Samtalsterapeut – sista terminen

Det här har varit en vecka där jag känt mig ganska stressad och ovanpå det känt en förkylning jagandes bakom mig. Nånstans har jag nog slagit på lite auto-pilot och mest siktat på helgen och lugnet som jag vet brukar infinna sig här nere i Skåneland. Jag befinner mig just nu i Ängelholm hos Elin, en av mina kurskamrater på SER-akademin. Imorgon startar första tillfället på sista terminen av min samtalsterapeututbildning. Tänk att det är hela två år sedan jag startade denna resa. Otroligt vad mycket det hänt under dessa år, nya människor, insikter och stora processer!

De dagar jag är här brukar vara helt fantastiska, både på gott och ont. En hel del toppar och dalar skulle en kunna säga. Det är dagar där jag verkligen får möjlighet att landa i mig själv och det blir så mycket lättare att lyssna på den inre vägledningen kring vad och vart jag vill i det här livet. Ja, jag har både tagit ett och tio beslut om framtiden här nere.

Denna omgång är mina förväntningar att landa lite ifrån ett liv som så många gånger förr sprungit iväg och blivit lite mycket med det mesta. Känner att det är dags för ännu ett vägskäl för att komma närmare det liv och de livsval jag vill ha med mig i min vardag. Nästan lite pirrig känsla i kroppen över vad som kommer och vilka insikter jag ska komma närmare.

Hur är din helg? Vilka tankar cirkulerar hos dig?

Lämna ett svar