanvändande och att sova utan mobilen bredvid mig har gått överraskande bra. Att ha en inställning på mobilen att skärmfri tid gäller mellan 22.00-08.00 har varit en värdefull påminnelse på kvällen eftersom jag får en notis 21.55 att det är fem minuter kvar av skärmtiden.

Det här med tacksamhetslista har verkligen inte alls funkat. Jag kommer släppa den vanan för nu och fundera lite på hur jag vill göra istället. Jag vill absolut uppmärksamma och tänka mer i tacksamma banor, men ska hitta något annat sätt som smälter in bättre i mitt liv just nu.

Kommande vecka och nya vanor

Den här veckan ska jag ta lite företagsbeslut, bland annat ett beslut angående vilken omfattning jag vill fortsätta leda pass på Inre Natur under vårterminen. Jag vill absolut fortsätta finnas där och erbjuda fysiska pass och träffar, frågan är bara i vilken frekvens. Jag ska både försöka känna efter i mig själv och bolla frågan med ägarna av lokalen.

Jag vill fortsätta hålla i en bra träningsnivå även den här veckan. Ikväll leder jag 70 min spinning, det är mitt ordinarie pass som jag kör varannan vecka. Jag har också ett yinyoga-pass inplanerat på torsdag hos Elle Yoga på torsdag. Kanske kan jag få in lite träning på onsdag också, antingen på lunchen eller strax innan ett Friskis-coach-möte på kvällen. Vore härligt med morgonträning någon dag, kanske fredag, men det har inte varit min starka sida senaste åren, haha.

I helgen kände jag också bra flow i matlagningen. Gjorde väldigt god mat, trots att vi satsade mest på att bara använda upp de råvaror som fanns i stugan. Bjuder in det flow:et att fortsätta även in i denna vecka också. Handlade till exempel kycklingfärs nu på förmiddagen, det har jag i princip aldrig använt, får se vad jag skapar av det här i veckan. Under hösten har det annars varit väldigt mycket utemat och ganska lite hemmalagad mat. Hamnar verkligen i perioder ibland med antingen det ena eller det andra.

Önskar dig en skön höstvecka så länge!

Har du någonting du vill dela kring vad som hänt i ditt liv senaste veckan? Eller händer det någonting du ser fram emot i veckan som kommer?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!